facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Keuvelaar

Juwelier Keuvelaar

Info

Zowel in onze winkel in Middelharnis als op www.keuvelaar.nl zijn wij u graag van dienst bij het uitzoeken van uw nieuwe horloge of sieraad.

Geschiedenis

| Sieraden| Horloges | Trouwringen | Exclusief | Trendy |

Op onze pagina vindt u de laatste nieuwtjes over de branche, de collecties, ons bedrijf, de webshop en ontwikkelingen in de markt.

Graag gaan wij de interactie aan en blijven we op de hoogte van uw kennis en opinie.

Adres: Zandpad 32, 3241GX Middelharnis
Telefoonnummer: 0187482157
Stad: Middelharnis
Route: Zandpad 32
Postcode: 3241GX



op zoek naar gerelateerd: Keuvelaar Optiek Middelharnis, Gaatjes schieten middelharnis, De Keuvelaar, Lapponia dealers Nederland, Exclusieve juwelier, Juwelier Breda centrum, Juwelier ginnekenweg Breda, Horlogemaker Middelharnis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KERN Juweliers KERN Juweliers 100 meter Je koopt op 15 april een set oorbellen van zilver. 2 weken daarna na gewoon normaal g...
Paleander Paleander 195 meter Een hele kleine juwelier en ze hebben niet echt veel
De Goudsmid De Goudsmid 418 meter De goudsmit in Middelharnis, heeft in mijn ogen een ongelooflijk mooi sieraad voor mi...
Recensies
Buitengewoon geholpen, lekker bakkie koffie en eerlijk advies en uitleg. Goud!
Ik ben in deze winkel geweest tijdens corona tijd. Ik heb vanwege een medische reden een ontheffing voor het mondkapje. Heb hier verder nooit last van als ik netjes mijn verklaring laat zien. In eerste instantie toen ik het horloge kwam afgeven ook geen problemen gehad. Leuk gesprek gehad met de verkoopster. Nu ik het horloge kwam ophalen, werd er opeens heel moeilijk gedaan. Ook omdat ik mijn zoontje van 2 jaar mee had die 1 keer moest niezen. Volgens een andere klant had ik hem thuis moeten houden en kreeg ik allerlei verwijten naar mijn hoofd. Wat een drama en ik was er zo klaar mee dat ik nare dingen heb terug geroepen en ben weggegaan. Kom hier dus nooit meer terug. Kom op een kind van 2.. echt een slechte service. Ik hou me verder netjes aan alle regels en voel me echt gediscrimineerd. Je weigerd toch ook niet iemand in een rolstoel omdat die een handicap heeft? Bah
Beste Naomi, heel toevallig was ik getuige van uw bezoek waarbij u zonder mondkapje en een snotverkouden kind stampij stond te maken over de nette vraag van de verkoopster of u geen mondkapje op kon zetten. Ik voelde mij niet op mijn gemak omdat uw zoontje aan een stuk liep te rochelen, te hoesten en te niezen. En niet 1 keer zoals u in uw review schrijft. Ik vertelde u vriendelijk dat als mijn kleinzoon op deze manier op de creche hoest hij direkt door mijn zoon opgehaald zou moeten worden. Ik vind het daarom schandalig dat u met een snotverkouden kind een winkel in durft te komen. Als ook u zich aan de regels zou houden zijn we des te sneller van alle ongemakken af. PS. ik weet niet of u last heeft van uw longen waardoor u geen mondkapje droeg maar de wijze waarop u zo tekeer ging tegen de dames was behoorlijk buiten de perken en u was niet eens buiten adem.
Als er meer sterren beschikbaar waren dan hadden ze nog meer sterren mogen krijgen van mij. De mensen die er werken, alsmede de eigenaar zijn zulke aardige, klantvriendelijke mensen. Je voelt je gewoon welkom in de winkel al kom je voor een simpel batterijtje. Zelfs hiervoor nemen ze de tijd voor! Echt petje af. Ga zo door met jullie service en gezellige, prachtig mooi ingerichte winkel. Het is al de moeite waard om alleen al de petrol kleurige muur te bewonderen met een waanzinnige helaas voor mij boven het budget wandklok!!!
Boven verwachting geholpen met een garantiegeval van een nieuw gekocht horloge op 05-05-21. Nogmaals hartelijk dank voor de moeite en service. Ik kan iedereen die dit leest aanbevelen om hier een aankoop te doen. Vriendelijke en respectabele mensen.
Heb vandaag een horloge gekocht de koffie was ok de uitleg over het gebruik vd horloge was top. De reis was de moeite waard wat een toplaag.
Altijd erg professioneel en goed geholpen. Ook een mooie collecte horloges en sieraden. Ze nemen de tijd voor je, ookal is het iets kleins. Aanrader!
Zo jammer, geen tijd voor een batterijtje in mijn horloge, zaterdagmiddag, 1 klant in de winkel, 2 verkoopsters, onderbezetting zei mevtouw. Gelukkig nam Juwelier Kern, een paar pandjes verder, wel de moeite! Overigens, het kostte hen 2 minuten!
Recent heb ik hier een horloge aangeschaft. Ik ben erg vriendelijk geholpen. Ben hier meerdere keren geweest voordat ik over ging tot aanschaf, en keer op keer ben ik het zelfde bejegend. Professioneel, vriendelijk en welwillend. Bedankt !
Hele aardige medewerkerksters, vakkundig, professioneel, luisteren goed naar wensen en geven kundig advies over onmogelijkheden, dringen niets op en nemen alle tijd, dat geeft vertrouwd gevoel. Vandaag ben ik aangepaste sieraden wezen ophalen, het was nog mooier als dat we gehoopt hadden. Hartstikke bedankt Juwelier Keuvelaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid