facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier van Leeuwen Geldermalsen

Juwelier van Leeuwen Geldermalsen

Info

Laat u verrassen door het brede aanbod sieraden en horloges van diverse merken bij Juwelier van Leeuwen in Geldermalsen.



"JUWELIER VAN LEEUWEN IN GELDERMALSEN: HET ADRES VOOR GEZELLIGHEID EN DE MOOISTE SIERADENTijd voor een koffietje en een goed gesprek. Daar beginnen we mee bij Juwelier van Leeuwen in Geldermalsen. Luisteren is namelijk ons vak. We bieden u niet gewoonweg sieraden aan, maar een herinnering of gevoel, een stukje sentiment om op ieder moment aan terug te kunnen denken. Iets waar u gelukkig van wordt. Waarvoor u ook komt: we nemen de tijd om met elkaar na te denken over het sieraad waar u naar op zoek bent en verwelkomen u en uw verhaal met warmte, echte aandacht en bovenal: gezelligheid."
Adres: Geldersestraat 11, 4191 BA Geldermalsen
Telefoonnummer: 0345570615
Stad: Geldermalsen
Route: Geldersestraat 11
Postcode: 4191 BA



op zoek naar gerelateerd: Van Leeuwen Juweliers, Juwelier Tiel, Juwelier van Leeuwen Tiel, Juwelier van Leeuwen Barendrecht, Juwelier Culemborg, Juwelier Zaltbommel, Juweliers Dordrecht Centrum, Juwelier Leerdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Trouwringen Juwelier van Leeuwen Trouwringen Juwelier van Leeuwen 14 meter Fantastisch geholpen door zeer vakkundig personeel voor onze trouwringen. Super lieve...
Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer 55 meter Prachtige sieraden en erg vriendelijk geholpen. Zeker een aanraader!
Recensies
Gezellige winkel en super vriendelike bediening. Leuk horloge gekocht.
Hele fijne winkel, medewerkers willen je ook altijd graag helpen en denken het beste mee qua praktische sieraden. Een 10 met een griffel voor deze winkel!!
Heel fijn hoe dit ondernemersgezin ons telkens weer op positieve wijze tot hulp is. Vandaag onze dochter voorzien van gaatjes in haar oren. Top aanpak en benadering. Altijd vriendelijk en klantgericht. Je betaald misschien iets meer bij Fam. Van Leeuwen, maar daar tegenover staat wel een hele goede service en garantie tegenover.
Recent geweest voor het uitzoeken van onze trouwringen. Niks was teveel gevraagd en overal werd in meegedacht! Wat een service en wat een toppers van personeel. Niet alleen vakkennis, maar ook echt de tijd en aandacht nemen voor de klant!
Vriendelijk en deskundig personeel
Fijne zaak,vriendelijk en klantgericht en nemen alle tijd voor je. Ze doen er alles aan je te helpen en luisteren met hun hart..
Fantastisch geholpen door zeer vakkundig personeel voor onze trouwringen. Super lieve mensen met passie voor hun werk én de klant! Speciaal Thobian die de diamanten tot leven brengt! Bedankt!
Geweldig fijn geholpen kregen gelijk koffie Deze ondernemer heeft cliënt vriendelijkheid hoog in het vaandel staan
Goede service per klant, ruim aanbod. Er word de tijd genomen voor iedere klant. Wel moet je dan soms lang wachten als je alleen snel iets af moet geven of een snelle kleine aankoop wil doen. Advies is om 1 personeelslid aan te wijzen voor deze klanten.
Mooie winkel met zeer vakkundig personeel doen er alles aan om het naar je zin te maken...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid