facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Plemp Landsmeer

Jumbo Plemp Landsmeer

Geschiedenis

Welkom bij uw Jumbo winkel

Jumbo Plemp: marktverse producten, superieure lokale specialiteiten, scherpe prijzen en een ervaren team!
De familie Plemp voert al generaties lang een levensmiddelenbedrijf in Landsmeer. Vanaf 1995 zeer succesvol onder de C1000 formule. Met onze geheel vernieuwde C1000 Rood winkel hopen wij u als klant nog beter van dienst te kunnen zijn bij uw dagelijkse boodschappen.

Maatschappelijke betrokkenheid en duurzaamheid
Betrokkenheid bij de samenleving staat bij ons hoog in het vaandel. Iedere dag komt De Voedselbank bij ons langs om producten op te halen die wij niet meer verkopen vanwege een te korte datum. Wij willen u als klant een zo vers mogelijk product meegeven. Dit betekent dat wij onze versproducten niet op de dag zelf maar een dag voor de verstreken datum al uit de schappen halen. Zo bent u als klant altijd gegarandeerd van een vers product.
Wij sponsoren veel verenigingen in Landsmeer. Wij richten ons met name op jeugdactiviteiten maar verliezen de ouderen ook niet uit het oog. Een aantal voorbeelden: het jeugdtoernooi van voetbalvereniging IVV is al jarenlang een succes. Ook sponsoren wij ieder jaar het Luilak feest. De vernielingen en overlast tijdens Luilak zijn drastisch gedaald sinds de komst van dit feest. En ook de Ouderendag is gesponsord tijdens de sport- en feestweek.
Tot slot zijn al onze koelingen afgesloten met glazen deuren. We hebben een nieuwe energiezuinige koelinstallatie en in combinatie met de allernieuwste energiezuinige verlichting besparen we veel energie.

Lokale topspecialiteiten
In ons assortiment vindt u vele lokale producten zoals brood van De Lekkere Dingen Bakker, vleeswaren van Slagerij Taam uit Edam en kalfsvlees van superieure horecakwaliteit. Dit geldt natuurlijk ook voor onze top-lijn rundvlees. U vindt dit in onze slagerscockpit terug waar onze slager dagelijks vers uw vlees voor u snijdt.
Ook heeft u als klant ons nieuwe boerenkaas assortiment mogen samenstellen door middel van een proeverij op de braderie van 24 september 2011. De winnaars vindt u nu in onze schappen!

Ervaren team
Wij vieren regelmatig een jubileum. Vele van onze medewerkers werken al meer dan tien jaar bij ons. Waarvan sommigen al meer dan twintig jaar. In al deze jaren hebben zij veel ervaring opgebouwd om u als klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
C1000 is een supermarkt voor iedereen. Bij ons vindt u een winkel vol met marktverse producten, superieure lokale specialiteiten, duizenden A-merken en huismerken, scherpe prijzen en een ervaren team. Want we willen maar één ding: dat u weer terugkomt bij uw Jumbo.

Wij staan graag voor u klaar!

J.W. Plemp



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Landsmeer voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Nieuwe Gouw 3, 1121 GW Landsmeer
Telefoonnummer: 020-4498400
Stad: Landsmeer
Route: Nieuwe Gouw 3
Postcode: 1121 GW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo Landsmeer openingstijden kerst, Openingstijden AH Landsmeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemen en planten jumbo plemp Bloemen en planten jumbo plemp 0 meter Was nog nooit in deze winkel geweest groot assortiment en goed zoeken om dat je de wi...
Viswinkel Willem Molenaar Viswinkel Willem Molenaar 23 meter Kom al een tijd bij deze viswinkel en elke keer is de vis vers bereid, lekker en beta...
Slagerij TAAM Landsmeer Slagerij TAAM Landsmeer 27 meter Ziet er allemaal lekker en modern uit, slagerij 3.0 zeg maar. Bestelde een broodje ba...
Bruna Bruna 42 meter Druk vooral nu niet aan te bevelen
HIP Coffee & More HIP Coffee & More 53 meter Lekkerste koffie sowieso
Capelli Styling By Laura Capelli Styling By Laura 120 meter Wat een heerlijke gezellige kapsalon met professionele kapsters. Trots op deze dames!
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 123 meter Prima te doen....wel druk maar voldoende afstand
Capelli Styling by Laura Capelli Styling by Laura 141 meter Wat een heerlijke gezellige kapsalon met professionele kapsters. Trots op deze dames!
Vita Flora Vita Flora 309 meter Goede service vele soorten bloemen te koop
Vishandel Jonk Vishandel Jonk 376 meter Dinsdag, vrijdag & zaterdag Landsmeer Woensdag Oudkarspel Donderdag Ursem
KiGii KiGii 441 meter
Cinnig Cinnig 459 meter Prachtige, coole en unieke T-shirts van uitstekende kwaliteit BIO katoen!!! Snelle en...
Fa. Notten&Zoon Fa. Notten&Zoon 754 meter Wie Notten Kent Zoekt Niet Wie Zoekt Kent Notten Niet De winkel is geopend van dond...
Stijl en HILD Stijl en HILD 868 meter Prima auto gekocht, zonder garantie, met apk tot juli 2024. Achteraf bleek da apk ni...
Decowoon.nl Decowoon.nl 884 meter Mijn webwinkel heet decowoon.nl ik wil leuke woonaccesoires verkopen.
Scheltinga Online Scheltinga Online 927 meter
Recensies
Groot aanbod van producten, ook lekker veel bier. Het brood is erg goed en de zelfscankassa's zijn fijn in gebruik.
Heerlijke, rustige winkel. Alles goed aangevuld en overzichtelijk. Vriendelijk personeel, erg behulpzaam!
Winkel goed in orde. Bezorgmogelijkheden slecht en slechter lijkt onmogelijk want woensdagochtend bestellen en 5 dagen later bezorgd krijgen is allerslechtst. Maar eerlijk is eerlijk, sinds die review loopt het stukken beter.
Was super we hadden daar een training voor de scones veel geleerd goed uitgelegd shapo en duidelijk een hele ervaring
Behoorlijke supermarkt, heel nut op deze plek.
Was nog nooit in deze winkel geweest groot assortiment en goed zoeken om dat je de winkel niet kent maar gaan er zeker weer naar toe.
Al 2 jaar niet de Kersttaart gekregen die ik wilde. Ga ik volgend jaar elders halen. Bij 10 oliebollen gratis poedersuiker. Kreeg ik er ook niet bij. Snap drukke tijd.maar beetje rommelig allemaal. Was vroeger beter. Kwaliteit goed.
Nette...klantvriendelijke winkel.
Kom er graag en vaak hahahah
Mooie winkel, maar een oudere dame die achter de kassa zit, is vaak chagerijnig en niet klantvriendelijk. Doe je best Karin!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid