facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Floorever

Floorever

Info

Floorever de onbetwiste nummer 1 in vloeren en raamdecoratie Met vestigingen in Kampen (Ambachtsstraat 29) en Zwolle (Wipstrikkerallee 35)

Geschiedenis

Bent u toe aan een nieuwe vloer bij ons bent u aan het juiste adres voor een pvc vloer, laminaat, vinyl of tapijt. Voor de aankleding van de ramen hebben wij keuze in o.a. rolgordijnen, plisse/duette verticale lamellen aluminium en houten jaloezieën inbetweens en gordijnen. Tevens bekleden wij uw trappen. Alles wordt vakkundig ingemeten en gestoffeerd



"Floorever is een jong, dynamisch en vakkundig bedrijf gespecialiseerd in de woningstoffering. U bent bij ons aan het juiste adres voor pvc vloeren, laminaat, tapijt, vinyl, gordijnen, inbetweens, rolgordijnen, duorolgordijnen, jaloezieën en alle overige raamdecoraties."
Adres:
Telefoonnummer: 0383333770
Stad: Kampen



op zoek naar gerelateerd: Floorever traprenovatie, Floorever folder, Vloerloods Kampen, Marmoleum Kampen, Floorever laminaat, Floorever click pvc, Vloeren Kampen, Luxury Floors Kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
T Sfeerhuis T Sfeerhuis 294 meter Ik kom hier al jaren. De oudste DHZ zaak in Kampen. Grote sortering. Vakkundig person...
RBFloors RBFloors 858 meter RBFloors verkoopt. Tapijt Kunstgras Vinyl Laminaat Pvc Vloerkleden. Wij beschikken...
Just Carpets Maatwerktapijt Just Carpets Maatwerktapijt 2 km Zeer tevreden over de door mij bestelde mattenset voor de SEAT Ibiza. Goede kwaliteit...
Recensies
Wij zijn zonder afspraak gaan kijken bij Floorever en waren onder de indruk van het assortiment en de kwaliteit. Alex heeft ons deskundig geadviseerde en ook zijn persoonlijke mening laten merken over dingen die hij niet aan zou raden, wat ook erg fijn is. Na een week of drie wachten werd de vloer geëgaliseerd ging, wat vlot verliep. Direct de dag erna werd er ~80m² aan PVC gelegd. De stoffeerders waren behulpzaam en lieten zien op wat voor manieren ze het konden leggen. Al met al een erg fijne tent, en wij overwegen zeker om weer floorever op te bellen als wij onze keuken onder handen gaan nemen! Ik heb een paar foto's toegevoegd van het eindresultaat disclaimer: muren moeten nog worden geverfd.
Floorever heeft wel goede prijs… maar vloerleggers zijn niet betrouwbaar en ze nemen “reserve” pak pvc alles meegenomen. reserve pak pvc is bedoeld voor in de toekomst als ie beschadigd is of gekrast is en kan vervangen worden. Vandaag ben ik daar geweest in Kampen en blijkbaar dat we zelf nieuwe pak ook al bij moeten kopen en ook met reparatiekosten We dachten dat in garantie zat. Echt waardeloos zaak! ik geef een koude douche. We zitten met gekraste pvc vloer en hoe kunnen oplossen!!!! Vloerleggers hebben wel slordig afgewerkt. Geen kitten gedaan en hoekjes. Ze zijn geen echte professional! Lijmsporen achtergelaten bij onze nieuwe oprit en ook zelfs in de woonkamer die ik alles heb uiteindelijk verwijderd heb. Ik raad niemand daar om te kopen!
Wij hebben in ons nieuwe huis gekozen voor vloerverwarming en hebben ons door Floorever in Kampen laten adviseren over de vloer. Omdat ze qua prijs/ kwaliteit verhouding goed uit de bus kwamen hebben we ook onze beide trapen door hen laten bekleden met PVC. Het resultaat is super! Ze werken erg netjes, komen hun afspraken na en toen het PVC op de trap werd gelegd door hen hebben ze ook de mat in de hal nog wat strakker erin gelegd zonder dat wij daar om vroegen, wat een service!. Wij raden iedereen aan om te kiezen voor Floorever in Kampen. Ze hebben een grote, mooie showroom met veel voorbeelden. Eerste foto is voor en de tweede foto is na de renovatie van de trap :. Wij zijn erg tevreden!
Floorever heeft bij ons beneden een PVC-visgraatvloer en boven een PVC/vinyl vloer gelegd. De vloeren liggen er super strak in! Daarnaast hebben zij ook een boxspring geplaatst. We zijn zeer tevreden over de service en het eindresultaat!
Prima adviezen bij het uitzoeken van vloer en raamdecoratie van de dames in de winkel in Kampen, denken echt met je mee, vloer snel geleverd en vakkundig gelegd, raambekleding ook snel een mooi opgehangen. Uitstekende service en zeer klantvriendelijk.
Mooie laminaatvloer laten leggen. Goed advies en uitleg, prijs/kwaliteit is prima. Vakwerk door de vloerleggers uitgevoerd, bedankt!
Bij onze verhuizing hebben wij floorever opdracht gegeven voor het leggen van de vloeren en het bekleden van de trap. Wij zijn hier heel blij mee. Achteraf bleek er 1 plank van het laminaat een hoekje kapot was. Er werd direct een opname gemaakt en een datum geprikt voor het vervangen van de plank. Super service! Aan de jongens van floorever "puik werk geleverd!"
Goed personeel, denkt echt met je mee. Na een eerdere miskleun bij Lab21 is dit echt een verademing. Uiteindelijk toch geslaagd voor een prachtige vloer.
Ik heb mijn vloer gehaald bij Floorever, erg goede kwaliteit vloer. In de winkel krijg je goede begeleiding waarbij ze de tijd voor je nemen. Leveren van de vloer ging ook snel en volgens de afspraken. Kortom ik ben erg blij met mijn mooie nieuwe vloer.
Super ervaring van winkelen, plannen en leggen. Aardige mensen, goed advies, super service en mooi resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid