facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juwelier Goudland

Juwelier Goudland

Info

Juwelier Goudland houdt u op de hoogte van onze collectie welke bestaat uit de volgende horlogemerken: Davis, Seiko, Pulsar, Lorus en Boccia

Geschiedenis

Het nieuwe gezicht bij Juwelier Goudland is Edwin Bloom. Juwelier Goudland is vanaf 1999 gevestigd in het winkelcentrum In de Bogaard. Sinds april 2014 heeft Edwin de winkel overgenomen van de vorige eigenaar. Met veel enthousiasme en een flinke uitbreiding van het assortiment en diensten kan de klant voor veel zaken terecht bij Juwelier Goudland.

Edwin Bloom heeft in Schoonhoven de vakopleidingen goudsmid met meesterteken juweliersopleiding afgerond. Vijftien jaar lang heeft Edwin Bloom een succesvolle juwelierszaak in Leiden gerund. In 2012 was Edwin met zijn juwelierszaak finalist beste service in de retail van Leiden. Momenteel is Juwelier Goudland aangesloten bij de vakorganisatie Nederlandse Juweliers- en Uurwerkenbranche.

Bij Juwelier Goudland kan men zijn keuze maken uit een ruime collectie gouden en zilveren sieraden; het is een bijzondere mix van trendy en klassieke sieraden. Tevens is er een ruime keuze uit een grote collectie modemerkhorloges. Juwelier Goudland staat bekend om de klantvriendelijkheid en de betaalbare collectie sieraden en horloges, uitgewerkt in goud, zilver of staal. Deze veelzijdige collectie wordt voortdurend vernieuwd aan de hand van de modetrends en specifieke wensen van de klant.
Vanaf heden kan men bij Juwelier Goudland ook terecht voor snelle reparaties van alle horlogemerken en sieraden; inkoop van goud en zilver; ruim 500 modellen trouwringen in lage prijsklassen; Hirsch lederen horlogebanden; en horlogebatterijen.
Op de website www.juwelier-goudland.nl kunnen geïnteresseerden een gedeelte van de uitgebreide collectie alvast bekijken. En via www.trouwringensite.nl kan men tevens de volledige selectie aan trouwringen bezichtigen en gemakkelijk bestellen.



"Juwelier Goudland heeft een bijzondere mix van klassieke en trendy sieraden.De collectie bestaat uit een betaalbare collectie zilveren en gouden sieraden en horloges.Deze veelzijdige collectie wordt voortdurend vernieuwd aan de hand van modetrends en wensen van de klanten.Er is vrijwel altijd een goudsmid aanwezig welke u kan adviseren bij reparaties en ontwerpen.U kunt ook bij Juwelier Goudland ook terecht voor:Reparaties van alle horloge merken en sieraden.Uitvoering van eigen ontwerpInkoop van goud en zilverRuim 1500 modellen trouwringen in alle prijsklassen.Hirsch lederen horloge bandenHorloge batterijen vanaf slechts €10,-"
Adres: Prins Willem Alexander Promenade 43, 2284DH Rijswijk
Telefoonnummer: +31703966503
Stad: Rijswijk
Route: Prins Willem Alexander Promenade 43
Postcode: 2284DH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Juwelier Rijswijk Herenstraat, Juwelier Oud Rijswijk, Trouwringen site, Trouwringensite, Meerkleurige trouwringen, Gaatjes schieten Rijswijk, Juwelier Delft, Juwelier herenstraat
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
J22 J22 0 meter Vandaag weer even wezen gluren in de winkel voor leuke sierraden! Werd weer zoooooooo...
Recensies
Wij hebben hier onze trouwringen laten maken. Het personeel is heel vriendelijk en heeft heel goed verstand van wat er allemaal bij kunt kijken tot in het kleinste detail. Zo hebben we stap voor stap ringen kunnen maken die precies bij ons passen. En dit alles is ook nog gelukt op een korte termijn. Meer dan 5 sterren waard!
Wij hebben onze trouwringen uitgekozen bij Goudland. We werden heel vriendelijk geholpen en na een korte vragenronde wisten ze meteen wat wij nodig hadden. We hadden onze ringen dan in 3 kwartier al uitgezocht en besteld. Ringen werden snel geleverd, met 6 weken kon ik ze alweer ophalen.
Wij hebben hier onze trouwringen uitgezocht. Bij Goudland wordt echt de tijd voor je genomen en zelfs na het bestellen was er ruimte om het e.e.a. handmatig nog aan te passen aan de ringen zodat we nu de trouwringen hebben die helemaal bij ons passen. Service is dus top en daarnaast is het personeel ontzettend vriendelijk. Ik zou iedereen deze juwelier aanraden als je een fijne begeleiding wil bij het uitzoeken van je trouwringen!!
Zeer klantvriendelijk, denken met je mee ook mbt budget. Professioneel, prettige communicatie, hoogwaardige kwaliteit.
Wij zijn bij juwelier Goudland geweest voor onze trouwringen. We zijn heel goed geholpen, des te meer omdat we in het begin geen idee hadden van wat we mooi vonden! Deze winkel heeft een uitgebreide keuze in trouwringen, door de persoonlijke begeleiding en vakkennis zijn we samen tot een voor ons perfect ontwerp gekomen. Ook de levering van de ringen was ruim optijd wij waren namelijk nogal aan de late kant met ringen bestellen.
Mijn moeder en ik zijn bij deze juwelier altijd tevreden de deur uit gegaan. Maar de afgelopen keer zijn onze verwachtingen overtroffen. Wij waren opzoek naar een wat verfijnde as ring. Tussen de standaard soorten kon ik maar niet slagen, dus zijn we bij juwelier Goudland binnen gelopen. Zoals altijd is de service onwijs goed en fijn en denken ze ook mee. Zo kwam het idee om een as ring te maken aan de hand van een ander model die ik erg mooi vond en kon het ook nog in de kleur gemaakt worden die ik wilde. Echt een unieke asring, die niemand zal hebben. Bij de as vulling zijn wij beide aanwezig geweest. Dit gaat met veel beleid en respect. Kortom: een super fijne juwelier en echt een mega goede service. Nooit het gevoel gehad dat ik hier iets verplichts moest kopen.
Wij vonden de begeleiding en aandacht die wij kregen voor het uitzoeken van onze trouwringen fantastisch! Op alles werd er gedacht en ze denken goed met je mee. Ook de aandacht en verzorging erna was top. Sindsdien is het onze vaste juwelier geworden.
Juwelier Goudland biedt ontzettend veel keus aan trouwringen, in tegenstelling tot andere grote juweliers. Wij hebben onze ringen uit meerdere ontwerpen samengesteld en zijn helemaal uniek voor ons gemaakt. Fijne service en zeker een aanrader.
Mijn man en ik zijn super fijn geholpen aan onze ringen. We waren nogal last minute Corona en de verkopers hebben al het mogelijke gedaan om de ringen op tijd op onze trouwdag te krijgen. Super fijne eerste klas service!
Ook via de webshop krijg je fijne persoonlijke service. Ik had een ring besteld. Omdat ik niet door had dat de bevestingsmail bij mij in de spam was beland heb ik er achteraan gebeld. De meneer die de telefoon opnam wist meteen waar het om ging. De maat die ik nodig had was er niet maar er werd voor gezorgd dat de ring toch op tijd bezorgd werd. Heel anders dan Bol.com!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Juwelier Goudland met het openbaar vervoer


Rijswijk, Bogaard stadscentrum 130 meter
23
Rijswijk, In de Bogaard 130 meter
51
Rijswijk, Bogaard stadscentrum 160 meter
23
Rijswijk, In de Bogaard 160 meter
51
Rijswijk, Bogaard stadscentrum 200 meter
17

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid