facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Just Carpets Maatwerktapijt

Just Carpets Maatwerktapijt

Info

Just Carpets levert maatwerktapijt voor campers en caravans. Wij kunnen voor elk type camper of caravan een perfect passend tapijtset leveren

Adres: Eckertstraat 38, 8263 CB Kampen
Telefoonnummer: 0615074299
Stad: Kampen
Route: Eckertstraat 38
Postcode: 8263 CB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
RBFloors RBFloors 2 km RBFloors verkoopt. Tapijt Kunstgras Vinyl Laminaat Pvc Vloerkleden. Wij beschikken...
T Sfeerhuis T Sfeerhuis 2 km Ik kom hier al jaren. De oudste DHZ zaak in Kampen. Grote sortering. Vakkundig person...
Floorever Floorever 2 km Wij zijn zonder afspraak gaan kijken bij Floorever en waren onder de indruk van het a...
Recensies
Zeer tevreden over de door mij bestelde mattenset voor de SEAT Ibiza. Goede kwaliteit! Snelle levering en accurate track and trace informatie. Prijs-kwaliteitverhouding is in orde.
De vijf sterren helemaal waard! Vandaag mijn bestelde automatten Mercedes Benz E-klasse All-Terrain binnengekregen. Mooi snel en passen perfect. Ze zijn nog steviger dan dat ik dacht. Mooie dikte, geuren fijn en hoop dat ze net zo lang goed blijven als ze er uit zien. Kortom: Heel erg blij mee en dus een aanrader!!
Rubberen matten + koffermat gekocht, mooie set, past goed, 1 klein minpuntje de automatten voor achteraan lopen niet zo ver door onder de voorzetels als de originele , ik heb ze dan maar op de originele gelegd.
Zeer nette automatten, 1 niveau boven de standaard gekozen. Alles paste perfect. Nu de kwaliteit en duurzaamheid afwachten!
Levertijd helaas wat aan de lange kant, maar eenmaal binnen was het dat absoluut waard! De automatten geven mijn auto een compleet nieuwe uitstraling, extreem tevreden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid