facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Skatedokter

De Skatedokter
"Lange baan en ijshockey Specialist, Schaatsen slijpen, Skate Verhuur, Skate Verkoop,"
Adres: Jan Van Galenstraat 161 , Amsterdam 1056 BR, NL
Telefoonnummer: 020 260 0055
Stad: Amsterdam
Route: Jan Van Galenstraat 161
Postcode: 1056 BR



op zoek naar gerelateerd: Skeeler winkel Amsterdam, Skate Amsterdam, Skeelerles Amsterdam, jan van galenstraat 133-135, Skatepro Amsterdam, Skeelers huren Amsterdam, Skeelerles kind Amsterdam, Snowboardwinkel Amsterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportshop Chouffie Sportshop Chouffie 619 meter
Aktiesport Aktiesport 1 km
Football Temple Football Temple 2 km Ik het kort: 3 bestellingen gedaan en gedoe over de verzendkosten 3x betaald €18,- te...
O'Neill O'Neill 2 km Deze O'neill shop in de Kalverstraat 134 in Amsterdam , is er niet meer . Dit is een ...
Size? Size? 2 km Het is dat je tenminste één ster moet geven om een review te posten maar dit bedrijf ...
Aktiesport Aktiesport 2 km
Under Armour Under Armour 2 km Winkel is mooi en personeel aardig, aleen collectie mannen schoenen is heel erg achte...
Aktiesport Aktiesport 2 km
JD JD 3 km
Lopers Company Lopers Company 3 km Ontzettend leuk, uitgebreid en kundig geholpen.
Aktiesport Aktiesport 4 km
Jumbo Golf Superstore Jumbo Golf Superstore 4 km Uitstekende fitting gehad bij Sjoerd. Zeer deskundig en de geleverde clubs zijn preci...
Recensies
Was op zoek naar een setje wielen. Lastig te krijgen in de gewenste kleur. Via Skatedokter zijn ze nu onderweg. Ongezien de klantenservice van deze winkel 5+ sterren. Top!
Ik ben al jaren een vaste klant. Beste keuze in Amsterdam op gebied van Schaatsen, skillers etc. Ook de beste slijpmachine.
Master!!!!! Niks perrysnot of intersnot, de Skate Dokter heeft mij genezen van mijn pijnlijke zoektocht naar goeie skates, geen skeelers, maat 47! Zitten goed met veel steun. Nog geen rondje gemaakt, zodra het kan..
Professionele service. De Skate Dokter heeft mijn schaats gerepareerd die bij de schaatswinkel op de Jaap Edenbaan was afgeschreven. Daarnaast worden de schaatsen professioneel geslepen. Fijn dat deze winkel bestaat!
Vandaag langs gegaan om kunstschaatsennog geen 2 maanden oud te laten slijpen. Verkooppunt waar ik de schaatsen had gekocht had helaas mijn schaatsen niet zo goed geslepen als ik dacht. Na super advies en uitleg nu weer mooie scherpe schaatsen! Ga binnenkort een rondje/figuurtje schaatsen! Super bedankt!
Vandaag die kant op gegaan voor nieuwe skates omdat de skates die ik vorig jaar ergens anders kocht toch wat drukpuntjes hadden. Eenmaal aangekomen in de winkel werd er direct gezegd dat het jammer was dat ik ze niet mee had. Dat had ik toevallig wel Na een gezellig uurtje en het nodige specialistische werk zitten mijn skates veel beter en hoefde ik geen nieuwe te kopen. En dat alles met een lach en tegen een zeer schappelijke vergoeding. Wanneer ik later toch eens nieuwe skates nodig heb kom ik naar de Skate Dokter! Een absolute aanrader!
Paar dagen terug de laatste Rollerblade Twister Edge in maar 46 weten te vinden. In basis hier gekocht omdat ze nergens anders te krijgen waren. Maar wat een toevalstreffer is de Skate Dokter gebleken. Omdat ze klein uitvallen belde Ron me even op voordat hij de skates opstuurde. En in plaats van een kort gesprek over de maat, aanvullend een zeer vriendelijk gesprek gehad over skaten “vroeger en nu”. Uiteindelijk helemaal goed gegaan dus, maar ik ben er zeker van dat de service top is! Aanradertje!
Ik ben mega goed geholpen. Had zelf het remblokje geprobeerd erop te zetten en toen brak er een schroefje in de skate. mijn fout Ik ben langsgegaan en alles is weer gemaakt. Ouderwets goede service.
Geweldige nieuwe winkel met enorm assortiment en de vertrouwde service van vakman Ron.
Eindelijk heb ik schaatsen die goed bij mijn voeten passen! De eigenaar was erg behulpzaam en nam uitgebreid de tijd om me te helpen. Erg vrolijke en gezellige man, met veel verstand van zijn vak. Ook goed adres om je schaatsen te laten slijpen schaatsers van buiten Amsterdam komen hiervoor speciaal naar zijn winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid