facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Hoopverlening

Info

Psychosociaal praktijk Hoopverlening

Geschiedenis

Hoop doet leven!!
Een uitdrukking die wij allemaal wel eens hebben gehoord. Toch kunnen er omstandigheden in het leven zijn die er voor zorgen dat die Hoop even heel ver weg lijkt. Het kunnen redenen zijn die er voor zorgen dat het anker van ons bestaan even los is gekomen en dat je het gevoel hebt dat je op de grote oceaan drijft en de golven over je heen slaan. De Hoop lijkt weg door de golven die over je heen slaan en je krijgt het gevoel dat je gaat verdrinken.

Hoopverlening wil helpen om die Hoop weer te vinden en een anker (het symbool van Hoop) uit te gooien. Samen zoeken we naar wat houvast geeft in jou leven en hoe jij het anker van Hoop in jou hart en leven kunt terugvinden.

Als jij dit herkent daag ik je uit om je ‘life line’ uit te gooien en verder te kijken op deze site of gewoon een telefoontje te plegen met Hoopverlening.



"HOOP. Wat betekent dat woord in jouw leven? Is het iets waaruit je leeft of ben je het al lang geleden kwijtgeraakt? Bijvoorbeeld toen je het vertrouwen in mensen verloor door die ene gebeurtenis. Je carrière maar niet van de grond kwam. Je relatie een deuk opliep. Je depressief werd… Er zijn tal van omstandigheden die kunnen maken dat het schip dat jouw leven heet, stuurloos door de golven heen en weer geslingerd wordt.HOOP. Daar wil psychosociaal praktijk met jou naar op zoek. Hoe? Door het anker uit te gooien en samen stil te staan bij de vraag waar de storm vandaan komt. Maar ook om te ontdekken wat je nieuw houvast en perspectief kan geven.@hoopverlening"
Adres:
Telefoonnummer: +31629002546
Stad: Bodegraven


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Judith van Beers - Stroomversneller Judith van Beers - Stroomversneller 284 meter Praktijk Judith van Beers leert mensen voluit te Leven. Stroomversneller voor mensen ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid