facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor iClicks

iClicks

Info

iClicks online marketing bureau

Geschiedenis

iClicks is volledig gericht op het verbeteren van de vindbaarheid van websites. Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en dit realiseren we met een team van jonge, enthousiaste en gedreven specialisten. Wat wij precies doen?

- Het creëren, beheren en optimaliseren van Google AdWords campagnes
- Het behalen van hogere posities in het organische zoekverkeer
- Het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke, stijlvolle en contactgerichte websites

De behaalde online successen zijn door Google niet onopgemerkt gebleven en iClicks is benoemd tot een officiële partner van Google.

Kortom: iClicks is uw betaalbare en professionele partner voor online succes.

Onze taak

iClicks is een online marketingbureau dat zich volledig richt op het verbeteren van de vindbaarheid van websites.

Producten

Zoekmachine optimalisatie / SEO
Adverteren met AdWords / SEA
Webdesign
Social Media
Conversie optimalisatie
E-mailmarketing



"iClicks is dé online partner voor het MKB en biedt een totaalpakket aan van onder meer zoekmachine optimalisatie, Google Ads, Google Mijn Bedrijf-optimalisatie, conversie optimalisatie, e-mailmarketing, social media advertising en webdesign.We zijn Google Ads Certified Partner en Google Premier Partner en we hebben onder andere de Ready To Rock-award van Google gewonnen. Naast het MKB mogen we dankzij onze uitstekende prestaties ook steeds meer grote internationale merken tot ons klantenbestand rekenen.Meer weten over een van onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie via 088 425 4257."
Adres: Zilverparkkade 64, 8232 WK Lelystad
Telefoonnummer: 088-4254257
ln.skcilci@ofni
Stad: Lelystad
Route: Zilverparkkade 64
Postcode: 8232 WK



op zoek naar gerelateerd: iclicks opzeggen, marten post iclicks, eigenaar iclicks, google reviews iclicks, iclicks ervaringen, iclicks algemene voorwaarden, iclicks vacatures, iclicks lelystad vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marketing Monsters Marketing Monsters 369 meter Het hele jaar door vrij toegankelijk voor iedereen exposities in de stadhuishal van L...
ZIJN en TIJD ZIJN en TIJD 2 km Designconcepten, Art Direction en UX/UI Design.
Intirio Intirio 2 km Webdesign op maat en nog zoveel meer!
RFH Webdesign RFH Webdesign 2 km Robert heeft al meerdere projecten voor mij uitgevoerd. Erg snel en professioneel gaa...
NIWI.Marketing NIWI.Marketing 2 km Niwi Marketing in een online marketing bureau dat zich voornamelijk bezig houdt met r...
Studio Sille Studio Sille 2 km STUDIO SILLE - Betrokken in Beeld .... met jouw website, logo of huisstijl op maat.
Hoeky Hoeky 2 km Fantastische/gezellige hockey club! Mooie kantine met heerlijke koffie Voldoende par...
Sluijmer Multimedia Sluijmer Multimedia 2 km Een ontzettend fijne plek om te werken, met leuke collega's en op een mooie locatie!
Edda Virtual Solutions Edda Virtual Solutions 2 km "We are specialists in organization and time management.Edda is a back office av...
Diependaal Online Diependaal Online 2 km Op de fanpage van Marketingstudio Do worden foto's van en met samenwerkingspartners/ ...
Oranje ICT B.V. Oranje ICT B.V. 2 km Info
Wij zijn een full service internetbureau uit Lelystad, ons team bestaat u...
Braav Studio Braav Studio 2 km Braav Design Studio is een eenmanszaak en gevestigd in Lelystad. Braav is in 2016 opg...
Justdata BV Justdata BV 2 km Justdata heeft mijn laptop vakkundig opnieuw geïnstalleerd en geconfigureerd. Hun sne...
Content Coalitie Content Coalitie 3 km Sinds enige tijd werken we samen met de heren en dame van Content Coalitie. We werken...
CXE CXE 3 km Een WordPress website vanaf €349,00 bij CXE, onderhoud van jouw website en meer!
ArtoFakt webdesign ArtoFakt webdesign 4 km Betaalbare, responsive websites voor desktop, mobile en tablets, inclusief social med...
Inmaso Inmaso 7 km Search Engine Optimization in Lelystad.
Recensies
De website die Iclicks voor onze onze organisatie heeft gebouwd zijn wij erg blij mee. Het traject verliep goed en de medewerkers zijn vakbekwaam en fijn om mee samen te werken. We zouden Iclicks bij iedereen aanbevelen.
De nieuwe website van Progress staat inmiddels live, iClicks heeft mee geholpen met het realiseren van onze nieuwe website en hebben de koppeling met ons recruitment CRM pakket gemaakt. Wij zijn tevreden met de snelheid waar mee dit gedaan is en vonden de communicatie soepel en vlot lopen. Wij raden iClicks dan ook zeker aan als web-partij!
iClicks bouwt dusdanig professionele websites dat deze direct hoog scoren in Google. Ook de aftersales zijn keurig geregeld en er worden goede adviezen gegeven op SEO/SEA-gebied. Dit kunnen zij ook geheel uit handen nemen indien gewenst. Regelmatig wordt je benaderd of er nog iets is wat ze voor je kunnen doen zonder opdringerig te zijn. iClick is echt een aanrader voor het online zichtbaar maken/houden van je bedrijf.
Wij werken al meerdere jaren naar volle tevredenheid samen met iClicks. Kundige medewerkers én daadwerkelijk resultaat van de door iClicks gemaakte campagnes! Ondanks de succesvolle groei die ze hebben doorgemaakt blijven ze veel persoonlijke aandacht besteden aan hun relaties, groot of klein. Een betrouwbare partner voor al je wensen op Online marketing gebied.
Zwemschool ZERO2HERO is zéér tevreden over iClicks. Wij zijn nu ruim een jaar klant en laten de Adwords campagnes verzorgen. Naast dat de resultaten vele malen beter waren dan verwacht, is ook de communicatie ontzettend goed. Continu worden de campagnes verbeterd om zo een zo hoog mogelijke efficiëntie te bewerkstelligen. Er is een vast contactpersoon die per periode belt om vervolgens de resultaten te bespreken. Ook belangrijk: ze zijn zeer concurrerend geprijsd. Jordy, Mike en collega's van iClicks hartelijk bedankt!
iClicks heeft voor ons de afgelopen 12 maanden 130 uur SEO werkzaamheden verricht op één zoekwoord. Helaas zonder resultaat. Het is een mooi bedrijf met leuke mensen. Ze zullen ongetwijfeld mooie dingen doen alleen dat er bij ons helemaal geen resultaat geboekt is na zoveel uren moet ook eerlijk vermeld worden. Wij hebben de samenwerking helaas moeten beëindigen, we hadden het liever anders gezien. Novascope B.V.
Wij werken al een aantal jaar samen met iClicks en zijn meer dan tevreden! Met name de snelle respons en we worden goed op de hoogte gehouden van ons SEO en ads campagnes. Een fijn bedrijf om mee samen te werken.
iClicks heeft onze website gebouwd en regelt al het onderhoud. Wanneer wij een wijziging willen doorvoeren is dit altijd binnen 24 uur geregeld. Betreffende SEO SEA doen ze precies wat ze zeggen; eerlijke prijzen voor wat er gevraagd wordt door de klant. Gemakkelijke communicatie via telefoon / e-mail / livechat. Wij raden iClicks ten zeerste aan!
Wij hebben onze nieuwe website laten ontwerpen en bouwen door iClicks. Het nieuwe ontwerp is modern, fris en past bij de uitstraling van ons bedrijf! Wij hadden hiervoor 2 websites, welke zijn samengevoegd tot één overkoepelende site. De verhuizing van zowel het domein, de linkwaarde als de content is goed verlopen. Wij zijn erg tevreden met onze nieuwe site!
Zeer professioneel bedrijf en tegelijk ook persoonlijk. De specialisten denken met je mee en zijn erg creatief op het gebied van online marketing. iClicks regelt voor ons de online marketing en heeft onze website naar volle tevredenheid gebouwd. Wanneer je een stap wilt maken met je online marketing raad ik je aan met iClicks contact op te nemen. Wij houden nu meer tijd over voor onze klanten en de online marketing is perfect geregeld.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid