facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jiva Spirituele Webwinkel

Jiva Spirituele Webwinkel

Info

Spirituele webwinkel met duurzame “bewuste” cadeau artikelen
AFHAALMOGELIJKHEID: elke woensdag tussen 10.00 - 17.00 uur en contant te betalen

Geschiedenis

Spirituele webwinkel voor stijlvolle producten en cadeauartikelen die bijdragen aan spirituele ontwikkeling, vitaliteit, vreugde en vrede.



"Etherische olie of diffuser nodig? Bekijk onze essentiële oliën en andere natuurlijke producten om te ontspannen. Handig bij o.a. angst, stress en pijn. Welkom bij Jiva Organic. Hier vindt je alles voor je bewuste lifestyle.Naast biologische etherische olie vindt je o.a. de Flowee spijkermat, yogamat, meditatiekussen en spijkermat kussen. Want bio essentiële olie i.c.m. met yoga? Dat versterkt rustgevende en helende effecten. Bijv. met een druppel lavendel- of eucalyptus.Wil je jouw boost altijd bij je dragen? Overweeg dan een aroma hanger, welke je kan druppelen met de boost die jij dan nodig hebt. Zoals met rozemarijn olie bij vermoeidheid. Geen fan van geurtjes? Dan past een edelsteen armband misschien meer bij jou."
Adres: Eerste Zeine 35, 5144 AJ Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0651905530
Stad: Waalwijk
Route: Eerste Zeine 35
Postcode: 5144 AJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 22:00
Dinsdag: 08:00 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The A Factor Shop The A Factor Shop 889 meter Gezellige sportschool met enorm veel keuze!
Bol.com Waalwijk Bol.com Waalwijk 2 km Bestelling beschadigd ontvangen, was niet eens ingepakt! Produkt gewoon uit het schap...
Recensies
Een erg fijne webwinkel, de eigenaresse denkt met je mee. Voor onze hond heb ik de anti angst etherische olie en een anti vlooienband, ik hoop dat ze daardoor minder last heeft van het vuurwerk. Voor mezelf had ik de Happy Soul Collection, ik heb ze gebruik in de diffuser, daar zijn allemaal erg fijn voor.
De oliën van Jiva zijn echt heel fijn in gebruik en er zijn oliën beschikbaar die ik nergens anders tegenkom. Ook helpt Desiree om alles in goede banen te laten lopen. Toen bleek dat het door PostNL mis was gegaan met mijn pakketje, werd dat snel opgelost zodat ik het pakketje de dag erna in huis had.
Vanwege slaapproblemen ben ik terecht gekomen bij Jiva Organic, Desiree is zo lief geweest om mij hier in advies te geven en sinds dien maak ik gebruik van een spijkermat en etherische oliën. Voor het slapen gaan pak ik graag mijn rust op de spijkermat dit in afwisseling of combinatie met wat drupjes lavendel olie op mijn kussen. Sinds ik hier gebruikt van maak slaap ik vele malen beter en word ik weer uitgerust wakker, ik kan het iedereen aanraden!
Heel fijne samenwerking gehad met Jiva Organic en onder andere met Desiree. We hebben de producten van Jiva Organic mogen fotograferen en ook geholpen met de social media. Desiree denkt heel erg met je mee en beschikt over mooie producten die goed gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Aanrader dus!
Ik heb nu enkele dagen de olie met de geur lavendel mogen testen. Wat een heerlijke pure geur. Niet overheersend maar subtiel en de werking is daarmee ook direct voelbaar. Kortom een echte aanrader
Super fijne ervaring met de oliën van Jiva Organic. Mijn favoriet is lemongrass! Super nette verzending en alles heel mooi verpakt. Het is een feestje om uit te pakken
Ja hoor de lemon eucalyptus werkt perfect tegen de muggen , de tea tree olie nog niet goed uitgeprobeerd, onze poedel heeft ‘n zeer voetje en daar zijn we hem nu mee aan het behandelen. Het scrub zout ga ik binnenkort proberen , lijkt me heerlijk. Je hoort weer snel van mij! Halsband voor Lizzy , tot nu toe geen teken gelukkig, ze heeft geen probleem met de olie , je ziet ons dinsdag voor de bestelling ! Groet. Marianne.
Geweldig! Heerlijk geurende etherische oliën waar ik veel baat bij heb. Een dikke aanrader.
De essentiële oliën zijn van zeer goede kwaliteit. Ik heb ook oliën van andere merken en aanbieders geprobeerd, maar de oliën van Jiva waren echt véél beter voor in de diffuser. Zeer geconcentreerd dus zuinig in gebruik. Goede en snelle service bij mijn online bestellingen. Echt een aanrader!
Mijn eerste ervaring met Jiva webwinkel is echt super. Ik heb een spijkermat en een heerlijke geurende organische olie gekocht. Je krijgt niet alleen goede uitleg maar wordt ook nog eens verwend met een cadeautje. De spijkermat heb ik gisteravond voor de eerste keer getest en ik heb eindelijk weer eens lekker geslapen. Dus nu al een aanrader!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid