facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Auto Heijkamp

Auto Heijkamp

Info

Welkom bij Auto Heijkamp. De specialist in aan- en verkoop van occasions in diverse prijsklassen. Like en deel onze pagina en blijf op de hoogte!

Adres: Vierhouterweg 22, 8075BJ Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0577459219
Stad: Elspeet
Route: Vierhouterweg 22
Postcode: 8075BJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Ermelo, Autobedrijf Franken, Auto Vlijm Elspeet, Auto Nunspeet industrieweg, Seldenrijk, Autobedrijf Putten, Franken Putten, Garantieverzekering auto
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JV Autos JV Autos 170 meter Plezierige ervaring! Mijn aankoop van een Lexus 300 RX bij JVauto's is een buitengewo...
Recensies
Lang op zoek geweest naar een mooie en leuke 7 zitter. Bij William van Auto Heijkamp terecht gekomen via een online zoektocht. Heel netjes en aardig door William ontvangen. Na het bekijken van de auto overgegaan tot de aankoop van de BMW X5. Bij de aankoop duidelijk aangegeven dat ik garantie belangrijk vond en William verzekerde mij dat eventuele mankementen netjes worden gerepareerd. Na aflevering zijn er een aantal mankementen aan het licht gekomen en die zijn allemaal perfect onder garantie verholpen. Mooie leen auto gekregen tijdens de reparaties. Kortom een mooi bedrijf wat zijn afspraken nakomt. William heeft mij perfect geholpen en ik ben blij dat ik mijn auto bij hem heb gekocht. Aanrader dus!!
Bij Heijkamp een prachtige Mercedes B 180 CDI gekocht wij zijn geholpen door Jan Het was een heel prettig ongedwongen gesprek, prima uitgebreide uitleg, over de onder handeling hadden wij geen klagen, de auto was iets onder marktconform geprijsd, de inruil was gehaal naar tevredenheid. Een prima auto met een hele kleine storing wat iets ongemakkelijk aanvoelde, ondanks de hoge kosten van het ongemakje hebben zij dat probleemloos en super snel opgelost. Super tevreden over Auto Heijkamp.
Prima ervaring met William vanaf het 1e moment. Vooraf verschillende foto’s gehad en de auto was inderdaad keurig netjes zoals aangegeven. Goed ontvangen op het bedrijf en de koop rond gemaakt. In de week er na bleek er toch iets niet helemaal in orde. Zonder veel discussie is dit in onderling overleg via de Volvo dealer hier in de buurt opgelost. Top!
Ford Fiesta gekocht bleek wat mis te zijn. Keurig opgelost door de heren. Erg tevreden met mijn aankoop!!
Vanaf het eerste contact werd ik zeer vriendelijk geholpen door William. Tijdens het aankopen van de auto werd ik ten alle tijde goed geadviseerd en besloot ik over te gaan tot kopen. Tot zo ver kan elk autobedrijf het goed doen. Pas wanneer er iets mis bleek te zijn met de auto binnen garantietermijn werd het goede gevoel bij Auto Heijkamp bevestigd. Ook toen waren ze altijd bereikbaar en heb ik de auto zonder zorgen bij de dealer kunnen laten maken en werden de kosten volledig door Heijkamp voldaan! Mannen bedankt voor jullie professionaliteit!
Fantastische Dodge Ram 1500, zelfs haal- en breng service! Ga zo door!
Een auto kopen is spannend. Hoe de testrit en het verkoopgesprek verloopt is medebepalend bij de koop. En dat was erg prettig! Vriendelijk eigenaren en ook nog eens fijne afhandeling van klein garantie punt na aankoop van auto.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid