facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Julius Meinl

Julius Meinl

Info

Julius Meinl staat bekend als synoniem voor de Weense koffiehuiscultuur. Een gast in een Weens koffiehuis verdient het allerbeste!

Geschiedenis

Sinds 1862 staat Julius Meinl bekent als synoniem voor traditie, ervaring en producten van topkwaliteit. Ons ruime assortiment biedt de juist koffie voor alle smaken en gelegenheden en uw gasten/relaties ervaren altijd het ultieme koffiegenot. Naast koffie en toebehoren biedt Julius Meinl ook thee, cacao en Oostenrijkse delicatessen aan.

The Blend bv is opgericht in februari 2011 en vertegenwoordigd sindsdien dit unieke merk in België en Nederland. In deze landen probeert zij de horeca, de consument en het bedrijfsleven te overtuigen van de kwaliteit van dit product.

Adres: Steenweg 77, 5301HK Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418-666660
Stad: Zaltbommel
Route: Steenweg 77
Postcode: 5301HK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Poorterij Zaltbommel De Poorterij Zaltbommel 1 km Gezellige "toko", toffe theatervoorstellingen en dus het bezoeken waard.
Festa di Friuli Festa di Friuli 1 km Afgelopen zaterdag een wijnproeverij gehad. Wat een hartelijke mensen:. Hele fijne sf...
De Lucht De Lucht 3 km Op aanraden van iemand die vertelde dat hun broodjes zalm en tonijn lekker waren hier...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid