facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jumbo Golf Superstore

Adres: Roesiel 16 , Amsterdam 1043 BL, NL
Telefoonnummer: 020 210 6210
Stad: Amsterdam
Route: Roesiel 16
Postcode: 1043 BL



op zoek naar gerelateerd: Jumbo Golf Rijswijk, Jumbo Golf sale, Jumbo Golf Bunnik, Jumbo Golf Veghel, Golfwinkel Amsterdam Noord, Jumbo Golf Rotterdam, Jumbo Golf fitting, Jumbo Golf cadeaukaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aktiesport Aktiesport 2 km
Aktiesport Aktiesport 3 km
De Skatedokter De Skatedokter 4 km Was op zoek naar een setje wielen. Lastig te krijgen in de gewenste kleur. Via Skated...
Aktiesport Aktiesport 5 km
Football Temple Football Temple 6 km Ik het kort: 3 bestellingen gedaan en gedoe over de verzendkosten 3x betaald €18,- te...
Under Armour Under Armour 6 km Winkel is mooi en personeel aardig, aleen collectie mannen schoenen is heel erg achte...
JD JD 6 km
Size? Size? 6 km Het is dat je tenminste één ster moet geven om een review te posten maar dit bedrijf ...
O'Neill O'Neill 6 km Deze O'neill shop in de Kalverstraat 134 in Amsterdam , is er niet meer . Dit is een ...
Aktiesport Aktiesport 6 km
Lopers Company Lopers Company 7 km Ontzettend leuk, uitgebreid en kundig geholpen.
Recensies
Uitstekende fitting gehad bij Sjoerd. Zeer deskundig en de geleverde clubs zijn precies pas. Toen ik buiten hun schuld tegen een probleem opliep was de sercice geweldig.
Golf kleding aangeschaft met een kaart erop dat het tweede artikel voor de helft van de prijs zou zijn, het tweede artikel moest dan ook een korting label hebben, aangegeven dat ik dat raar vond dat je twee polo's of twee jassen moet kopen om korting te kunnen krijgen. De verkoopster was het daarmee eens en gaf aan dat ik dat bij de kassa kon aangeven. Bij de kassa aangekomen heb ik dat gevraagd of ik korting kon krijgen op de drie stuks kleding die ik mee had ter waarde van ruim € 450,00 . De medewerker achter de kassa begon meteen van "we staan hier niet op de markt, je krijgt geen korting" Mijn reactie daarop was "dat is prima dan hoef ik de kleding niet" op die reactie kon ik met een zuur gezicht een korting van 25 % krijgen op het goedkoopste artikel. De collega van de betreffende verkoper zei dat hij wel het tweede artikel voor de helft zou meegeven maar daar gaf onze verkoper op aan dat hij dat niet van plan was. Ik heb het meegenomen omdat ik een cadeau voor mijn vrouw wilde hebben, als het voor mij zelf was geweest dan was ik de winkel uitgelopen zonder de kleding. Een bijzonder onprettige medewerker die de term klantvriendelijke blijkbaar niet had meegekregen.
Goed advies gekregen van de medewerkers. Ze namen de tijd, waren vriendelijk en gaven goede tips. Ruim assortiment aan golfspullen. Medewerker wilde niet per se het duurste verkopen.
Zeer goed geslaagd erg mooie winkel, vriendelijk personeel en zeker een aanrader.
Wat een ongelooflijke slechte zaak. Ruim een half uur binnen geweest zonder ook maar enig contact met het personeel. Service hebben ze nog nooit van gehoord. Op zoek naar nieuwe ijzers en putter maar hier gaat het niet lukken.
Goed advies en mogelijkheden om verschillende clubs te proberen onder begeleiding met de simulator. Zaten ook aantrekkelijke aanbiedingen tussen. Groot assortiment ook voor wintersport en hockey. Online kan je ook makkelijk producten bestellen.
Mooie winkel en ruim assortiment. Maar verkoopster was niet bepaald klantvriendelijk en wilde zo snel mogelijk de verkoop rond maken.
Even een hele dikke pluim voor Jolanda van de skischoenen afdeling! Zo veel kennis kom je beslist nergens meer tegen in Nederland. Super goed geholpen, alle tijd, perfecte opmeting, en top advies. Blij met mijn nieuwe schoenen. Dankjewel Jolanda, ze boffen met jou!
Vandaag skischoenen gekocht bij Jolanda, wat een op en top vakvrouw die je nog zelden tegenkomt en die ik hier niet had verwacht…hier kan menig jongere collega nog een voorbeeld aan nemen…..Jolanda you made my day!
Prachtige zaak, maar personeel met vlagen arrogant en/of niet geïnteresseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid