facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Juffrouw Jansen Lifestyle

Juffrouw Jansen Lifestyle

Info


Wij zijn even ivm vakantie even dicht en zullen vanaf 28 augustus weer open zijn

Geschiedenis

de winkel is ook iedere laatste don-en vrijdag van de maand open.
Voor meer info zie website.



"Juffrouw Jansen Lifestyle is een unieke woonwinkel met een geheel eigen stijl.Waar natuurlijk/scandinavische wonen centraal staat. De winkel is gevuld met mooie zelf uitgezochte producten, geen massa maar uniek en veel ook handgemaakt.Mooie mix van Scandinavisch wonen met er en der wat vintage maar ook mooie meubels en woonspullen.Alles wat een huis een mooie en natuurlijke sfeer geeft. Planten en vintage maken een onderdeel uit van het assortiment.Een winkel met een beleving."
Adres: Hessenweg 121, 3731JG De Bilt
Telefoonnummer: +49747814
Stad: De Bilt
Route: Hessenweg 121
Postcode: 3731JG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Home Made By _ Visser Home Made By _ Visser 8 km Wij hebben een huis met monumentale details, mooi, maar met veel beperkingen voor raa...
Gewoon Pisa Gewoon Pisa "kleding met & zonder ervaring" 8 km Hele mooie 2dehands kleding winkel. Goed spul!
Formidabel Formidabel 8 km Helaas zoals een eerdere review hebben wij nu hetzelfde meegemaakt. Vrouw met kind er...
Recensies
De winkel van juffrouw jansen is de leukste in z'n soort!! Mooie eerlijke producten en een grote inspiratie om van je huis een thuis te maken. Ga eens kijken en je zult versteld staan, top!!
In deze heerlijke winkel word ik zooooo blij! Het staat er vol met bijzonder mooie en unieke producten. Het assortiment is duidelijk met zorg en liefde samengesteld. De eigenaresse denkt altijd heel zorgvuldig mee. En wat je er ook koopt, het wordt mooi ingepakt meegegeven. Kortom, als je enigszins in de buurt bent, zéker naar binnen gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid