facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Ton van Grinsven - Den Bosch

Juwelier Ton van Grinsven - Den Bosch

Info

Bezoek ons ook op www.juweliertonvangrinsven.nl of www.instagram.com/juweliertonvangrinsven

Geschiedenis

Sieraden voor u.
Naast gerenommeerde merken hebben wij ook een door ons zelf samengestelde collectie, die we hebben geselecteerd met uw wensen in ons achterhoofd.
Onze collectie sieraden is gedurfd, heeft veel kleur met edelstenen en parels.
Zoals prachtige sieraden met briljant, eventueel zelfs met zwarte diamant. Uitgevoerd in het geelgoud, witgoud of in het roségoud. De diversiteit is daardoor enorm.
Horloges van top merken.
Wat betreft de horloges bieden wij u een ruime keus. Zowel modieus als klassiek. In quarts en in mechanisch. In wit en in zwart keramiek. In staal of in goud. Van Guess tot Omega. Een uitgebreid merkenpakket waarbij bijna alle modellen voorradig zijn.
Ook op het gebied van trouwringen bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hierin weer uitgebreide mogelijkheden. Ringen in geelgoud, in witgoud, in roségoud, in palladium en zelfs in platina, met of zonder briljant.
Deskundig advies in een gezellige sfeer.
Voor een deskundig advies in een gezellige sfeer bent u van harte welkom. Ton en Katinka van Grinsven en medewerkers.



"Juwelierszaak in het midden- en hoog segment. Al vele jaren gevestigd in het hartje van ‘s-Hertogenbosch."
Adres: Hinthamerstraat 50, 5211 MR Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073-6138714
Stad: Den Bosch
Route: Hinthamerstraat 50
Postcode: 5211 MR


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juweliers Den Bosch centrum, Juwelier Den Bosch, Juwelier Den Bosch kerkstraat, Turkse Juwelier Den Bosch, Juwelier Den Bosch gasselstraat, Tweedehands juwelier Den Bosch, Juwelier Rosmalen, Juwelier van Grinsven Tilburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelenplein.nl Juwelenplein.nl 164 meter Reageren niet op telefoon en mail. Gaat kennelijk te goed bij dit bedrijf
Anny van Buul Juweliers Anny van Buul Juweliers 3 km Mijn Invicta Bolt zeus 26583 ter reparatie aangeboden in de winkel en door een vriend...
Recensies
De sfeer in de winkel was uitnodigend en het personeel was zeer behulpzaam. Ze hebben een grote selectie aan prachtige sieraden en hebben me geholpen bij het kiezen van het perfecte stuk voor mijn vriendin. De prijzen waren ook redelijk en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik zou deze juwelier zeker aanbevelen aan vrienden en familie.
Vorige week ben ik weer naar mijn favoriete juwelier geweest. Ik had een prachtig cadeau gekregen, maar wilde toch nog even naar andere sieraden van mijn 'wensenlijstje' kijken. De medewerkster nam alle tijd, geen moeite was te veel en ze dacht goed mee over de verschillende opties. Sinds een aantal jaren ga ik voor al mijn sieraden en die voor mijn man en dochters altijd naar Juwelier ton van Grinsven en ik heb nog nooit spijt gehad. Dus van harte aanbevolen!
Op aanrade van goede vrienden ben ik naar Ton van Grinsven gegaan om de batterij te laten vervangen van mijn TAG Heuer horloge. Wat een service en vriendelijkheid heb ik hier mogen ervaren! Je komt binnen met de vraag of ze de batterij van mijn horloge kunnen vervangen. Natuurlijk kan dat was het antwoord. Ik werd binnen een week keurig gebeld dat de horlogemaker niet alleen de batterij had vervangen maar ook de pakking. Dit noem ik efficiënt werken en vakmanschap. Bedankt voor de goede en snelle service. Tot de volgende keer!
Mooie juwelen.. Aardige personeel die de tijd neemt om iets leuks uit te zoeken.
Gastvrij en professioneel ontvangen met heerlijke koffie. Alle tijd werd genomen en persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. Je merkt dat de sfeer onderling ook erg fijn is. Hoog kennisniveau van de producten. Advies op maat en er wordt meegedacht. Erg fijn geholpen door Marielle. Ik kan deze juwelier van harte aanbevelen!
Wij zijn al tientallen jaren klant van Juwelier Ton van Grinsven. Afgelopen week ben ik en mijn vrouw , die een Dementie heeft en volledig in de rolstoel zit , Voor mijn vrouw was dit voor de eerste keer sinds jaren weer in de winkel. Mijn vrouw werd direct herkend door het personeel, ook kwam de eigenaresse van de Juwelier even apart een praatje maken. Dit vol respect en interesse . Mijn vrouw werd uitstekend en liefdevol geholpen door een medewerkster van de juwelier.Haar drie ring moesten kleiner worden , dit voor een uitstekende prijs en super service. Dus voor ons is van Juwelier Ton van Grinsven een Juwelier uit het Topsegment.!
Vreemd bedrijf. Tissot Touch gebracht voor eerste batterij vervanging 2020. Horloge kapot oplossing nieuwe gekocht. 2de nieuwe Tissot Touch gekocht en 2021 weer eerste batterij vervanging. Helaas 2 Horloge ook kapot gemaakt en nu geen oplossing zoek het maar uit. Echt waardeloos!!! Nu heb ik dezelfde 2de Horloge naar een andere juwelier gebracht en probleem doorgegeven. 2 dagen later een telefoontje dat hij klaar was en alleen batterij vervangen. Loopt als een trein. Nooit meer naar van Grinsven in Den Bosch, waardeloos bedrijf.
Mijn dochter en haar vriend hebben een, voor hun, dure ring gekocht. Deze zou eind januari gereed zijn. Zonder een bericht van "Van Grinsven" is deze pas 10 februari afgeleverd, ondanks dat zij deze bij bestelling volledig hadden betaald. Pas na diverse malen vragen naar de status is de levering twee weken later afgerond. Zelfs toen was men niet bereid excuses te maken en hadden ze een houding van "doe normaal, zo'n "goedkoop ringetje is voor ons totaal niet interessant".
Wat een fijne winkel om een mooi sieraad uit te zoeken. Er wordt alle tijd genomen om je deskundig te adviseren bij het uitkiezen van een mooi sieraad. Vriendelijke medewerkers, mooie collectie en goede service.
Super bij van Grinsven. Mij opa naam was ook van Grinsven. Mijn familie in New Zealand kopen altijd iets bij van Grinsven. Gaat heel de wereld over. Nu kopen mijn kinderen ook daar hun verlovingsring en trouwring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid