facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Justdata BV

Justdata BV

Info

Netwerkbeheer in Lelystad Met een team van deskundige en enthousiaste medewerkers en partners kunnen wij uw ICT uitdagingen volledig uit handen nemen.

Geschiedenis

Proactief beheer - Storing voorkomen, dat is wat we doen en mocht er ondanks alles toch iets fout gaan dan zetten we alle middelen in om deze zo snel mogelijk te verhelpen.

Server onderhoud - Uw server is het hart van uw bedrijf. Daar moet goed voor gezorgd worden. Wij houden uw server in optimale conditie en handelen op het moment dat het nodig is.

Werkplek beheer - De meeste verstoringen vinden plaats op de werkplek van de gebruikers. In ons fixed price model hoeft u zich daar geen zorgen meer om te maken.

Backup - Dagelijks maken wij een backup van uw systeem, server en indien gewenst ook van de werkplek.

Netwerkbeheer - Naast uw systemen heeft u natuurlijk ook een netwerk. Wij verzorgen uw netwerk van A tot Z. Vanaf het aanvragen van internet tot het aansluiten van de printer. Nieuwe aansluitingen kunnen we voor u realiseren. Wij hebben ervaring in het leggen van zowel stroom als netwerk Cat5 t/m Cat 7 bekabeling. Van klein MKB tot groot zakelijke klanten.

Internet - Justdata is een full service ICT leverancier. Dat betekent dat wij alle ICT voorzieningen kunnen leveren. Internet van ADSL/VDSL, kabelinternet tot glasvezel. Neem contact met ons op voor een scherpe aanbieding.

Hosted voice - Steeds meer bedrijven stappen over op Hosted Voice vanwege de vele voordelen: geen dure investeringen in apparatuur en onderhoud, extra functionaliteiten, flexibiliteit en natuurlijk flinke kostenbesparingen op abonnements- en gesprekskosten. Met Hosted Voice heeft u overal en altijd toegang tot telefonie: op kantoor, thuis en onderweg. Met VoIP telefonie bent u bovendien verzekerd van een toekomstbestendige telecomoplossing.

All-in website pakket vanaf € 1299,- - Wilt u een website laten maken voor uw bedrijf? Wij bouwen responsive websites die perfect passen op elk apparaat. Elke website heeft een unieke opmaak in uw eigen huisstijl, wordt heel goed gevonden in Google en kan eenvoudig worden beheerd met het website beheersysteem.



"Justdata BV is een IT-bedrijf dat erg trots is op het leveren van betrouwbare technische oplossingen. Sinds de oprichting in 2009 hebben ze hun toegewijde klanten geholpen met optimale ICT-oplossingen voor allerlei bedrijfsbehoeften.Met meer dan 15 jaar ervaring in zowel hardware als software heeft Justdata BV een uitgebreide expertise verzameld. Met hun hoogwaardige service leveren ze toegevoegde waarde, ongeacht de branche of complexiteit van het project.Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om uw bedrijf te helpen met alle mogelijke ICT-behoeften, of het nu gaat om bestaande systemen, migraties of herstructureringen. Kies voor ons team en laat Justdata BV uw productiviteit optimaal benutten!"
Adres: Kolkweg 20 -01, 8243 PN Lelystad
Telefoonnummer: +31320767676
Stad: Lelystad
Route: Kolkweg 20 -01
Postcode: 8243 PN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sluijmer Multimedia Sluijmer Multimedia 998 meter Een ontzettend fijne plek om te werken, met leuke collega's en op een mooie locatie!
Studio Sille Studio Sille 1 km STUDIO SILLE - Betrokken in Beeld .... met jouw website, logo of huisstijl op maat.
RFH Webdesign RFH Webdesign 1 km Robert heeft al meerdere projecten voor mij uitgevoerd. Erg snel en professioneel gaa...
flevowebshop.nl flevowebshop.nl 1 km OVER ONS Wij verkopen ook nieuwe en gebruikte laptops, Ipads, Tablets en pcs. Deze z...
ComputerFixx.nl ComputerFixx.nl 2 km ComputerFixx voor reparatie, installatie en hulp aan uw computer, tablet, tv en meer....
iClicks iClicks 2 km De website die Iclicks voor onze onze organisatie heeft gebouwd zijn wij erg blij mee...
ArtoFakt webdesign ArtoFakt webdesign 3 km Betaalbare, responsive websites voor desktop, mobile en tablets, inclusief social med...
Intirio Intirio 4 km Webdesign op maat en nog zoveel meer!
ZIJN en TIJD ZIJN en TIJD 4 km Designconcepten, Art Direction en UX/UI Design.
Oranje ICT B.V. Oranje ICT B.V. 4 km Info
Wij zijn een full service internetbureau uit Lelystad, ons team bestaat u...
Hoeky Hoeky 4 km Fantastische/gezellige hockey club! Mooie kantine met heerlijke koffie Voldoende par...
Braav Studio Braav Studio 5 km Braav Design Studio is een eenmanszaak en gevestigd in Lelystad. Braav is in 2016 opg...
Ducore Ducore 5 km Ik heb er voor een oude GSM, beschermhoezen gekocht tegen een schappelijke prijs. Het...
CXE CXE 5 km Een WordPress website vanaf €349,00 bij CXE, onderhoud van jouw website en meer!
Recensies
Justdata heeft mijn laptop vakkundig opnieuw geïnstalleerd en geconfigureerd. Hun snelle service, vriendelijke medewerkers en uitstekende expertise maakten het proces soepel en zorgeloos. Een absolute aanrader voor iedereen met computerproblemen!
De SeaBottom Whiskyclub is enorm tevreden met Justdata's vlekkeloze Office 365-implementatie. Efficiënt, deskundig en klantgericht, een absolute aanrader voor een soepele digitale transitie. Bedankt, Justdata!
Een geweldig bedrijf. Ze nemen de tijd en helpen daar waar ze kunnen. Niets is teveel en het advies wat ze je geven is goed te volgen. Top ga zo door.
Een bedrijf dat veel snapt van de - soms zo onbegrijpelijke - eentjes en nulletjes en dit ook goed weet te verwoorden naar de klant. Pakken dingen adequaat en snel op. Wij van de Content Coalitie zijn dik tevreden!
Echt een top bedrijf. Een aanrader voor iedereen. Een bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Top bedrijf, leuke en nette mensen met verstand van zaken
wat een mooi bedrijf , komen afspraken na en wat een service
Heb alleen voor de deur gestaan, was verkeerd gefietst hajaja
Eigenaar Marc geartner vriendelijke man
De juiste oplossing voor elke ICT uitdaging!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid