facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Home Made By _ Visser

Home Made By _ Visser

Info

www.homemadeby-visser.nl

Geschiedenis

wij helpen u graag bij het adviseren van de inrichting



"woonwinkel voor vloeren, raambedekking, behang en verf. gereedschap en ijzerwaren voor de doe het zelver"
Adres: Hessenweg 180A, 3731 JN De Bilt
Telefoonnummer: 030 6626599
Stad: De Bilt
Route: Hessenweg 180A
Postcode: 3731 JN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Juffrouw Jansen Lifestyle Juffrouw Jansen Lifestyle 8 km De winkel van juffrouw jansen is de leukste in z'n soort!! Mooie eerlijke producten e...
Recensies
Wij hebben een huis met monumentale details, mooi, maar met veel beperkingen voor raambekleding. Gelukkig hebben wij goed advies gekregen waardoor wij nu toch hebben gekregen wat we wilden, we zijn erg blij. Alles is nauwkeurig opgemeten, en ook al was het ophangen op een hoogte van 4 meter een hele klus, het hangt perfect nu!
We hebben onze gehele bovenverdieping door Hans en Wilma laten stofferen en zijn hier ontzettend tevreden over. Het zijn mooie, kwalitatieve producten. Vooral met de fijne communicatie en de service zijn we heel erg blij. Vanaf het moment in de winkel tot installatie van de producten. Ook de buiten zonwering is via hen geregeld, wederom ontzettend blij mee. Wij raden iedereen aan om naar Home Made By Visser te gaan!
Wij hebben een PVC vloer besteld bij Homemade By Visser. De communicatie tijdens het inmeten bij ons thuis, het bezoek aan de showroom, de offerte en het orderproces verliepen zeer plezierig en professioneel. Onze vloer is geégaliseerd waarna de PVC in een Hongaarse punt gelegd is. Zie op de foto het schitterende resultaat. Hierbij bedanken wij Homemade Visser voor de fantastisch mooi gelegde vloer. Ook buiten de door Homemade Visser geleverde producten hebben wij zeer bruikbare tips en advies gekregen tijdens de hele verbouwing van ons appartement.
Wij hebben ons hele huis door Hans en Wilma laten stofferen en daar hebben wij geen seconde spijt van gehad. Uitstekende communicatie, vriendelijk l, meedenkend en als er iets misgaat wordt het heel goed opgelost. Kortom: een dikke aanrader!
We hebben ons hele huis door Home Made By Visser laten stofferen: vloeren, vitrage, overgordijnen, overige raambedekking en de zonwering buiten. Geen seconde spijt van! Je krijgt er een goed advies en ze nemen uitgebreid de tijd voor je. Wat ons betreft is Home Made By Visser beslist een aanrader!
Heel tevreden met het advies van Home made by Visser. Persoonlijke aandacht staat hier hoog in het vaandel. Fijn dat de eigenaren ook echt met je meedenken voor de mooiste en beste oplossing voor elk woonadvies.
Kleine winkel, niet erg overzichtelijk. Wel netjes. Aardige mevrouw maar had niet echt aandacht of ideeën voor wat ik zocht. Eigenlijk was ze wat afstandelijk.
Zeer goede en vriendelijke service in de winkel maar ook later via mail en telefoon. Helemaal verliefd op mijn fantastische pvc visgraat vloer!
Kundig advies en prettig geholpen, in deze tijd bijzonder om zo ontvangen te worden in een winkel. Je bent welkom zonder dat er opdringerig gehandeld of verkocht lijkt te worden. Er is oprecht meegedacht aan de woonoplossing.
Prachtige PVC vloer gekocht, vriendelijke verkoper met verstand van zaken. Prima service en erg vriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid