facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Judith van Beers - Stroomversneller

Judith van Beers - Stroomversneller

Info

Praktijk Judith van Beers leert mensen voluit te Leven. Stroomversneller voor mensen en bedrijven. Voor de moedigen onder ons want we nemen de korte route.

Geschiedenis

Judith van Beers (1968) is Stroomversneller: daar waar zij is brengt zij beweging, zodat jij als individu, koppel of bedrijf, vanuit kracht en waarheid kunt leven en je meer uit jezelf en het leven kunt halen.

Judith is sinds 2004 ondernemer en werkte daarvoor 12 jaar als A-Verpleegkundige en 2,5 jaar als docent coaching & begeleiding aan de Hogeschool van Amsterdam en is opgeleid binnen de Natuurgeneeskunde, als LifeCoach, Ervaringsgericht trainer, Familieopsteller, NLP-er, TA-er, Enneagram specialist, Doula, NEI- en celzoutentherapeut. Zij geeft individuele 'In je kracht sessies' en lezingen rondom 'Voluit Leven' door het hele land en is als zakelijk consultant a.i. eenmalig of voor een bepaalde periode in te zetten..

Zij opende in 2012 haar webwinkel JudithsFavorites.com waar zij al haar favorieten met je deelt. http://www.judithsfavorites.com

Je kunt je via deze link inschrijven voor haar nieuwsbrief http://eepurl.com/bnC81H

Adres: Wilhelminastraat 12, 2411cz Bodegraven
Telefoonnummer: 0624617952
Stad: Bodegraven
Route: Wilhelminastraat 12
Postcode: 2411cz


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hoopverlening Hoopverlening 284 meter Psychosociaal praktijk Hoopverlening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid