facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Oswald en Sandy Hesselberth Made

Jumbo Oswald en Sandy Hesselberth Made

Info

Verkoop van levensmiddelen



"Een groot en voordelig assortiment met de beste service. Daar staan we in jouw Jumbo Made voor. Extra Goedkoop-producten die wekelijks en maandelijks voor je worden geselecteerd én producten met een Altijd Lage Prijs. Met onze 7 zekerheden en ruime openingstijden zorgen we daarnaast voor de beste winkelervaring. Zo inspireren we je graag met originele recepten en dagen we je uit. Ontdek het zelf."
Adres: Stationsstraat 19, 4921 AC Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0162-690020
Stad: Made
Route: Stationsstraat 19
Postcode: 4921 AC


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Openingstijden Jumbo Made
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bottelier Laurijssens Bottelier Laurijssens 906 meter Bestelde bier wat ze gemiddeld niet in hun assortiment hebben
Albert Heijn Made Albert Heijn Made 1 km Grote supermarkt aan de rand van het centrum van Made. Alles is netjes en geordend. B...
Recensies
Sinds de "nieuwe" behandelaar afdelingschef? van de groenteafdeling dient iedere klant zeer alert te zijn! B.v. de kiwi's zijn al wekenlang zo erg rijp dat je ze thuis in de groene kliko moet doen, omdat ze niet meer eetbaar zijn! Het betreft zowel de groene als de gouden kiwi's. Met name de gouden aanbieding van 6 stuk in een doosje waren thuis al overrijpe en oneetbaar! Ik heb dat al meerdere malen gemeld, maar geen enkele drive voor vergoeden, noch aanbieding ter vervanging! Zijn voorganger deed dat wel! Geweldige kerel was dat maar daar was ook zelden iets mis o de afdeling!
Geweldige en mooie supermarkt ik kan er echt alles halen
Fijne, ruime, schone winkel met grote parkeerplaats. Vriendelijke medewerkers.
Top super, net als die andere blauwe zaak in Made bij de molen.
Een meer dan fijne winkel, zeer goed gestructureerd en geïnstrueerd personeel. Een goede verhouding qua opzet, fijne artikelen en toonaangevende producten. Ook de plaatselijke ambachten worden hier verkocht. Haast alles vers, zelden slechte producten of over de datum. De eigenaar staat voor zijn winkel en achter zijn producten. Deze mooie winkel icm de scankassa's maken het geheel een stuk makkelijker. Op zaterdag worden vers gebakken appelflappen en hartige broodjes verkocht zdvs
Een GTG gehaald, je betaalt 5 euro en krijgt dan producten die niet meer verkocht mogen worden. Viel erg tegen, had beter zelf boodschappen met korting uit de winkel kunnen kopen.
Met de zelf scanners en kassa's fijn om snel even boodschappen te halen. Ook voor de normale boodschappen een fijne supermarkt. Aanrader is de vlees afdeling waar ze ook wat lokale producten verkopen. Hetzelfde geld voor brood. Regelmatig leuke en slimme samenwerking met andere lokale winkels.
Goed is niks op aan te merken
Doordeweeks redelijk rustig en uitstekend voor de wekelijkse boodschappen. De eenrichtingsstraten in Made zorgen wel voor een relative lange reisduur als je vanaf Wagenberg komt.
Ben geen Jumbo man, maar ik moeten zeggen op basis van deze winkel zou het kunnen veranderen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid