facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Huijsen

Juwelier Huijsen

Info

De juwelier van Zevenaar en omstreken! Grote collectie trendy horloges en sieraden, eigen atelier voor al uw speciale wensen en reparaties.

Adres: Marktstraat 3, 6901 AK Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-523453
Stad: Zevenaar
Route: Marktstraat 3
Postcode: 6901 AK



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Duiven, Lucardi Zevenaar, Juwelier De Bont Huissen, Juwelier Arnhem, Juwelier Bemmel, Gaatjes schieten ZEVENAAR, Juwelier André, Juwelier Elst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier André Juwelier André 190 meter Gelukkig is hijzelf erg kundig en een enkele collega. De oudere norse dame die je 'be...
Recensies
Erg aardige dame die ons hielp! Wederom een prachtige ketting van Coer De Lion gekocht voor mijn lieve vrouw.
Ik ben fijn geholpen, ik heb twee zilversplinten voor mijn artrose handen. Ze waren allebei wéér kapot. Toen naar Huijsen gebracht. Tot nu toe zeer tevreden.
Vriendelijke service, snelle en kundige reparatie van sieraden.
Bedankt voor het à la minute vervangen van de batterij van mijn horloge, ik zag dat de datum en dag ook weer goed liepen, dat was eerder bij een andere juwelier niet gelukt!
Super, aardige mensen en vriendelijk geholpen!
De schakel armband van mijn vrouw was stuk. Hebben deze bij deze zaak laten maken. We zijn daar zeer tevreden over Het personeel neemt ruim de tijd en de reparaties worden kundig uitgevoerd. Zeker 5 sterren voor de goede afhandeling van de reparatie en klantvriendelijkheid. Met name voor Ingrid.
als je zo als vroeg geholpen wil worden ben je hier op het juiste adres. hier nemen ze de tijd voor je en ben je geen nummer maar een klant. soms sta je er wat langer te wachten maar dat is niet erg omdat je weet dat iedereen de zelfde top service krijgt.
Prettig geholpen voor gaatjes schieten van mijn kleine meid
Vriendelijk, nemen de tijd voor je. Goede service. Genoeg keuze.
Fijne juwelier alles heel overzichtelijk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid