facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Goudsmid

De Goudsmid

Info

De Goudsmid, het bedrijf waar u met al uw wensen en problemen over sieraden terecht kan. Ons motto: De Goudsmid, de man die van winkelen een feest maakt.

Geschiedenis

De Goudsmid Ruud Kaptein zit ruim 40 jaar in het vak van goud en zilversmid en kent het klappen van de zweep. Na jaren achter de schermen gewerkt te hebben voor juweliers vond hij het tijd om het contact met de drager van zijn sieraden uit te bouwen.

Samen met zijn vrouw een atelierwoning in het gezellige centrum van Middelharnis, en maakte daar een hypermodern atelier en een gezellige winkel. “Het is een winkel met een open atelier, niks geen gedoe van achter een gordijn , gewoon open en eerlijk zodat iedereen kan zien wat er gebeurt”. Zodoende kon hij zijn droom verwezenlijken, want zijn grote passie is een sieraad vervaardigen dat perfect bij de klant past.

Voor reparatie, restauratie& nieuw werk kunt u bij ons te recht.

Adres: Zandpad 162, 3241 gz Middelharnis
Telefoonnummer: 0187-657961
Stad: Middelharnis
Route: Zandpad 162
Postcode: 3241 gz



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Middelharnis, Keuvelaar Middelharnis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Keuvelaar Juwelier Keuvelaar 418 meter Buitengewoon geholpen, lekker bakkie koffie en eerlijk advies en uitleg. Goud!
KERN Juweliers KERN Juweliers 517 meter Je koopt op 15 april een set oorbellen van zilver. 2 weken daarna na gewoon normaal g...
Paleander Paleander 612 meter Een hele kleine juwelier en ze hebben niet echt veel
Recensies
De goudsmit in Middelharnis, heeft in mijn ogen een ongelooflijk mooi sieraad voor mij gemaakt met veel emotionele waarde, niet alleen de perfectie van het sieraad maar zeker ook de persoonlijke benadering heeft mij zeer geraakt, ga ook zeker terug naar deze vakman, een en al lof
Slechte kwaliteit sieraden. Na meerdere betaalde reparaties aan hetzelfde armband, was de eigenaar niet bereid te zoeken naar een passende oplossing. Hij beweerde zelfs dat het mogelijk door transpiratie kon komen, dat bepaalde delen van de armband kapot waren na slechts 3 dagen dragen.
Weinig reviews afwisselend in reactie. Beetje standaard reviews
Leuke.en aparte sieraden. Betaalbare prijzen. Vriendelijke bediening. Aanrader.
Vakman die het echte smeden nog kan, maar ook een prima juwelier.
Hele mooie siraden
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid