facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bloemen en planten jumbo plemp

Info

Bij ons kunt u voor al uw bloemwerk terecht, Heidi is al vanaf haar 15e werkzaam in het bloemenvak en is in bezit van een diploma "zelfstandig beroepsbeoefenaar" en heeft een certificaat meesterbinden.



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Landsmeer voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: nieuwe gouw 3, 1121 Landsmeer
Telefoonnummer: +31623239246
Stad: Landsmeer
Route: nieuwe gouw 3
Postcode: 1121


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Jumbo winkels, Jumbo Alkmaar, Jumbo personeel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jumbo Plemp Landsmeer Jumbo Plemp Landsmeer 0 meter Groot aanbod van producten, ook lekker veel bier. Het brood is erg goed en de zelfsca...
Viswinkel Willem Molenaar Viswinkel Willem Molenaar 23 meter Kom al een tijd bij deze viswinkel en elke keer is de vis vers bereid, lekker en beta...
Slagerij TAAM Landsmeer Slagerij TAAM Landsmeer 27 meter Ziet er allemaal lekker en modern uit, slagerij 3.0 zeg maar. Bestelde een broodje ba...
Bruna Bruna 42 meter Druk vooral nu niet aan te bevelen
HIP Coffee & More HIP Coffee & More 53 meter Lekkerste koffie sowieso
Capelli Styling By Laura Capelli Styling By Laura 120 meter Wat een heerlijke gezellige kapsalon met professionele kapsters. Trots op deze dames!
Capelli Styling by Laura Capelli Styling by Laura 141 meter Wat een heerlijke gezellige kapsalon met professionele kapsters. Trots op deze dames!
Vita Flora Vita Flora 309 meter Goede service vele soorten bloemen te koop
Vishandel Jonk Vishandel Jonk 376 meter Dinsdag, vrijdag & zaterdag Landsmeer Woensdag Oudkarspel Donderdag Ursem
KiGii KiGii 441 meter
Cinnig Cinnig 459 meter Prachtige, coole en unieke T-shirts van uitstekende kwaliteit BIO katoen!!! Snelle en...
Fa. Notten&Zoon Fa. Notten&Zoon 754 meter Wie Notten Kent Zoekt Niet Wie Zoekt Kent Notten Niet De winkel is geopend van dond...
Stijl en HILD Stijl en HILD 868 meter Prima auto gekocht, zonder garantie, met apk tot juli 2024. Achteraf bleek da apk ni...
Decowoon.nl Decowoon.nl 884 meter Mijn webwinkel heet decowoon.nl ik wil leuke woonaccesoires verkopen.
Scheltinga Online Scheltinga Online 927 meter
Recensies
Was nog nooit in deze winkel geweest groot assortiment en goed zoeken om dat je de winkel niet kent maar gaan er zeker weer naar toe.
Was super we hadden daar een training voor de scones veel geleerd goed uitgelegd shapo en duidelijk een hele ervaring
Nette winkel met vriendelijk personeel. Ook lokale producten.
Mooie winkel, maar een oudere dame die achter de kassa zit, is vaak chagerijnig en niet klantvriendelijk. Doe je best Karin!
Al 2 jaar niet de Kersttaart gekregen die ik wilde. Ga ik volgend jaar elders halen. Bij 10 oliebollen gratis poedersuiker. Kreeg ik er ook niet bij. Snap drukke tijd.maar beetje rommelig allemaal. Was vroeger beter. Kwaliteit goed.
Fijne winkel, lekker goedkoop
Het is breed , om met je scootmobiel in de winkel te rijden. Maar alles wat ik nodig heb staat hoog . Ik ben diabetes type dat niet alles mag . De glazen deuren , die zijn het ergste van alles.je komt nergens bij.
Nette schone winkel waar je nu ook zelf kan scannen en afrekenen. Met Corona een ERG wisselend karretjes beleid. Beveiliging / werknemers die schoonmaken / niemand.... ? Sommige klanten lopen door de winkel zonder mondkapjes en er wordt niet op aangesproken? Parkeren blijft ondanks nieuwe extra plekken lastig en rommelig. Zou ook niet echt weten hoe dit te verbeteren, maar maakt wel dat ik vaker naar Dean ga, terwijl ik het daar eigenlijk minder prettig vind om te winkelen.
Deze Jumbo heeft alles in huis, ik kom er graag voor mijn boddschapoen en ruime keuze aan producten
De bloemen die ik hier laatst kocht waren prachtig. Normaal ga/ ging ik altijd naar de bloemist maar de prijs & kwaliteit van het boeket was echt net zoals bij de bloemist alleen veel goedkoper. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid