facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Biefit Loopschool Westland

Biefit Loopschool Westland

Info

Biefit Loopschool Westland is samenwerkingsverband tussen Welzijnspraktijk Edelman en Biefit Gezondheidswinkel.
Biefit biedt gezondheidsbevorderende producten en Welzijnspraktijk Edelman biedt gezondheidsbevorderende activiteiten en evenenementen



"Biefit loopschool Westland biedt:Hardlooptrainingen voor diverse niveaugroepenMindful hardlopenMindful wandelenYoga-runningBootcamptrainingBootcamptraining voor 'masters' veteranenPersonal training"
Adres: Geestweg 56, 2671 ED Naaldwijk
Telefoonnummer: +31612858535
Stad: Naaldwijk
Route: Geestweg 56
Postcode: 2671 ED


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rijdende Reiki Rijdende Reiki 213 meter Reiki behandeling op locatie binnen het Westland.
Paramedisch Centrum Lijfsupport Paramedisch Centrum Lijfsupport 801 meter Centrum voor welzijn en gezondheid.
Ondernemers Boxing Club Westland Ondernemers Boxing Club Westland 902 meter Boksen voor het werk, voor ondernemers. Boxing, Business and Fun!
John Blankenstein Foundation John Blankenstein Foundation 2 km John Blankenstein Foundation bevordert een plezierig en veilig sportklimaat voor iede...
Recensies
Sinds een jaar loop ik bij Biefit Loopschool Westland. Ik ben begonnen met het 'start to run' programma en daarna doorgegaan met trainen op maandagavond. Wat een fijne groep deelnemers en deskundige en inspirerende trainers! Er is aandacht voor looptechniek, verantwoorde opbouw wat soms ook betekent dat je juist even pas op de plaats moet maken en coaching. Iedere maandagavond hebben we een afwisselende training, waarin je kunt lopen op je eigen niveau. Naast het hardlopen doe ik op donderdagavond mee met de bootcamptraining. Deze trainingen worden ook gegeven door een deskundige en motiverende trainer. De trainingen zijn afwisselend, verrassend met soms een leuke spelvorm erin verwerkt en je kunt ze zo zwaar maken als je zelf wilt.
Sinds twee jaar heb ik het hardlopen helemaal te pakken. Elke maandagavond en zaterdagochtend loop ik mee in de groep. Voordat ik me bij de loopschool aansloot vond ik deze sport ongelooflijk saai. Steeds begon ik ermee en steeds haakte ik ook weer af. Ik liep veel te hard en had na een minuut of tien al mijn energie al verbruikt. Nu is dat wel anders. Met de technieken die ik leer, is hardlopen een verslavende hobby geworden: lijf, hoofd, hart komen al rennend in balans. Daarbij bestaat Biefit Loopschool Westland uit een grote club van gezellige, gedreven deelnemers die er allemaal op hun eigen niveau kunnen rennen!
Fijne loopschool met goede begeleiding en eerlijk advies! De tips hebben me geholpen om plezier te krijgen in hardlopen en daarnaast om sneller te worden en blessures beter te voorkomen. Zelf deed ik eerst niet veel aan hardlopen maar samen met de sfeer in groep is elke training leuk! Zeker een aanrader :
Sinds 1,5 jaar loop ik bij de wandelgroep op vrijdagmorgen. Toen ik begon werd er gestart met een thema. Hierover kregen we begin van de wandeling uitleg en zo ontstond er tijdens de wandeling een mooi gesprek. Regelmatig een yoga oefening en of een meditatie, prachtig. Voor mij een meerwaarde om vanuit Alphen aan den Rijn naar het westland te rijden. De laatste maanden staan de wandelingen meer in het teken van kracht oefeningen en de meditaties zijn tot een minimum terug gebracht. Ook het thema is er uit. Dit vind ik jammer. Toch is er iets in de groep ontstaan waardoor ik nog steeds naar het westland rij voor de wandelingen. Helaas zorgt de corona ervoor dat ik er nu regelmatig niet ben. Maar ik mis het wel.
Na een herstelperiode van burn-out in ‘15 wilde ik me aansluiten bij een loopgroep. Ik las over Bewust Hardlopen op woensdag en besloot me aan te sluiten. De combinatie van verschillende loopvormen en locaties, alle ruimte voor gevoel en emotie en uitstekende begeleiding op maat maakt Loopschool Westland voor mij 5-sterren.
Allround loopschool waar je terecht kunt op alle gebieden van algeheel welbevinden. Professionele begeleiding door George, gebruik makend van de mooie omgeving. Daarnaast is het een hele gezellige loopschool voor alle niveaus met veel individuele aandacht.
Er is altijd een groep voor je eigen niveau met vakkundige trainers! Ik vind het enorm motiverend om met elkaar te kunnen trainen en elkaar uit te dagen. Je gaat toch net iets verder dan alleen... zoals George zegt: veel runfun!
De mindfull-wandelingen op vrijdagochtend olv George Edelman zijn zeer afwisselend zowel qua startplaats als qua inhoud. De wandelingen doen mij goed naar lichaam en geest
De lessen zijn gevarieerd met een gezonde balans tussen genieten van het buiten sporten en de prestaties. De begeleiding van de trainers is altijd positief en inspirerend. Net zoals de mede-lopers .
Lopen in een groep waarin hardloop plezier voorop staat. De sfeer is ontspannen. De trainers delen gevarieerde kennis en begeleiden met passie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid