facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor JHL Automotive

JHL Automotive

Info

JHL Automotive is gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve nieuwe en jong gebruikte auto’s van onder andere de merken Audi, BMW en Volkswagen.

Adres: Weg om de Oost 10, 7903 BS Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528 217 300
ln.evitomotualhj@ofni
Stad: Hoogeveen
Route: Weg om de Oost 10
Postcode: 7903 BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Company Cars Hoogeveen Company Cars Hoogeveen 619 meter Super netjes. We werden heel goed geholpen. En de auto werd heel goed afgeleverd. Top...
Auto Jansen B.V Hoogeveen Auto Jansen B.V Hoogeveen 920 meter Heb hier een auto gekocht welke in eerste instantie goed leek te zijn was naar 200 ...
Cbr Hoogeveen Cbr Hoogeveen 933 meter Super aardige mensen die daar werken. Zijn begaan met je. Niet eerder mee gemaakt.
Recensies
Afgelopen maand een hele mooie en vooral schone VW Crafter gekocht van Luca, de auto is in top conditie en rijd en schakelt als nieuw. Ik had een reactie geplaatst met mijn telefoon nummer of iemand mij kon bellen over deze wagen en er werd vlot contact gezocht en ik kon dezelfde dag komen kijken. Na wat onderhandelen was de koop snel rond en kon ik een week later de bus ophalen. Ik rijd er nu een week of 3 meer naar mijn klanten de bus bevalt super! Aanrader zowel privé als zakelijke mooie auto’s voor een normale prijs vriendelijk personeel en ook mooie paarden in de showroom binnen om even naar te kijken als je even moet wachten :
Let op! Let op! Let op! Koop geen voertuig zonder deze recensie te lezen!!! Dit bedrijf is vriendelijk, ze begroeten je met bloemen, maar als ze je geld aannemen, laten ze hun ware gezicht zien. Kom niet kalm naar hun kalme spelen.. Ze hebben me zo bedrogen, ik heb er spijt van, ik kan geen tijd baren. Slecht gezelschap dat ik in mijn leven heb gekend. Ze denken alleen aan vriendschap. Als u hier een voertuig gaat kopen, denk dan 10 keer na, niet één keer, want het voertuig op de foto is niet hetzelfde als het echte voertuig. echte oplichters. Winkel niet om spijt te voorkomen!!!
Geen enkele sympathie voor de klanten, denkt alleen maar aan geld, geld en geld. Hier hoef je ook geen warm welkom te verwachten of een goede 2de handse auto. De autos worden opgekocht, niet eens nagekeken of gerepareerd, want ja, zo wordt er dan gezegd: " het is niet hun probleem, jij koopt toch een 2de handse auto"? Vol arrogantie dit bedrijf. Dat dit malafide bedrijf nog niet failliet is zeg. Ik hoop oprecht, met mijn hele hart, dat dit heel snel gaat gebeuren!!!!
Een maand geleden hier mijn prachtige auto gekocht. Hij rijdt echt super! Mega dank voor de begeleiding van Luca. Ga zo door!
Luca van JHL Automotive kwam een fantastische Alfa Romeo afleveren in Weert Limburg. De auto zag er uitmuntend uit en daarbij werd een fantastische service geleverd. Ik zou bij deze zeker aanraden eens een kijkje te nemen bij JHL Automotive!
Ik heb bij dit bedrijf jhl automotive een Mercedes Vito gekocht voor best wel een hoge prijs. En ik heb niet eens 2000 km gereden met deze bus, en blijkt dat de roetfilter vervangen moest worden wat niet gedaan is en de automaatbak olie wat normaal al bij de 180000 vervangen moest worden de km stand was toen ik hem kocht 184000 . Ik heb dit bedrijf benaderd om te vragen of ze een compensatie kunnen geven op de kosten die ik extra kwijt was want als je iets verkoopt hoort het fatsoenlijk te zijn . En de verkoper zei dat ik een korting kreeg omdat ik geen garantie had, maar dat klopt niet, ik kreeg de korting omdat de deursensor het niet deed en ik zou deze zelf repareren. Al met al heeft de bus mij nog 2500 euro aan reparatie gekost. bovenop de koopprijs en een week heeft de bus stilgestaan van het werk. Hier zou ik nooit meer een auto aanschaffen.
Gefeliciteerd met de goede en verdiende overwinning bij de rijdende rechter had de koper maar beter moeten op letten had hij maat een nieuwe auto moeten kopen dan had hij dit niet gehad
Servicegericht en klantvriendelijk betrouwbaar bedrijf. Met voldoende ervaring voor aankoop kwam ik bij JHL terecht en heb ik op een zeer klantvriendelijke wijze, eerlijk en met goed open overleg contact gehad. De aankoop en overeenkomst is daardoor zeer goed en correct afgesloten. Eerlijk open communicatie en betrouwbaar dat is het geen waar dit bedrijf voor staat. Goede service met de aankoop en 6 maanden volledige garantie afgesloten. Dit bedrijf staat dus 100% garant voor mijn aankoop, dat is belangrijk omdat het toch een hele investering is.
Heel goed geholpen door Luca en een goede inruil gehad op mijn auto. Kortom een man die verstand heeft van zaken
Fijne club, prettig zaken gedaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid