facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JV Autos

JV Autos

Info

Welkom bij JV Autos

Adres: Uddelerweg 1, 8075 CG Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0629090900
ln.sotuavj@ofni
Stad: Elspeet
Route: Uddelerweg 1
Postcode: 8075 CG



op zoek naar gerelateerd: jv automobielen, franken elspeet, occasions elspeet, jcv autos
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Heijkamp Auto Heijkamp 170 meter Lang op zoek geweest naar een mooie en leuke 7 zitter. Bij William van Auto Heijkamp...
Recensies
Plezierige ervaring! Mijn aankoop van een Lexus 300 RX bij JVauto's is een buitengewoon plezierige ervaring geworden. We kregen direct alle gelegenheid voor een proefrit en vervolgens, paar dagen later, kon "mijn" kritische keurmeester van "autokennis.nl" de auto binnenste buiten keren. De auto bleek prima in orde, waarna de echt wel scherpe deal werd gesloten en John de APK ging regelen. Op eigen initiatief heeft John toch nog kostenloos! de accu en remblokken laten vervangen + een electrische raambediening laten repareren. "Gewoon".. omdat hij de auto netjes wil afleveren.. Wat een service!!! Echt een aanrader, dit integere bedrijf.
Heel erg te tevreden met de aanschaf van mijn Volkswagen Up. Er wordt snel gereageerd op appjes of mails. De puntjes die we aangaven heeft John allemaal laten nakijken en meteen opgelost. Hiervan werden we ook goed op de hoogte gehouden. Bij ophalen van de auto had John zelfs nog iets van de prijs afgehaald omdat hij normaal gesproken een bloemetje koopt, en dit nu niet mogelijk was ivm corona. Na aankoop toch nog iets ontdekt aan de auto dit kan natuurlijk altijd bij een tweedehands auto en zelfs dit handelt John super af! Ik zou hier zeker nog eens een auto kopen!
Echt super tevreden en blij met de aanschaf van mijn nieuwe volkswagen polo. Erg snetjes geholpen. Super fijne ervaring om bij JV auto's een auto gekocht te hebben. Als ik in de toekomst weer voor een andere auto moet kijken ga ik zeker weer een kijkje nemen bij John.
Krijg nu al meerdere keren kaartjes onder mijn auto of ik mijn auto wil verkopen en heb nu al net zo vaak aangegeven dat ik mijn auto niet wil verkopen. Luisteren kunnen ze niet en je onnodig lastig vallen zijn ze goed in. Dien je een klacht in waarbij je zegt dat je er klaar mee bent, dan krijg je te horen “ik weet niet wat je moeilijk doet, je kan ze toch gewoon weggooien?” Of “ja, van de wet mogen wij gewoon flyeren”. Meneer vergeet alleen even dat als hem is verteld dat je niet mag flyeren door bijvoorbeeld een nee/nee sticker of doordat het hem verteld is dat het dan niet mag. Daarnaast komt hij ook nog zonder toestemming op privé-terrein. 16-04-2020: Vandaag weer een kaartje van J.V. Auto's op mijn auto gekregen. Wordt er nu echt moe van. @ J.V. auto's: Dat lijkt me sterk aangezien het telefoonnummer op het kaartje staat geregistreerd onder het bedrijf J.V. auto's in Elspeet.
Erg prettig zaken gedaan met JV Auto's. Het was geen moeite om een proefrit op locatie te doen en na de koop werd de auto netjes op een trailer thuis afgeleverd. Top service!
kom al jaren in Elspeet gemoedelijk en vriendelijk kan garage Vlijm ook al jaren met name Dhr a.vlijm huurde daar altijd fietsen mvg logeerde in toen hotel de zwaan
Fijne autoverkoper. Eerlijke inruilprijs gekregen zonder te onderhandelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid