facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor John Blankenstein Foundation

John Blankenstein Foundation

Info

John Blankenstein Foundation bevordert een plezierig en veilig sportklimaat voor iedereen, vooral voor homo-, biseksuelen, lesbiennes en transgenders.

Geschiedenis

John Blankenstein Foutndation streeft naar een situatie waarin sport van iedereen is en voor iedereen is. Onze visie is dat iedereen met plezier moet kunnen sporten bij een vereniging. Wie iemand ook is, ongeacht diens etnische of diens sociale achtergrond, ongeacht levensovertuiging of geloofsovertuig en ongeacht diens seksuele identiteit.

Om daadwerkelijk tot het punt te komen waarbij de sport echt van iedereen en echt voor iedereen is, dient er zowel sprake te zijn van een fysiek als van sociaal veilig sportklimaat.

Naar ons idee is het daarom van belang om binnen de bestaande verenigingscultuur een significante verandering teweeg te brengen.

Om die significante verandering teweeg te brengen is het gezamenlijk vaststellen en vastleggen van gemeenschappelijk gehanteerde fatsoensnormen en omgangsvormen, een respectvolle en begripvolle omgang met elkaars verschillen, verdraagzaamheid en tot slot het omarmen van een gemeenschappelijk sportief of plezierig hoofddoel, absolute voorwaarde(n) om tot een fysiek en sociaal veilig sportklimaat te komen.

De John Blankenstein Foundation zet zich met passie en met overtuiging in om (moeilijke) thema’s bespreekbaar te maken binnen de bestaande verenigingscultuur, die helaas te vaak onbesproken blijven. Deze thema’s kunnen onder andere zijn: racisme. huiselijk geweld, drugs, scheiding van ouders, seksuele intimidatie en lhbt-acceptatie.

Verandering ontstaat niet vanzelf. Het vraagt offers, inzet, vastberadenheid en de overtuiging om je doel te bereiken. Samen kunnen we dat en het teweeg brengen van verandering is daarmee goed te vergelijken als het neerzetten van een sportieve topprestatie. Ieder draagt zijn steentje bij om in topvorm het ultieme sportieve doel te bereiken. Gelijkheid en gelijkwaardigheid.

Adres: Dreeslaan 126, 2672 EB Naaldwijk
Telefoonnummer: +31651452330
Stad: Naaldwijk
Route: Dreeslaan 126
Postcode: 2672 EB



op zoek naar gerelateerd: Alliantie Gelijkspelen, KNVB LHBTI
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inloophuis Carma Inloophuis Carma 828 meter Een warme plek met en voor lotgenoten. Hier kun je echt jezelf zijn met je ziekte. Ee...
metjepartner.nl metjepartner.nl 885 meter Met andere stellen uit eten, een terrasje pakken, waterskiën of naar een workshop. He...
Ondernemers Boxing Club Westland Ondernemers Boxing Club Westland 912 meter Boksen voor het werk, voor ondernemers. Boxing, Business and Fun!
Jong Westland Verstandig Jong Westland Verstandig 1 km Wij, Melanie, Mauro, Juul en Kevin, zijn Jong Westland Verstandig, een beweging vóór ...
Zakenwereld Zakenwereld 2 km Vanaf 1 januari 2019 is deze pagina het kloppend hart voor online media specialisten
Biefit Loopschool Westland Biefit Loopschool Westland 2 km Sinds een jaar loop ik bij Biefit Loopschool Westland. Ik ben begonnen met het 'start...
Plankeniers Theatergroep Plankeniers Theatergroep 2 km Een knus en sfeervol theater met regelmatig een serie amateurtoneelvoorstellingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid