facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Kamphuis Makelaars

Kamphuis Makelaars

Info

Welkom bij de nummer 1 van Almelo !
Deze positie hebben we in eerste instantie aan jou te danken, jij vertrouwt ons immers de verkoop van je woning toe!

Geschiedenis

Of je nu je huis wilt verkopen, op zoek bent naar een nieuwe woning, op ondekkingsreis wilt langs de nieuwbouwlocaties in de gemeente Almelo;

Kamphuis Makelaars de NR1 van Almelo is je beste partij.

Wij bieden je de handvaten die je nodig hebt voor een succesvolle verkoop of een geslaagde zoektocht naar je nieuwe woning.

Bestaande bouw of nieuw wij helpen je met de volgende stap in je wooncarriere.

Onze gespecialiseerde binnendienst bestaat uit Loes, Judith en Sara en gaat samen met een slagvaardig en fanatiek verkoopteam met als leden Paul, Marijke en Thijs voor je aan de slag.

Uitgekiende marketing, perfecte presentatie, plezier en resultaat maken Kamphuis Makelaars de NR1 van Almelo. Voor de verkoop van je huis kies je toch ook voor de makelaar met de beste contacten in de markt.

Onze toegevoegde waarde kent vele gezichten maar het kennen van de koper van je huis is denken wij toch wel het belangrijkste.

Maak vrijblijvend kennis met ons op Facebook, Twitter of bekijk hoe onze opdrachtgevers over ons oordelen Klanten over de NR1 Makelaar.

Meer weten bel of MAIL ons voor een vrijblijvende kennismaking !

Graag tot ziens !



"Wil jij een woning kopen, verkopen of verhuren in Almelo? Dan ben je bij Kamphuis Makelaars aan het juiste adres.Heb je vragen over hypotheken of wil je jouw huis laten taxeren? Voor vragen over hypotheken en het taxeren van jouw huis staan onze specialisten voor u klaar!Kamphuis Makelaars is het makelaarskantoor in Almelo. Wij weten wat de fijne woonplekken in Almelo zijn. Met onze ervaring, grote netwerk, flexibele instelling en persoonlijke benadering zoeken wij graag met u naar uw droomwoning.Verder ontzorgen wij u ook volledig in de verkoop van uw huis met al onze kennis en adviezen.Neem contact met ons dan kunnen we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Twee actieve en ervaren woningmakelaars uit Almelo staan voor je klaar!"
Adres: Ootmarsumsestraat 83, 7602 JS Almelo
Telefoonnummer: 0546869111
ln.sraalekamsiuhpmak@ofni
Stad: Almelo
Route: Ootmarsumsestraat 83
Postcode: 7602 JS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: makelaars almelo, de schakel makelaars, facebook kamphuis makelaars, heijen 20 almelo, kamphuis makelaar eefde, funda almelo, team sanders makelaars almelo, reigerstraat almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Elzink Makelaardij Elzink Makelaardij 1 km Ze verhuurt samen met haar vader diverse bedrijfspanden. We hebben ruim 6 jaar een pa...
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo Snelder Zijlstra Makelaars Almelo 1 km Wat een slechte makelaar. Ongelofelijk lomp. Qua communicatie zeer teleurgesteld.
Schakel Makelaars Schakel Makelaars 1 km Fijne makelaars! Denken met je mee, goede begeleiding bij het kopen van je woning.
Team Sanders Makelaars Team Sanders Makelaars 2 km Er wordt zo positief over deze makelaar geschreven. Maar ik ben door deze makelaar go...
De makelaar van Twente De makelaar van Twente 2 km De makelaar van Twente is de actieve makelaar met veel ervaring. Verkoop, verhuur en ...
Holter Makelaardij & Taxaties Holter Makelaardij & Taxaties 4 km Een aardige makelaar waarmee de lijntjes kort zijn. Echt een aanrader
Brok Makelaars - NVM Brok Makelaars - NVM 4 km Al een aantal keer met Ben en Ruud samen gewerkt, zowel bij het kopen als verkopen va...
RealAssist Makelaardij RealAssist Makelaardij 4 km Vlot een afspraak kunnen maken, prettig contact, nette prijs. Zeer tevreden!
iQ Makelaars iQ Makelaars 4 km iQ Makelaars is dé No Cure, No Pay verkoopmakelaar van Nederland!
IQ Makelaars Almelo IQ Makelaars Almelo 4 km Werkt als een concern samen met 123Wonen Almelo. Zelfde gedrag van het niet nakomen v...
123Wonen Twente, Dé verhuur makelaar van Twente. 123Wonen Twente, Dé verhuur makelaar van Twe... 4 km Perfect geholpen met het verhuren van ons appartement tijdens onze wereldreis.
Huren Is In Huren Is In 4 km www.hurenisin.nl HURENiSiN Twentepoort Oost 18A 7609 RG Almelo Mob: 06 244 98 668
BijZonder Makelaars BijZonder Makelaars 5 km Zeer prettige, klantvriendelijke, betrokken makelaar met passie voor haar vak en kenn...
Recensies
Prima begeleiding en advies. Jammer dat mijn bod niet is geaccepteerd.
Standaard prijs + 10% extra commissie boven een bepaalde verkoopprijs. Ze doen er niets extra's voor. Oordeelt u zelf om hier uw woning te verkopen. Mocht u een extra spaarcentje over willen houden. Vergelijk dan diverse makelaars en maak een vaste prijsafspraak.
Vanaf het eerste intake gesprek is alles snel en transparant verlopen. We werden in het gehele traject goed geholpen en we werden goed op de hoogte gehouden. Hun slogan zegt het al. Team Kamhuis is de nr. 1 makelaar van Almelo!
De nummer 1 makelaar van Almelo!!? We hebben contact gehad tot 3 maal toe voor een afspraak van een huis aan de krommendijk en we waren serieus geïnteresseerd in dat huis. Makelaar nooit kunnen spreken over dat huis en we blijven maar niks horen over een mogelijke afspraak,elke keer uitstel op uitsel.Nu blijkt, huis is verkocht onder voorbehoud?? Communicatie en transparantie hoort ook bij dit vak lijkt me. Dus zeer teleurgesteld in deze, voor ons is Kamphuis makelaars zeker geen aanrader.
Huis bij deze makelaar gekocht met veel verborgen gebreken. Maakten zich hier snel vanaf met de melding dat ik er dan maar werk van moest maken, oftewel een rechtszaak. Ze weten ook dat bijna niemand dat doet vanwege de kosten. Kosten verborgen gebreken waren ca.€4500,-. Zeer teleurstellend en onbetrouwbaar. Huis met een verkoopbord van Kamphuis ? ....doorrijden !
Woning aangekocht waarbij Paul de verkoop begeleidde. Binnen half uur na de bezichtiging was de koop rond. Top! Goede communicatie, menselijke benadering. Goede ervaring. Ook bij de andere woningen overigens die we via Kamphuis hebben bekeken.
Slechte makelaar komt niet zijn afspraken na.
Top makelaars maken toezeggingen waar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid