facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jachthaven-Camping Roggebotsluis

Adres: Reeveweg 1, 8265PR Kampen
Telefoonnummer: +31383312402
Stad: Kampen
Route: Reeveweg 1
Postcode: 8265PR



op zoek naar gerelateerd: Jachthaven de Roggebot, Camping Kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven de Roggebot Jachthaven de Roggebot 682 meter Leuke jachthaven niet met de boot bezocht met een in aanbouw zijnde restaurant o.i.d.
Camping Seveningen Camping Seveningen 5 km Camping voor stacaravans en paar velden voor trekkers. Wij konden begin oktober nog v...
Recensies
Jachthaven De Roggebot geeft alles wat een watersporter op prijs stelt: Rust, ruimte en gezelligheid. Eenvoudig aan te lopen haven met alle faciliteiten. Vlakbij het prachtige Kampen. De havenmeester is goed bereikbaar. Verblijven is goedkoop. Ongeveer een euro per meter scheepslengte. Stroom is gratis. Het sanitair schoon. Resumerend: Jachthaven De Roggebot is een aanrader.
"Vast" gelopen bediening tot 19.00 voor de Roggebotsluis, gebeld met de haven en zo gastvrij konden we een plekje uitzoeken. Keurige haven, nette schone douches en toiletten. Wat ik persoonlijk erg mooi vond is: zo vol vertrouwen in de mensheid konden we ons liggeld in de blauwe envelop doen voorzien van opschrift en deze deponeren. Volgende keer kom ik weer eens aan.
Niet klant vriendelijk helaas met pech komen te liggen. Geen enkele belangstelling en ook onze auto mocht niet een nachtje blijven staan op een overigens bijna lege parkeerplaats.
We hebben niet in de haven gelegen maar hadden wat voor de boot nodig. Maar voor de winkel is niet veel aanleg, ze willen je graag snel weer weg hebben.
Heerlijke low profile haven in het midden van de natuur. Rustig liggen en genieten. Verwacht geen wifi of toeters en bellen ;- Douches en sanitair aanwezig. Geen gastensteiger maar gewoon een plek zoeken die niet op bezet staat. Niet buiten de boeien komen!
Nette jachthaven, stroom doucheruimte alles schoon. Havenmeester vertrouwt dat je het geld in een enveloppe dort
Leuke haven, vriendelijk. Niet erg groot...
Eerder met Lands End. Wat een vreselijke aderlating dat het om wat voor reden dan is gesloten. Een van de mooiste locaties in Dronten. En zoveel hebben wij er niet. Had dat niet voorkomen kunnen worden? Precies als je kijkt naar de oude tuincentrum De Boeg. Dronten breid uit maar daar mag het al jaren verloederen. Natuurlijk geld geld en nog eens geld. Denk bij Lands End ook. Verloederig brengt geen verbroedering.
Kleintje haven, maar heeft alle voorzieningen, goedkoop. Helaas geen brandstof
Leuke jachthaven niet met de boot bezocht met een in aanbouw zijnde restaurant o.i.d.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid