facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Poorterij Zaltbommel

De Poorterij Zaltbommel

Info

www.de-poorterij.nl, Cultureel centrum met het leukste theater van Midden-Nederland. Film, cabaret, dans, theater en jeugdvoorstellingen.

Geschiedenis

Het leukste en intiemste theater van Midden-Nederland aan de A2 in historisch Zaltbommel. Met hele jaar voorstellingen op het gebied van cabaret, muziek, dans en toneel. Ook heel geschikt om intieme en grote bijeenkomsten te organiseren. Lach, geniet, luister en kijk in ons theater: een rad van avontuur met een kleurrijk, divers aanbod voor iedereen. Kom genieten van vele mooie en klinkende namen, van nieuwkomers en sterren. Ze verdienen volle zalen!



"De Poorterij is hét podium van de Bommelerwaard. In het knusse theater staan jaarlijks vele voorstellingen op het programma. Een mix voor jong en oud, van cabaret tot dans en muziek tot jeugdvoorstellingen. Zowel landelijk bekende professionele voorstellingen als lokale optredens zijn opgenomen in het programma. Tevens komen de filmliefhebbers aan hun trekken. Elke dinsdagavond zijn er films te zien en staan er regelmatig, kinderfilms en vrouwen- en mannenavonden op het programma.Naast de vele voorstellingen is het theater, met de bijbehorende faciliteiten, uitermate geschikt voor gezelschappen van klein tot groot. Denk aan het houden van bedrijfsfeesten, congressen, presentaties, tentoonstellingen, verjaardagen en jubilea."
Adres: Nieuwstraat 2, 5301 EW Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0418 726 810
ln.jiretroop-ed@eitpecer
Stad: Zaltbommel
Route: Nieuwstraat 2
Postcode: 5301 EW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: brasserie de poorterij zaltbommel, brasserie de oude bieb zaltbommel, poorterij zaltbommel menu, brasserie zaltbommel, poorterij zaltbommel agenda, nieuwstraat 2 zaltbommel, restaurant zaltbommel, verdraagzaamheid zaltbommel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Theaterschool De Tuin van Kees Theaterschool De Tuin van Kees 0 meter Gezellige "toko", toffe theatervoorstellingen en dus het bezoeken waard.
Festa di Friuli Festa di Friuli 404 meter Afgelopen zaterdag een wijnproeverij gehad. Wat een hartelijke mensen:. Hele fijne sf...
Stichting Geursenproducties Stichting Geursenproducties 597 meter Saskia en Erik produceren bijzonder leuke musicals met een informeel karakter. een aa...
Julius Meinl Julius Meinl 1 km Julius Meinl staat bekend als synoniem voor de Weense koffiehuiscultuur. Een gast in ...
De Lucht De Lucht 4 km Op aanraden van iemand die vertelde dat hun broodjes zalm en tonijn lekker waren hier...
Recensies
Gezellige "toko", toffe theatervoorstellingen en dus het bezoeken waard.
Hier geweest voor een musical van onze kleindochter vanwege einde lagere school. In het verleden ook al een paar keer geweest om een optreden van onze zelfde kleindochter van haar dansschool te bewonderen. Onze ervaring is dan ook altijd positief en hopen in de toekomst hier nog vaak te mogen komen.
Fijn dichtbij, oncomfortabele stoelen, prachtige films.
Mooi theater. Niet te groot, gewoon gezellig theater. Service is prima en persoonlijk
Fijn theater. Overzichtelijk. Mooie voorstellingen. Thuisbasis van toneelvereniging, die kleyne luyden zaltbommel
Stoelen te klein voor rug en benen
Leuk informeel theater met een intieme zaal en fijne ruimtes voor allerlei bestemmingen.
Super Gezellige voorstellingen en concerten
Leuk theater. Klein maar fijn.
Dit restaurant met nu nieuwe eigenaar probeert er behoorlijk wat van te maken. Gezellige tafels in diverse knusse hoekjes. Prima eten , leuke bediening. Een aanrader om in de gaten te houden de komende tijd want er komen meer nieuwe leuke dingen op de kaart binnenkort. De prijzen zijn zeer schappelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid