facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Company Cars Hoogeveen

Company Cars Hoogeveen

Info

Wij zijn Company Cars Hoogeveen een in- en verkoop bedrijf van auto’s en bedrijfswagens aan de Lindberghstraat op het industrieterrein van Hoogeveen.

Geschiedenis

Welkom op de pagina van Company Cars Hoogeveen
Wij willen ons graag even aan u voorstellen, wij zijn een in- en verkoop bedrijf van auto’s en bedrijfswagens aan de Lindberghstraat op het industrieterrein van Hoogeveen.
Hier zitten wij nu sinds 2007 gevestigd en hebben we een selectief bestand opgebouwd met autobedrijven waar wij onze auto’s afnemen. Dit zijn onder andere grote dealerbedrijven en occasionsdealers. Zodoende bestaat onze voorraad vaak uit auto’s afkomstig van eerste of tweede eigenaar met een aantoonbare historie en natuurlijk heel belangrijk een kloppende kilometerstand, gecontroleerd door de Nationale Auto Pas.
Ook hebben we een voorraad met auto’s op leeftijd met wat hogere kilometerstanden, deze auto’s kunt u voor scherpe meeneemprijzen bij ons kopen of zullen we naar de handel/export verkopen.
Voor de jongere auto’s is het mogelijk om de auto te kopen met onder andere: nieuwe APK, onderhoudsbeurten en zelfs garantie is mogelijk. Wij bieden de auto’s aan zonder afleverkosten maar zullen bij eventuele bijkomende servicepakketten afleverkosten berekenen. Maar ook hiervoor geld dat u de auto kunt kopen voor een scherpe meeneemprijs.
Voor prijzen en voorwaarden kunt u het beste met ons bellen of natuurlijk langs komen bij ons bedrijf.
Natuurlijk is het bij ons ook mogelijk om uw auto in te ruilen of los aan ons te verkopen, wij zien u dan graag met de auto verschijnen zodat wij een taxatie kunnen maken en u een reëel bod kunnen doen.
Wij bedanken u voor het bezoeken van onze pagina en graag tot ziens bij ons op het bedrijf.

Adres: Lindberghstraat 31, 7903 BM Hoogeveen
Telefoonnummer: 0528-240054
Stad: Hoogeveen
Route: Lindberghstraat 31
Postcode: 7903 BM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 15:00


op zoek naar gerelateerd: Wat is een company car
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JHL Automotive JHL Automotive 619 meter Afgelopen maand een hele mooie en vooral schone VW Crafter gekocht van Luca, de auto ...
Auto Jansen B.V Hoogeveen Auto Jansen B.V Hoogeveen 643 meter Heb hier een auto gekocht welke in eerste instantie goed leek te zijn was naar 200 ...
Cbr Hoogeveen Cbr Hoogeveen 2 km Super aardige mensen die daar werken. Zijn begaan met je. Niet eerder mee gemaakt.
Recensies
Super netjes. We werden heel goed geholpen. En de auto werd heel goed afgeleverd. Toppie bedankt
Vandaag m'n eerste auto peugeot 206 gekocht. Netjes apk met geleverd
Auto voor mijn dochter gekocht. Alles netjes volgens afspraak geleverd incl. een nieuwe APK.
Laats Fabia gekocht zeer tevreden met de service nette auto's geen gezijk en tot nu toe zijn we zeer tevrede met de aankoop.
goed bedrijf met zeer goede service. Heel tevreden
Leuk zaken doen. Prima auto geleverd en rijd na een maand prima!
Super aardige verkoper en top service! Na twee manden hadden wij een storing in de auto toch werd de auto gratis gemaakt. De volgende auto kopen wij zeker bij deze bedrijf.
Heeft auto verkocht die in een jaar tijd meer dan 1/3 aan de dagwaarde aan reparaties heeft gekost.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid