facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BijZonder Makelaars

BijZonder Makelaars

Geschiedenis

Het blij maken van huizenkopers- en verkopers doe ik al twintig jaar met veel plezier, maar het begon toch te kriebelen.Tijd voor een nieuwe zakelijke stap. 1 januari 2018 is voor mij niet alleen het begin van een nieuw jaar, maar ook de start van BijZonder Makelaars. Een wens die voor mij werkelijkheid wordt. En dat BijZondere zit hem vooral in oprechte persoonlijke interesse, directheid en eerlijkheid.

Persoonlijk contact en oprecht advies
Dat is waar ik voor sta. Vanuit mijn interesse probeer ik met elke klant een persoonlijke band op te bouwen. En daardoor kan ik mensen goed adviseren. Het kan voorkomen dat verkopen niet de beste optie is en dan geef ik als advies om hierover na te denken. Onlangs moest een klant de overweging maken om naar een appartement te gaan. Tijdens het in verkoop geven van haar woning was ze zo vol passie over haar woning, dat ik mij afvroeg of ze eigenlijk deze stap wel wilde nemen. Ze keek dan ook erg verbaasd toen ik haar het advies gaf om haar woning niet te verkopen. Nu is ze dolgelukkig met haar levensbestendige woning en is het appartement verkocht. Afgelopen week kreeg ik een bloemenbon van haar als dank. En dáár word ik ontzettend blij van.

Zonder stress verhuizen
Naast de gebruikelijke verkopen kan ik eventueel meer voor mijn klanten betekenen. De stap om tot verkoop over te gaan is spannend, is niet voor iedereen te overzien en brengt de nodige emoties met zich mee. In overleg met de familie, ga ik met mijn opdrachtgever(s) op zoek naar een geschikte woongelegenheid. Dat werkt heel goed, want ik kan zonder emoties naar een huis kijken en dus objectief adviseren. Bij belangstelling kan ik, als ze dat willen, de complete verhuizing verzorgen. Op die manier wordt verhuizen bijna leuk! Het samen uitzoeken van de verfkleur of de gordijnen behoort ook tot de mogelijkheden en daarin heb ik mooie partners gevonden met wie ik samenwerk. Vanzelfsprekend hoort hier desgewenst een compleet stylingadvies door enthousiaste woonstylistes bij.

What you see is what you get
Dat is mijn handelsmerk. Niet alleen wat mijzelf betreft, maar ook wat betreft de presentatie van de woningen. Kijkers willen geen tijd verdoen aan een bezichtiging van een woning die té mooi gepresenteerd is. Het huis moet kloppen met hun positieve verwachting. Daarom kies ik voor duidelijkheid en transparantie met de juiste professionals om mij heen. En dat vinden kopers prettig.

Kan ik u gelukkig maken met een passende woning? Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen en/
of wilt u graag weten wat de huidige waarde van uw woning is, dan maak ik graag een afspraak met u voor een vrijblijvend advies.

Adres: Twentepoort Oost 61-19, 7609 RG Almelo
Telefoonnummer: 0546767376
ln.sraalekamrednozjib@ofni
Stad: Almelo
Route: Twentepoort Oost 61-19
Postcode: 7609 RG


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: bijzonder makelaars almelo, bij zonder makelaar, bijzonder makelaars enschede, funda, bijzonder makelaar hengelo, makelaar almelo, mascha zonder makelaar, funda almelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
iQ Makelaars iQ Makelaars 339 meter iQ Makelaars is dé No Cure, No Pay verkoopmakelaar van Nederland!
IQ Makelaars Almelo IQ Makelaars Almelo 339 meter Werkt als een concern samen met 123Wonen Almelo. Zelfde gedrag van het niet nakomen v...
123Wonen Twente, Dé verhuur makelaar van Twente. 123Wonen Twente, Dé verhuur makelaar van Twe... 339 meter Perfect geholpen met het verhuren van ons appartement tijdens onze wereldreis.
Huren Is In Huren Is In 351 meter www.hurenisin.nl HURENiSiN Twentepoort Oost 18A 7609 RG Almelo Mob: 06 244 98 668
Brok Makelaars - NVM Brok Makelaars - NVM 497 meter Al een aantal keer met Ben en Ruud samen gewerkt, zowel bij het kopen als verkopen va...
Holter Makelaardij & Taxaties Holter Makelaardij & Taxaties 671 meter Een aardige makelaar waarmee de lijntjes kort zijn. Echt een aanrader
RealAssist Makelaardij RealAssist Makelaardij 2 km Vlot een afspraak kunnen maken, prettig contact, nette prijs. Zeer tevreden!
De makelaar van Twente De makelaar van Twente 3 km De makelaar van Twente is de actieve makelaar met veel ervaring. Verkoop, verhuur en ...
Team Sanders Makelaars Team Sanders Makelaars 3 km Er wordt zo positief over deze makelaar geschreven. Maar ik ben door deze makelaar go...
Schakel Makelaars Schakel Makelaars 3 km Fijne makelaars! Denken met je mee, goede begeleiding bij het kopen van je woning.
Elzink Makelaardij Elzink Makelaardij 4 km Ze verhuurt samen met haar vader diverse bedrijfspanden. We hebben ruim 6 jaar een pa...
Snelder Zijlstra Makelaars Almelo Snelder Zijlstra Makelaars Almelo 4 km Wat een slechte makelaar. Ongelofelijk lomp. Qua communicatie zeer teleurgesteld.
Kamphuis Makelaars Kamphuis Makelaars 5 km Prima begeleiding en advies. Jammer dat mijn bod niet is geaccepteerd.
Recensies
Zeer prettige, klantvriendelijke, betrokken makelaar met passie voor haar vak en kennis van zaken. Mascha neemt ruim de tijd voor een bezichtiging en een tweede keer kijken is ook zeker mogelijk. Mascha heeft kijk op de mensen en sluit goed aan bij de vragen van zowel verkoper als koper. Koop als erg prettig ervaren!!
Super makelaar! We kregen de tijd om rustig rond te kijken en voelden ons erg op ons gemak! Ze begeleid echt op de mens af, met gevoel voor jou en de woning. Zeker een zeer prettige ervaring!
Twee keer de woning mogen bezichtigen waarbij Mascha een goede rondleiding geeft en ruim de tijd neemt daarvoor. Mascha is een professionele makelaar met verstand van zaken. Bedankt voor de prettige samenwerking!
Wij kregen veel tijd om de woning te bezichtigen. Macha heeft ons tijdens de bezichtiging de gelegenheid gegeven om veel vragen te stellen waar wij vakkundige antwoorden op hebben gekregen. Kortom, een prettige aan en verkoop makelaar!
Woning via Bijzonder Makelaar verkocht. Alles prima geregeld, goede voorbereiding van de verkoop, komen afspraken goed na en het huis ook nog snel verkocht! Al met al professionele club.
Verwarrende informatie...wat bedoeld de makelaar met de 3 plattegronden over de 1. verdieping, de 2 slaapkamer afbreken en 3 nieuw slaapkamer bouwen? Zoals reeds geschreven: Erg verwarrend
Een hele fijne positieve ervaring gehad. Succes met je mooie bedrijf Mascha
Mascha is erg duidelijk en eerlijk. Prettige rondleiding door het huis gehad.
Goed, vriendelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid