facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier André

Juwelier André

Info

Juwelier Goud en Zilversmederij André Zevenaar

Adres: Grietsestraat 38, 6901 GV Zevenaar (gemeente)
Telefoonnummer: 0316-524780
Stad: Zevenaar
Route: Grietsestraat 38
Postcode: 6901 GV



op zoek naar gerelateerd: Juwelier Duiven, Lucardi Zevenaar, Gaatjes schieten ZEVENAAR, Juwelier Doetinchem, Juwelier Arnhem, Juwelier Huissen, Trouwringen Friesland, Mijnjuwelier online
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Huijsen Juwelier Huijsen 190 meter Erg aardige dame die ons hielp! Wederom een prachtige ketting van Coer De Lion gekoc...
Recensies
Gelukkig is hijzelf erg kundig en een enkele collega. De oudere norse dame die je 'begroet' in de winkel is haar passie al jaren geleden volgens mij verloren. Na gaatjes geschoten te hebben bij dochter had er 1 zo naast geschoten dat ze nog een keer moest, alle zeilen bijgezet en uiteindelijk heeft hijzelf het gedaan op mijn verzoek. Geen enkele spijtbetuiging of iets op 2 lolly's na jammer erg jammer!
Wij zijn al jaren met volle tevredenheid klant bij Andre. Tijdens mijn vakantie brak mijn zilveren brace, contact opgenomen met Andre en bij thuiskomst heeft hij bij uitzondering in zijn drukke agenda een spoedreparatie uitgevoerd . Wat een super service, ben hem erg dankbaar!
Tja… normaal schrijf ik geen review maar dit verhaal wilde ik toch echt even delen… Er kwam een oudere dame bij me om te vragen waar ze me mee kon helpen. Ik vroeg haar of ik een ring kleiner kon maken. Zonder verdere informatie over hoeveel kleiner en dergelijke keek mevrouw 5 seconden naar de ring en kreeg gelijk een ‘nee kan niet, dan had je hem maar kleiner moeten kopen’. Een pijnlijke opmerking aangezien het een verlovingsring betreft, maar aangezien mevrouw dit niet kon weten ben ik de zaak een beetje teleurgesteld uitgelopen zonder verdere discussie. Ik zag toen nog geen enkel probleem, maar ik had er een dubbel gevoel over aangezien ik gelijk zo afgekapt werd.. dus een stukje verderop bij een andere juwelier geprobeerd. Daar werd ik gelijk een stuk vriendelijker behandeld en wat blijkt? Het is wel mogelijk de ring te verkleinen en daar wilde ze me met alle liefde helpen!! Alle mogelijkheden en risico’s besproken om de middelvinger was 1 maat en ringvinger 2 maten kleiner. De ring 2 maten kleiner maken was een klein risico en er is dus gewoon een manier om de ring kleiner te maken zonder dat de ring kapot gaat wat de oude dame van deze zaak wel beweerde. Ik vraag me af hoe deskundig deze mensen zijn?! Mijn eerste en laatste keer in deze zaak….
Fantastische zaak, al meerdere items laten repareren , ringen laten verkleinen en vergroten , ook mooie occasions gekocht. Top!
Andre is een vakman die goed meedenkt en in mogelijkheden denkt. Zeer tevreden over de gemaakte asring voor mijn man en het repareren van enkele voor ons waardevolle sieraden.
Veel sieraden verkocht aan deze juwelier, die zwaar onder waarde achteraf gebleken zijn ingenomen. Mij werd verteld dat de diamanten niets waard zouden zijn en de robijnen al helemaal niets. Ik kreeg alleen voor de goudprijs betaald. Zeer slechte ervaring met deze juwelier en staat hierom bekend bij verscheidene andere juweliers in omgeving.
André is een waar vakman met een enorme passie voor zijn vak. Ik had een idee, André maakte hier een eerste ontwerp van, vervolgens samen de puntjes op de i gezet qua ontwerp en het eindresultaat is werkelijk fantastisch! André stond erop dat hij erbij was toen ik de oorsieraden kwam ophalen, zodat hij er zeker van was dat de oorsieraden helemaal naar wens zouden zijn. Een zeer warm familiebedrijf waar de klant centraal staat, waar echt een stap extra gezet wordt om een tevreden klant te krijgen/houden, de dames die hier werken zijn zeer professioneel en vriendelijk.
Zeer onvriendelijke oude dame. Ik heb mijn horlogeband daar laten inkorten, aangezien ik het horloge daar niet had gekocht, kostte mij dit toen 15 euro. Die 15 euro is weggegooid geld geweest, want niet alleen heeft mevrouw mijn horloge op de verkeerde plek en manier ingekort, ze wou daarna niet een extra schakel terugplaatsen. Ze zei, en ik citeer: "Nee nee nee nee, doe ik niet. Ik doe het niet meer, horlogeband is te ingewikkeld". Nu zei ik van ik betaal je toch weer 15 euro om een extra schakel er uit te halen, en kreeg ik grote mond terug dat ik het maar ergens anders moest proberen. Nou voor mij is dit de eerste en meteen laatste keer dat ik hier kom. Heb het horloge bij een andere zaak laten inkorten, daar deden ze niet moeilijk over het extra inkorten sterker nog, ze deden het beter en zelfs gratis. Ze lieten mij zelfs zien dat mevrouw het pinnetje van mijn band verkeerd om in het bandje had geplaatst. Dat zegt ook wel wat over de kennis van die oude dame. Met alle respect, maar volgens mij hoort die oude vrouw daar niet te staan. En Andre Juwelierszaak, schaam je!!
Weer geweldig geholpen. Ik heb nu een aantal sieraden laten maken die ik zelf samen met André heb ontworpen. Hij neemt alle tijd voor je en komt met goede ideeën. Ik ben echt heel erg tevreden en ga binnenkort voor het volgende ontwerp weer terug. Ik kan André echt voor iedereen aanraden.
Geen vriendelijk personeel als je voor iets kleins komt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid