facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven Zuidwesthoek

"Wij weten als geen ander hoe belangrijk een veilige thuishaven is. Daarom is onze jachthaven aan het Paterswoldsemeer vlakbij de stad Groningen, veel meer dan alleen een jachthaven. Natuurlijk kun je jouw boot veilig aanmeren bij één van onze 500 ligplaatsen, stallen in onze winterstalling en kun je rekenen op professioneel onderhoud van je boot door ons professioneel team van medewerkers. Maar er is nog veel meer te beleven! Wij regelen namelijk ook zeillessen, verhuren boten waaronder sloepen, organiseren evenementen én dit alles bij de prachtige natuurschoon rondom het Paterswoldsemeer. Hiermee bieden wij een verrassende totaal ervaring voor iedereen die van de pleziervaart houdt."
Adres: Meerweg 247, 9752XD Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 050 3094444
Stad: Haren
Route: Meerweg 247
Postcode: 9752XD



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven Zuidwesthoek plattegrond, Liggeld jachthaven paterswoldsemeer, Jachthaven Kaap Hoorn Groningen, Jachthaven boot te koop, Zeilboot huren Paterswoldsemeer, Motorbootje huren Paterswoldsemeer, Varen Hoornsemeer, Sloep Paterswoldsemeer
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven Zuidwesthoek Jachthaven Zuidwesthoek 0 meter Soepel te bedienen zeilboten + een prettige bediening
Be Quick 1887 voetbalschool Be Quick 1887 voetbalschool 3 km Wat een slechte scheids en agressieve spelers
Meditatie Hortus Haren Meditatie Hortus Haren 3 km Japanse tuin was de mooiste. De rest kan je ook in andere parken zien. Rustige plek.
Sportcoaches Haren Sportcoaches Haren 4 km Tijdens alle schoolvakanties worden veel verschillende activiteiten georganiseerd, va...
Dansend door het leven Dansend door het leven 163 km Al bewegend aandacht voor jezelf. Een workshop met inspirerende muziek om te bewegen ...
Recensies
Mooie plek om te kanoën, niet te duur, personeel vriendelijk, veel water en plekken tussen de eilandjes waar je echt rust kunt ervaren. Douchen mogelijk. Dichtbij ook restaurants.
Mooie en nette jachthaven,je kan er ook gewoon even gaan zitten op het terras om een ijsje te eten en te kijken naar de bootjes. Vriendelijk personeel.
Keurige haven met zeer bekwame en behulpzame mensen in dienst. Ruime keuze in huurboten en enkele goede restaurants in de buurt. Wat wil je nog meer?
Opnieuw een Polyvalkje gehuurd. Fijne service, goed onderhouden boot. Sanitair aanwezig. Alles schoon en goed bereikbaar. Zeker weer een herhaling.
Mooie jachthaven met veel voorzieningen aan het Paterswoldsemeer. Vriendelijk en behulpzame medewerkers, gezellige haven.
Kajak gehuurd voor een uurtje. Prima geregeld. Door een misverstand was ik de contant betaalde borg vergeten op te halen. Ik werd gebeld en ze hebben het keurig netjes overgemaakt.
We wilden graag zeilen, maar de wind was te hard en we werden om die reden afgebeld. Uiteindelijk wel met een sloepje het water op gegaan.
Vriendelijke mensen, behulpzaam en schappelijk. Staan je bij met informatie en helpen best even mee als het kan. Nette voorzieningen sanitair, kruiwagens om spullen te verplaatsen. Sommige huurders van een box menen meer rechten dan anderen te hebben. Daar is nog ruimte voor verbetering.
Afgelopen zomer een aantal keer een bootje gehuurd bij Jachthaven Zuidwesthoek. Dat was iedere keer een zeer positieve ervaring. Het personeel is erg vriendelijk en gaf ons voor het varen een duidelijke uitleg. Alles was schoon en van prima kwaliteit. Bovendien is de omgeving prachtig en rustgevend, ideaal om even een dagje weg te zijn uit de drukke Stad. Wij blijven hier zeker regelmatig terugkomen!
Leuke plek om even te genieten van Paterswoldemeer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid