facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jan Reijnen BV

Jan Reijnen BV

Info

Jan Reijnen BV is de speciaalzaak in Panningen op het gebied van ijzerwaren, gereedschappen, fietsen en huishoudelijke artikelen

Geschiedenis

Jan Reijnen BV is een bedrijf waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1889 (!!) en tegenwoordig is uitgegroeid tot een moderne rijwielspeciaalzaak en sterk in gereedschap, techniek en veiligheid. Daarnaast hebben we een klein assortiment huishoudelijke artikelen. Op 13 november 2014 heeft de zaak de titel "Bij koninklijke beschikking hofleverancier" gekregen, iets waar we erg trots op zijn.

U vindt bij ons alles op het gebied van fietsen en alles wat daarmee te maken heeft.
Ons assortiment fietsen bestaat uit: stadsfietsen, hybride/trekking fietsen, elektrische fietsen, moederfietsen, transport/lifestyle/urban fietsen, kinderfietsen/loopfietsen, racefietsen, mountainbikes, speeder/crossway en diverse specials.
Daarnaast hebben we veel accessoires en andere fietsbenodigdheden. op het gebied. Van een eenvoudig ventielslangetje tot vele soorten fietstassen of zelfs een compleet navigatiesysteem speciaal voor op uw fiets.

Ook op het gebied van ijzerwaren en gereedschappen hebben wij u veel te bieden. Elke vakman en doe-het-zelver zal verbaasd zijn over het enorme assortiment. Het assortiment is niet voor niets Enorm uitgebreid te noemen.
Het bestaat ondermeer uit: (elektrische)gereedschappen, machines zowel hand- als stationaire machines, bevestigingsmaterialen, installatiematerialen, hang- en sluitwerk, sierbeslag, klimmaterialen zoals ladders en trappen, persoonlijke beschermingsmiddelen, kasten en producten voor klimaatbeheersing.

Centraal gelegen in het centrum van Panningen aan de markt 37 zijn we gemakkelijk te bereiken via de ingang aan de voorzijde maar ook met de auto kunt u bij ons terecht. We hebben een eigen parkeerplaats voor onze klanten aan de achterzijde van onze winkel (inrit aan de Bernhardstraat tussen huisnummer 67 en 69).

Natuurlijk zijn er altijd vakkundige medewerkers die de tijd voor u nemen voor een goed advies en handige tips.



"Jan Reijnen BV is een bedrijf waar service, kwaliteit en klantvriendelijkheid nog vanzelfsprekend is. Ons bedrijf is een echt familiebedrijf dat al bestaat sinds 1889 !! en tegenwoordig is uitgegroeid tot een moderne rijwielspeciaalzaak en sterk in gereedschap, techniek en veiligheid. Daarnaast hebben we een klein assortiment huishoudelijke artikelen. Op 13 november 2014 heeft de zaak de titel "Bij koninklijke beschikking hofleverancier" gekregen, iets waar we erg trots op zijn.U vindt bij ons alles op het gebied van fietsen en alles wat daarmee te maken heeft."
Adres: Markt 37, 5981AP Panningen
Telefoonnummer: 0773071452
Stad: Panningen
Route: Markt 37
Postcode: 5981AP


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 20:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Facebook Jan Reijnen, Tweedehands fietsen panningen, Welten Helden, Gamma Panningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fietswinkel De TandeM Fietswinkel De TandeM 477 meter goede service. fiets loopt weer prima na onderhoudsbeurt.
Recensies
Weer kundig advies gehad en klus probleem weer geklaard. Ondanks dat het druk was goede uitleg over het product. Hier krijg je gelukkig niet te horen " als het er niet ligt hebben we het niet" Daar wordt ik echt moe van als ik dat te horen krijg in een winkel. Top geholpen zoals altijd.
Prima geholpen. Zeer deskundig en vriendelijk Personeel.
De laatste ster valt te verdienen door betere banden te verkopen, twee keer hier een band gekocht die naar enkele weken alweer kapot was. Daarna wel goed geholpen.
Fiets voor 2de onderhoudsbeurt weggebracht. Eerst zeggen ze dat ze de accu kunnen testen en bij het brengen niet en als je deze ophaalt kan dit dus wel maar hier zitten extra kosten aan die niet vooraf verteld zijn. Is een dure afstelbeurt voor een fiets van 1 jaar met net 600 km op de teller. Service ho maar. Breng mijn andere fiets hier niet heen. Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en heb nog geen contact gehad terwijl ze dit toezeggen. Ook nu komen ze niets na. Ook de belofte om contact op te nemen komt niet van terecht. Op positieve reviews geven ze gelijk reactie maar iets oplossen om eventueel een aangepaste review te krijgen doen ze niet.
Hebben veel in huis. Kwalitatief goed.
5 sterrenbedrijf. Zelfs voor mensen die geen klant zijn wordt alles uit de kast getrokken om je te helpen. Snelle reactie, prima communicatie en als klant wordt je serieus genomen. Een aanrader!
Heb mijn fiets afgegeven bij jullie omdat er gekraak klonk vanuit mijn kettingkast wanneer de fiets in de 3e versnelling stond. Kon hem 2 uurtjes later weer ophalen dus dat was enigzins positief. Bij het ophalen werd er maar lomp gedaan. Mijn fiets is niet meer de jongste, er beginnen inmiddels een paar gebreken te onstaan maar hij werkt voor mij nog prima. remt wat minder snel, standaard zit los, originele lampen zitten er niet meer op. Vervolgens werd ik hierom belachelijk gemaakt. Klantvriendelijkheid stond bij de medewerker die mij geholpen heeft duidelijk niet op nummer 1. Mijn kettingkast kraakt nog steeds trouwens.
Heel deskundig en prettig geholpen. Er wordt goed tijd uitgetrokken voor testritjes en advies. Echt top!
Goede informatie, nette fietszaak. Keurig geholpen. Máár dan toch nog even een aanvulling. Wegens Corona en werkdruk was ik wat later met de 1e onderhoudsbeurt. Helaas was het antwoord, je bent te laat. Die neem ik niet meer aan tenzij je betaald! Het gaat over 2 fietsen die ik had afgenomen waarvoor ik 45 minuten heen en 45 minuten terug moet rijden met de auto. Fietsen waarmee we alleen in het weekend sportief mee weggaan, wat afstellen en na controle is dan too much.....!? Dan toch een ongelooflijke domper in de after service. Zaterdagmiddag 5 december. Dan krijg je toch een belletje van deze fietszaak. Vinden het vervelend dat het zo is gelopen als hierboven beschreven staat. Willen het gladstrijken en komen je tegemoet. Dán is dit weer een mooie actie en is de afspraak gemaakt. Dikke voor deze nazorg. Dankjewel.
Wat een belabberde klantgerichtheid. Je staat bij de kassa om af te rekenen. De medewerker kijkt naar je en begint vervolgens een gesprek met een collega. Na een halve minuut kijkt hij weer eens naar je maar gaat vervolgens door met zijn gekeuvel met een collega. Collega's zijn klaarblijkelijk belangrijker dan klanten. Ik heb de spullen op de toonbank laten liggen en ben vertrokken. Daar zien ze mij niet snel meer terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid