facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J22

J22

Info

J22 heeft uitgebreid! Daarom verwelkomen we jullie graag in onze nieuwe mega-grote winkel van 400m² !

Geschiedenis

J22 heeft uitgebreid! Daarom verwelkomen we jullie graag in onze nieuwe mega-grote winkel van 400m² ! In het nieuwe gedeelte is alles te vinden wat je van een trendshop mag verwachten. Van een Shop in Shop van Buddha to Buddha en PME Legend tot de volledige collectie van de bekende Secrid Pashouders, bij J22 vind je gegarandeerd hetgeen wat je zoekt!

Herenkleding:

PME Legend
Cast Iron
Calvin Klein
Diesel
Tommy Hilfiger ( medio 2018 )
Air Force
Ballin Amsterdam
Purewhite
Lacoste
Colmar
My Brand
My Brand Platinum
Kultivate
Goosecraft

Accesoires:

Buddha to Buddha
Michael Kors
Heart to Get
iXXXi
Karma
MelanO
G-Shock
Edifice
Hugo Boss
Fossil
Kyboe!
Rebel & Rose
Pig and Hen
Josh
Joy Jewellery
Ti Sento
Guess
Uno de 50
Cluse
Diesel
Tommy Hilfiger
Secrid
Orbitkey 2.0
Bering


Adres: Prins Willem Alexander Promenade 53, 2284 DH Rijswijk (Zuid-Holland)
Telefoonnummer: 0703960831
Stad: Rijswijk
Route: Prins Willem Alexander Promenade 53
Postcode: 2284 DH


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: J22 Facebook, J22 zeilboot, J22 te koop, Sieraden winkel Rijswijk, Lucardi, Damesmode in de Bogaard, J22 plane, Joy Jewellery
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juwelier Goudland Juwelier Goudland 0 meter Wij hebben hier onze trouwringen laten maken. Het personeel is heel vriendelijk en he...
Adam Brandstore Adam Brandstore 64 meter Goede service en goede producten, kom hier zeker vaker
Recensies
Vandaag weer even wezen gluren in de winkel voor leuke sierraden! Werd weer zoooooooo vriendelijk geholpen door een vaste medewerkster! Wilde natuurlijk van alles passen en dat was geen enkel probleem! Daarnaast moest mijn ketting weer even gepolijst worden en ook dit was geen enkel probleem om dat gelijk te doen! Dus even een uurtje de boogaard in gegaan en kon erna gelijk me ketting al weer meenemen! Hij glimt weer helemaal mooi!!!! Zo blij ermee! Als je dus mooie sierraden wilt, goede service en leuk winkelen? Go to J22!
Ontzettend vriendelijk en klantgericht geholpen door Ellen. Zelf woonachtig in Zoetermeer maar mijn cadeau daar gekocht voor iemand wonend in Rijswijk. Mevrouw heeft het cadeau zelf bezorgd in privé tijd na werk voor mij. Ik vind dit dus echt byzonder klantvriendelijk. Iedereen op zoek naar heren kleding, sieraden, en horloges raad ik aan naar J22 te gaan!
Top winkel. Kwam hier om een horloge te kopen en de medewerkster was met een vertegenwoordiger bezig, maar heeft mij toch dik 20 minuten super geholpen met het passen en uitzoeken van een horloge. Assortiment is groot kwa horloges en sieraden. Winkel heeft ook een Kleding gedeelte. Ik kom hier zeker een keer terug.
Erg mooie zaak met louter kwaliteitskleding en sieraden. Een bezoek is zeer de moeite waard. Leuke aanbiedingen en vriendelijk personeel.
Leuk, gezellig, alle maten en goede spullen. Nette service. Top
Love deze winkel,aardige mensen en een perfecte service,en zie altijd wwl iets leuks
Groot aantal kledingstukken gekocht, netjes gevraagd of er korting kon worden gegeven bij een grote aankoop. Maar dit kon niet, er werd verwezen naar een winkelspaar kaart. Dit is voor als je niet in de buurt woont niet handig.
Vriendelijk en behulpzaam personeel.Heel veel keus in herenkleding.Een bezoek waard.
Mooie winkel. Ruim aanbod. Aandacht voor de klant is niet echt aanwezig. Alleen bekende klanten worden gelijk geholpen. Dit geld niet voor de eigenaars.
Wat een stelletje boskabouters die er werken zeg! Kan er niet eens een lachje vanaf.Kijk klanten voortaan niet zo argwanend aan.Breng me geld wel ergens anders heen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid