facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Made

Albert Heijn Made

Info

Welkom bij Albert Heijn Made. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact.

Geschiedenis

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Profiteer van leuke huis- en keukentips, laat uw mening horen, doe mee met leuke acties, ontvang speciale aanbiedingen, doe inspiratie op met onze gerecht en nog veel meer!

Adres: Nieuwstraat 104, 4921 CZ Made (Noord-Brabant)
Telefoonnummer: 0162-683590
Stad: Made
Route: Nieuwstraat 104
Postcode: 4921 CZ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Made openingstijden kerst, Jumbo Made, Facebook Albert Heijn, Nostradamus Albert Heijn, albert heijn - openingstijden, Openingstijden AH tijdens de feestdagen 2020, Albert Heijn nieuws, Openingstijden AH tijdens de feestdagen 2021
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Gall & Gall Gall & Gall 17 meter Goeie dranken zaak.
Ron en Marion Laurijssens úw topSlijter Ron en Marion Laurijssens úw topSlijter 372 meter Altijd netjes geholpen of het nu een speciaal biertje is of een lekker wijntje
Bottelier Laurijssens Bottelier Laurijssens 372 meter Bestelde bier wat ze gemiddeld niet in hun assortiment hebben
Drukkerij en Kantoorvakhandel EMSI Drukkerij en Kantoorvakhandel EMSI 373 meter Goede prijs, voor goede spullen
Bloembinderij T' Hoefblad Made Bloembinderij T' Hoefblad Made 375 meter Ruime keuze in verse bloemen, waar je echt lang plezier van hebt.
Vishandel De Zeester Vishandel De Zeester 407 meter Terug van vakantie wil ik nog wel even reageren op mijn kerst bestelling van 1 Kg. Ho...
Optiek Stassar Optiek Stassar 447 meter Vakmanschap en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel.
Natuurlijk bloemen by Ellen Natuurlijk bloemen by Ellen 467 meter Vriendelijk geholpen en een mooi assortiment ! Echt een aanwinst voor made !
Bloemisterij kielestein Bloemisterij kielestein 604 meter Vriendelijke mensen. goed advies mooie bloemen en bloemstukken
Beddorama Beddorama 609 meter Wereldbedrijf, met grote aandacht voor de wensen van de klant. Dennis denkt in oplos...
Hulpmiddelenpunt Drimmelen Hulpmiddelenpunt Drimmelen 643 meter zeer goed en vriendelijk geholpen
Bakkerij Ger Ligthart Bakkerij Ger Ligthart 760 meter Bakkerij Ger Ligthart is een brood- en banketbakker gevestigd in de Marktstraat te Ma...
Schildersbedrijf & Verfspeciaalzaak J. Smits Schildersbedrijf & Verfspeciaalzaak J. Smits 760 meter Schildersbedrijf J. Smits
Hip&Zo Hip&Zo 766 meter Kindermode, bijouterie, tassen en lifestyle
Pets&Co Hoosemans Pets&Co Hoosemans 846 meter Hoosemans de Dierenwinkel is een familie bedrijf dat al ruim 200 jaar bestaat. Van h...
Slagerij Rasenberg Slagerij Rasenberg 856 meter Lekkere stukskes vlees voor de BBQ gehaald
Ijssalon/chocolaterie Citroen&Chocolade, Made Ijssalon/chocolaterie Citroen&Chocolade, Mad... 907 meter Ijssalon in de zomer Chocolaterie in de winter Altijd iets lekkers !
Keurslagerij de Wijs Keurslagerij de Wijs 1 km mooi winkel en heerlijk vlees
Recensies
Grote supermarkt aan de rand van het centrum van Made. Alles is netjes en geordend. Bijna nooit lege schappen. En zeer vriendelijk personeel. Gall & Gall en Etos in hetzelfde pand is ook super handig. En zeer ruime openingstijden 7 dagen per week.
Ziet er netjes uit erg overzichtelijk en een breed assortiment, een gezellige Coffee corner en fijn dat zijn winkel kar hebben waar een maxicosi opgeplaats kan worden. Jammer dat we dit niet in Roosendaal hebben.
Mooi winkel op loopafstand van mijn huis maar elke keer ben ik gecontroleerd. Er is niet meer leuk boodschappen doen,dyscryminatie buitenlandse klanten.
Leuk en fijne supermarkt. Ook Handig zit er een gall en Etos er langs. Super top
Jammer. Het is een mooie grote winkel, maar kwaliteit gaat gewoon achteruit. Ik kom hier al meer dan 10 jaar. Het jonge personeel kletst liever met elkaar dan dat ze je willen helpen. Producten liggen in de verkeerde vakken. Bonusartikelen zijn vaak niet eens op voorraad. Fruit is duur en van slechte kwaliteit.
Ik ben vandaag naar jullie winkel geweest, Ik ben daar erg gediscrimineerd. Ik stond bij de zelfscan samen met mijn vrienden en toen ik was klaar gooide ik mijn bonnetje weg. Daarna moest ik van die vrouw bij de zelfscan in de prullenbak graaien en mijn bonnetje zoeken. Ik heb 10 minuten gezocht naar dat bonnetje en ze keek er amper naar en gooide hem gelijk weg. En ik had alles betaald natuurlijk. En toen werd ze nog boos omdat we wegliepen. Maar ik had het gevoel dat ze alleen mij eruit pakte omdat ik getint ben. Ik ben erg teleurgesteld in de werkhouding van de albert heijn.
Albert Heijn Made is een mooie ruime nette AH waar we nu regelmatig komen omdat we recent verhuisd zijn en dit één van de dichtsbijzijnde AH's is voor ons. De 'karretjes' met 2 mandjes erop vind ik zelf erg handig om te gebruiken als je niet al teveel nodig hebt, maar wat net teveel is voor een mandje en te weinig voor een karretje. Genoeg parkeergelegenheid en vriendelijk personeel.
Fijne en ruime AH supermarkt met vriendelijke medewerkers. Zo lopen ze met je mee naar het schap als je iets niet kan vinden. Goeie parkeerplaats. Fijn dat de Etos er naast zit. Aanrader!
Het is een goede supermarkt, temeer ook dat het mijn overbuurman is en 7 dagen, van 7 tot 22 open is. Ik hoef dus geen voorrad in huis te hebben. Maar voor mij geen 5 en meer. Na de grootscheepse verbouwing geen beste supermarkt prijzen meer en dat merk ik. Personeel is minder persoonlijk. Als je ze niet aanspreekt, wordt je niet meer aangesproken en dat was ooit anders.
Super leuke en grote AH met ook buitenlandse producten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid