facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Job van der Stokker Golfprofessional

Job van der Stokker Golfprofessional

Info

Starten met golfen, je handicap verlagen of meer plezier krijgen in de golfsport? Neem contact op met Job van der Stokker Golfprofessional!

Geschiedenis

Golfen is al jaren een grote passie van me. Toen ik op mijn elfde voor het eerst op de baan stond, wist ik dan ook direct dat ik golfprofessional wilde worden. Ik vind het fantastisch om leerlingen iets nieuws te leren, mijn enthousiasme over te brengen en veel buiten te zijn.

Door de golfreizen die ik organiseer en het soms wekelijkse contact met mijn leerlingen, bouw ik vaak een goede en persoonlijke band op. Mijn geduld, duidelijke lesstructuur en heldere communicatie zorgen ervoor dat je bij mij in no-time enorm veel plezier krijgt in de golfsport.

Samen zorgen we ervoor dat je elke les een stap verder komt en het uiterste uit jouw golftalent wordt gehaald.

Adres: Ruwenbergstraat 7, 5271 AG Sint-Michielsgestel
Telefoonnummer: 06 - 54616013
Stad: Sint Michielsgestel
Route: Ruwenbergstraat 7
Postcode: 5271 AG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Instituut voor Doven Instituut voor Doven 840 meter The Instituut voor Doven was a Dutch institution and education for deaf, hard of hea...
Books For The Other 90% Books For The Other 90% 2 km Welcome on the page of Books for the other 90 per cent
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid