facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven Zuidwesthoek

Jachthaven Zuidwesthoek

Info

- Bootverhuur - 500 ligplaatsen - Watersportwinkel - onderhoud & Reparatie - Winterstalling - Tankstation

Geschiedenis

Alles in huis voor een onvergetelijke tijd

Jachthaven Zuidwesthoek bestaat sinds 1984 en heeft alles in huis voor een onvergetelijke tijd aan het Paterswoldsemeer. Wat heb je nodig? Een winterstalling voor je boot, een buitenboordmotor of brandstof? Onderhoud aan je zeilboot of motorboot? Of gewoon een plek in de passantenhaven waar je aan kunt meren? Dit en nog veel meer vind je in onze jachthaven. Een brandstofvoorziening met benzine, mengsmering, en diesel, een watersportwinkel met lakken, verf, lijnen, zwemvesten, watertanks, gasflessen, buitenboordmotoren, boottrailers, drinken en...ijs. Maar ook sanitaire voorzieningen, elektriciteit, water en het allerbelangrijkst: service!

Doe maar alsof je thuis bent

We staan altijd voor je klaar en horen graag hoe we je kunnen helpen. Ben je benieuwd wat Jachthaven Zuidwesthoek jou te bieden heeft? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs. We zien je graag. Doe maar alsof je thuis bent.

Lid: Hiswa & Blauwe vlag

Adres: Meerweg 247, 9752XD Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: +3150 3094444
Stad: Haren
Route: Meerweg 247
Postcode: 9752XD



op zoek naar gerelateerd: Meerweg 247 haren, Boten te koop jachthaven, Jachthaven Hoorn tarieven, Varen Hoornsemeer, Boottocht Paterswoldsemeer, Boot te koop met ligplaats, Sloep te koop Groningen, Passantenhaven Groningen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven Zuidwesthoek Jachthaven Zuidwesthoek 0 meter Mooie plek om te kanoën, niet te duur, personeel vriendelijk, veel water en plekken ...
Be Quick 1887 voetbalschool Be Quick 1887 voetbalschool 3 km Wat een slechte scheids en agressieve spelers
Meditatie Hortus Haren Meditatie Hortus Haren 3 km Japanse tuin was de mooiste. De rest kan je ook in andere parken zien. Rustige plek.
Sportcoaches Haren Sportcoaches Haren 4 km Tijdens alle schoolvakanties worden veel verschillende activiteiten georganiseerd, va...
Dansend door het leven Dansend door het leven 163 km Al bewegend aandacht voor jezelf. Een workshop met inspirerende muziek om te bewegen ...
Recensies
Soepel te bedienen zeilboten + een prettige bediening
Ik heb hier wat spullen voor een zeilboot gekocht. Hele fijne en behulpzame mensen die me uitstekend geholpen hebben en ook de tijd voor me hadden. Dank jullie wel.
Nog nooit geweest dit jaar komen aan varen al 40 jaar. MB Mariton /Hoop dat we door de sluis kunnen afmeting 11,60x3,96
Alles leuk maar 7.50euro voor snert is te veel met 5euro verdien je ook óf meer want dan heb je meer klanten.
...fris maar magnefic!
Prima boot gehuurd om de hele middag te genieten op het Paterswoldse meer met de kids. Allervriendelijkste mensen en goede instructie van de boot voor vertrek.
Dennis, Mariska en team zijn zeer service gericht. Alles altijd op orde en volgens afspraak. Naast de zakelijke correctheid zijn het ook nog eens vriendelijke en hartelijke mensen.
Vriendelijke mensen, behulpzaam en schappelijk. Staan je bij met informatie en helpen best even mee als het kan. Nette voorzieningen sanitair, kruiwagens om spullen te verplaatsen. Sommige huurders van een box menen meer rechten dan anderen te hebben. Daar is nog ruimte voor verbetering.
Wat een behulpzame mensen! Wij hebben onze lubecker sloep gekocht bij deze jachthaven waarbij ze ondanks het hoogseizoen, alle tijd namen om ons te helpen de boot in alle voorzichtigheid op de trailer te plaatsen. Nogmaals dank.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid