facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer

Juwelier Goudsmederij Mariska Timmer

Info

Juwelier en Goudsmederij met zeer uitgebreide en veelzijdige collectie sieraden en horloges van vele bekende en zeer bijzondere merken. De werkbank is het hart van de zaak; hier doen wij alle reparaties en ontwerpen voor iedereen een persoonlijk sieraad!

Adres: Marktplein 9, 4191 AC Geldermalsen
Telefoonnummer: 0345 548030
Stad: Geldermalsen
Route: Marktplein 9
Postcode: 4191 AC


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Tiel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier van Leeuwen Geldermalsen Juwelier van Leeuwen Geldermalsen 55 meter Gezellige winkel en super vriendelike bediening. Leuk horloge gekocht.
Trouwringen Juwelier van Leeuwen Trouwringen Juwelier van Leeuwen 67 meter Fantastisch geholpen door zeer vakkundig personeel voor onze trouwringen. Super lieve...
Recensies
Prachtige sieraden en erg vriendelijk geholpen. Zeker een aanraader!
Vriendelijk geholpen, super mooie sieraden van top merken!
Langs geweest om de batterij van mijn horloge voor de eerste keer te laten vervangen. Vervolgens zijn de schroefjes kapot gedraaid en beweerde ze dat de schroefjes te vast zaten en ze het verkeerde gereedschap hadden. Met een oud lidl setje heb ik thuis met weinig moeite de schroefjes los gekregen Je zou denken dat een juwelier dit gereedschap ook zou hebben? En anders moeten ze het simpelweg niet proberen. Ze nemen geen verantwoordelijkheid voor de fouten die ze maken en stoppen er geen moeite in dit op te lossen. Nu zit ik met kapotte schroefjes. Jammer!
Lieve warme mensen, super geholpen met onze trouwringen en een prachtig assortiment aan sieraden in de winkel. erg mooi geslaagd voor onze bruiloft.
Fijne zaak die meedenkt prettig advies geeft op je vragen. En ook moeite doet om een product dat niet op voorraad is, vlot te bestellen.
Vriendelijk en kundig personeel, perfect geholpen bij de aankoop van mijn smartwatch.
Slecht advies en afspraken worden met moeite nagekomen. Neemt geen verantwoordelijkheid voor fouten.
Prima service en orachtige items. Aanrader.
Heel mooi assortiment, vriendelijke vakkundige medewerkers
Vriendelijke mensen en ik ben goed geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid