facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bol.com Waalwijk

Adres: 2 Pakketweg, Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: +31303104999
Stad: Waalwijk
Route: 2 Pakketweg



op zoek naar gerelateerd: bol.com waalwijk telefoonnummer, bol.com waalwijk adres, bol.com waalwijk vacatures, Bol com Veerweg 16 Waalwijk, bol.com mechie trommelenweg 1 waalwijk, bol. com producten, www.bol.com bestellen, bol.com webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The A Factor Shop The A Factor Shop 1 km Gezellige sportschool met enorm veel keuze!
Jiva Spirituele Webwinkel Jiva Spirituele Webwinkel 2 km Een erg fijne webwinkel, de eigenaresse denkt met je mee. Voor onze hond heb ik de an...
Recensies
Bestelling beschadigd ontvangen, was niet eens ingepakt! Produkt gewoon uit het schap gepakt, sticker erop en weg ermee. En het dan vreemd vinden, dat het kapot gaat. Gelukkig betaal ik altijd achteraf, dus geen gedoe met het geld terugvorderen.
Bol.com verkoopt online producten soms wat duurder dan bij winkels in de straat,maar dat geeft niet wat het gemak dient de mens, alleen werken ze soms met partners die soms het begrip klantvriendelijk schaden ,en dat is soms zorgelijk.omdat bol.com zaken doet met deze bedrijven,schaadt dat vaak hun eigen naam.
Een mooi goed verzorgde werk plaats
Ben hier lang geleden eenmalig geweest op een speciale rondleiding en dat was een unieke ervaring om in een van de grootste magazijns te zijn van een grote webshop van Nederland. Bijzonder hoe dit allemaal in zijn werk gaat en was een mooie dag. Nog bedankt hiervoor Bol.com.
Top webwinkel, goede ervaringen mee. Klantvriendelijk.
Slechtste klantenservice ooit, totaal geen begrip voor de klant. Zeer klant onvriendelijk, totale boycot voor bol.com!!! Je kunt beter lokaal kopen, winkels als bol.com maken alles kapot.
Slechtste klantenservice die je voor kunt stellen. Het einde is ingezet. Was ooit echt topwinkel. Nu echt laagste van het laagste.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid