facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jutters Katwijk

Jutters Katwijk

Info

Foto's van opruimacties, aankondigingen en verslagen. Volg Jutters Katwijk voor de laatste stand van zaken!

Geschiedenis

Foto's van opruimacties, aankondigingen en verslagen. Volg Jutters Katwijk voor de laatste stand van zaken!



"ZAND is een jaarrond paviljoen waar het iedere dag feest is. Van 2 tot 750 personen kunnen we er een groot feest van maken. Iedere dag ontbijten, heerlijke lunch, en mooie dinargerechten met kraakverse vis uit de noordzee, waar je trouwens ongehinderd op uitkijkt. Onze sommelier heeft schitterende wijnen uitgezocht voor bij het eten, of zo op het terras. Maar ook: geweldige speciaal/craftbieren en homemade specialties cocktails, lemonades en iced coffee. Bij ZAND kun je ook terecht voor het huren van verschillende strandspullen zoals bedden, stoelen, windschermen en parasols. Ook beschikbaar voor het huren van strandchalets."
Adres: Strand, Katwijk aan Zee
Stad: Katwijk aan Zee
Route: Strand


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DIT is Katwijk DIT is Katwijk 661 meter Dit is Katwijk! Verrassend en gastvij. Heerlijk shoppen, eten en drinken. Parkeren di...
Kapel Topaz Overduin Kapel Topaz Overduin 1 km Groot plaats en te oud
Fodmap Fodmap 3 km FODMAP staat voor Fermentatie van Oligosachariden, Disachariden, Monosachariden en Po...
Recensies
Leuke tent vlotte bediening het eten is echt super! Ijs koffie is een aanrader! We hebben hier geluncht als ik een tip mag geven; neem de fisherman lunch deze is echt heel goed!
Heerlijk geluncht. Prettige bediening, de witte wijnen Chardonnay met name de sauvignon blanc iets minder, vinden wij niet koel genoeg . Idem de beide rosé Cinsault en Pinot grigio Alles per glas gehad dus misschien is hele fles beter gekoeld. Koffie ook prima. Inmiddels ook in de avond hier heerlijk gegeten. Temperatuur van de wijnen wit en rosé is niet laag genoeg. Tip van Zand: als je de gekoelde wijnen extra koel wilt, vraag naar wijnen uit de koelcel! Gaan we proberen. Tot snel!
Leuke plaats, goeie locatie, eten is prima en de bediening is ook goed.
Prima leuke strandtent, maar ik vind €24 of €29 afhankelijk van wie je het vroeg voor een middagje twee plastic ligstoelen en een windscherm wel erg pittig. Toch maar neergestreken en toen verrast door vriendelijke bediening en erg lekker eten!
Heerlijk gegeten en mega vriendelijk personeel! Als het niet goed is zeg ik het ook maar dit was echt genieten.
Zonnetje erbij en je zou zweren dat je op Ibiza zat. De sushirol is een topper hier bij Zand!
Mooie plek, lekkere sate en een meer dan geweldige dame blanche, op geheel eigen wijze.
Lekker en mooie porties. Door aardige jonge dame geholpen! Eerst uitwaaien dan uitrusten. Prima combi met Soldaat van Oranje bezoek.
Lekker gegeten, bediening wat traag, kijkt niet wat er speelt op terras.. Werden eerste 15 min niet gezien. Maar uiteindelijk wel vriendelijk. Een meisje stak er boven uit maar liep alleen alles uit. Goed overzicht en heel klantgericht.
Kortaf. Racefiets kon niet mee naast de stoel. stond niet in de weg Later terug gegaan om te eten. De ober later nog een flinke fooi gegeven omdat ik toch zag dat hij druk was en had met hem te doen. Er kon geen bedankje af. Eten was goed. Maar geen hoera!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid