facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Anny van Buul Juweliers

Anny van Buul Juweliers

Info

Anny van Buul

Geschiedenis

Grootste collectie sieraden en horloges

Anny van Buul Juweliers al meer dan 35 jaar een begrip!
In 1975 startte Anny van Buul een juwelierszaak in 's-Hertogenbosch. Mensen waardeerden met name de service, die nog steeds kenmerkend is voor het bedrijf.

Anny van Buul Juweliers is een echt familiebedrijf. De zoons Wim en Ronald assisteerden Anny en vervulden een steeds grotere rol binnen het bedrijf. De vestiging van Anny van Buul bevind zich in de Helftheuvelpassage, een winkelcentrum in het westen van 's-Hertogenbosch. Het bedrijf heeft nu de grootste collectie sieraden en horloges in Zuid-Nederland.



"Anny van Buul Juweliers is een familie-bedrijf die al meer dan 40jaar in Den Bosch gevestigd is. Wij bieden een ruim merkenpakket in horloges en hebben een zeer gevarieërde keuze in goud en zilver met mogelijkheden tot graveren, check de hele collectie online. Daarnaast hebben wij een eigen werkplaats voor horloge en sieraden reparaties. Samen met 80 andere winkels zitten wij in een prachtig overdekt winkelcentrum met gratis parkeermogelijkheden."
Adres: Helftheuvelpassage 242, 5224 AP Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 073-8446380
Stad: Den Bosch
Route: Helftheuvelpassage 242
Postcode: 5224 AP


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Anny van Buul armbanden, Anny van Buul oorbellen, Seiko anny van buul, Anny van Buul sale, Anny van Buul trouwringen, Anny van Buul Invicta, Juwelier Den Bosch, Anny van Buul Smartwatch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelenplein.nl Juwelenplein.nl 3 km Reageren niet op telefoon en mail. Gaat kennelijk te goed bij dit bedrijf
Juwelier Ton van Grinsven - Den Bosch Juwelier Ton van Grinsven - Den Bosch 3 km De sfeer in de winkel was uitnodigend en het personeel was zeer behulpzaam. Ze hebben...
Recensies
Mijn Invicta Bolt zeus 26583 ter reparatie aangeboden in de winkel en door een vriendelijke / vakkundige medewerker netjes geholpen. Ondanks de drukte in de winkel, werd er tijd voor mij genomen. Binnen 5 werkdagen werd mijn horloge door Fedex met track en trace weer gerepareerd, thuis afgeleverd. Top service.
Mooie zaak, vriendelijk personeel, wordt altijd snel maar toch netjes geholpen.
Even alleen om advies gevraagd, en meteen geholpen. Top!
Is echt niet mijn ding, kan er mijn geld niet aan uitgeven....maar dat is persoonlijk natuurlijk
Voor klantvriendelijkheid moet u niet bij Anny zijn. Slechte en onvriendelijke afhandeling van een reparatie aan mijn horloge. Geen communicatie ook niet als ze het beloven. 48 euro reparatiekosten kwijt voor een horloge van nog geen 200 euro, waardoor je ook in 2 termijnen in totaal 9 weken zonder horloge zit. Ik had goede herinneringen aan Anny van Buul, maar die zijn nu verdwenen.
Fijne winkel, keurig en deskundig advies. Parkeren geen probleem en gratis
Was er slechts voor een nieuw batterijtje voor mijn horloge. Lief personeel!!!
Ik wilde graag mijn 3e gaatje opnieuw en at hebben ze netjes gedaan. En had gelijk 2 paar oorbellen gekregen van mn moeder voor mn verjaardag!
Jammer ze konden mij niet helpen goede ontvangst
Je brengt een horloge weg om de batterij te vervangen. Ze schrijven een bon met daarop de tijd wanneer je hem kan ophalen de volgende dag . Kom ik hem de volgende dag ophalen rond dat tijdstip ligt mijn horloge niet klaar. Ik ga ondertussen een boodschap doen om een half uur later terug te gaan want dan zou hij wel klaar liggen. Kom ik binnen krijg je te horen van die jongenman ja hij is nog niet klaar maar op t briefje staat na 10:00 uur en wij leveren na 12:00 uur. Dus kunt u straks terug komen. Ik moet gewoon werken waardoor ik hem niet kon halen. Dus kon ik hem gisteren pas ophalen. Bij t betalen zei ik dat ik het belachelijk vond dat ik 3 dagen op mijn horloge moest wachten voor een verwisseling van een batterij wat eigenlijk iets is waar je op kan wachten. Krijg je van die meneer te horen ja je kunt hem altijd de volgende dag ophalen. Blijkbaar noet want ik kwam de volgende dag 2x terug en 2x lag hij NIET klaar. Ja maar er staat 10:00 uur op t briefje en wij leveren hem pas vanaf 12:00 uur. Jullie schrijven het briefje jullie leveren het zo aan mij af dus jullie fout niet de mijne. De man zei niks meer. En werd zelfs een beetje boos als je aangeeft dat dit niet kan. Hij zei zelfs bij t weggaan niet eens goede dag. Deze mensen zijn erg brutaal en zeker niet klantvriendelijk. Hun maken een fout en geven schuiven de fout naar de klant toe. Kan echt niet. Een ding. Mij zien ze daar NIET meer!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid