facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fietswinkel De TandeM

Fietswinkel De TandeM

Info

Alles voor de fiets en reparaties!!!

Adres: Kerkstraat 52/A, 5981CG Panningen
Telefoonnummer: 0773076082
Stad: Panningen
Route: Kerkstraat 52/A
Postcode: 5981CG



op zoek naar gerelateerd: Fietsenwinkel Meijel, Fietsenwinkel Venlo, Tandem kopen, Dekker fietsen, Fietsenwinkel Roermond, Fiets kopen Limburg, 2e hands fietsen Limburg, Fietswinkel Halen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jan Reijnen BV Jan Reijnen BV 477 meter Weer kundig advies gehad en klus probleem weer geklaard. Ondanks dat het druk was goe...
Recensies
goede service. fiets loopt weer prima na onderhoudsbeurt.
Wat een geweldige klantvriendelijk bedrijf! Slag in het achterwiel door een val, werd meteen even naar gekeken toen we langs kwamen. Twee uur later konden we de fiets alweer ophalen. We werden heel vriendelijk te woord gestaan. Klasse! Dikke tien voor dit bedrijf!
Fijn geholpen.. kan weer lekker gaan fietsen; prijs/kwaliteit is prima en altijd advies, wanneer je vragen hebt; veel keuze in fietsen en fietsbenodigdheden, en eventueel ook een tweedehands fiets.. kortom; helemaal tevreden en blijven er klant !!!!
Snel een afspraak kunnen maken om een spaak te vervangen. Ter plekke werd de spaak vervangen door vriendelijk personeel. Ook de prijs viel reuze mee. Aanrader! We komen zeker vaker terug.
100 % tevreden over service verleend door Tim Mijn fiets is weer als nieuw !
Aan 5 sterren heeft Tim niet voldoende. Zeer vakkundig, servicegericht en topzaak voor de regio!!! Altijd positief en Rini en Math dragen hun steentje bij!!!Gewoon eenzame topklasse.
Gisteren even binnengestapt met een lek ventiel. Als toerist een eindje fietsen in de Peel. Nieuw ventieltje erin, en de band weer op spanning. Betalen was niet mogelijk.. Het is dat we niet in de buurt wonen, anders wist ik m'n vaste adres wel! Toppers!
Tijdens een fietstocht viel het systeem van een van onze electrische fietsen uit. Op eigen kracht naar de Tandem gefietst . Hier werkt een vakman . Na alles te hebben onderzocht bleek dat er een storing zat In een van van de electronische componenten. Gerepareerd. Wij hebben onze fietstocht kunnen voortzetten. Chapeau. Dit is vakmanschap en service ten voeten uit Bedankt Tim!!!
Wij worden al twee jaar fantastisch geadviseerd door Tim en zijn "team". Voor ons bedrijf Loopend Vuurtje wandel en fiets reizen, hebben wij twee e bikes waarmee we tochten met groepen maken.Door het onderhoud bij de Tandem werken de fietsen altijd. De service van Tim is geweldig, we kunnen altijd bellen voor informatie en Tim denkt goed mee. Ook de sfeer binnen het bedrijf vinden wij zeer prettig, je wordt er als klant gezien. Wij kunnen de TandeM aanbevelen als je kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel hebt staan.
Storing in mijn Koga, met de vakantie in zicht kun je dat niet gebruiken..Tim heeft met zijn vakkennis de niet veel voorkomende storing gevonden en gerepareerd. Super service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid