facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Camping Seveningen

Adres: Frieseweg 7, 8267 AD Kampen
Telefoonnummer: +31383314891
Stad: Kampen
Route: Frieseweg 7
Postcode: 8267 AD



op zoek naar gerelateerd: Camping Seveningen te koop, Zwembad Seveningen, Camping Kampen, SVR camping Kampen, Camperplaats IJsselmuiden, Parkeren camper Kampen, Camping Kampen Roggebotsluis, Camperplaats Kampen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachthaven-Camping Roggebotsluis Jachthaven-Camping Roggebotsluis 5 km Jachthaven De Roggebot geeft alles wat een watersporter op prijs stelt: Rust, ruimte ...
Recensies
Camping voor stacaravans en paar velden voor trekkers. Wij konden begin oktober nog voor 2 nachten terecht met de camper, bizar genoeg was de camping al gesloten voor de vaste gasten. Wel héél rustig :. Sober maar net sanitair, alles wel op muntjes. Kampeerveld verstevigd met matten. Daardoor voor campers of zware caravans geschikt. Wifi werkte prima, maar met maar 2 gasten geen verrassing. Lokatie is ideaal t.o.v. Kampen. Veel fietsroutes o.a. naar Zwolle. Kan verder niet beoordelen hoe het in het seizoen zal zijn. Heel vriendelijke eigenaar verder.
Op deze camping kreeg ik een bouwplaats ipv een grasveld om mijn vouwwagen op te zetten. Deze plaats vol onkruid en brandnetels en gaten van 30 bij 30 cm en dan minimaal 60 cm diep. Voor deze plaats moest ik 23 euro per nacht betalen en douchen kosten 50 cent voor 4 minuten warm water. Ook afwassen was met munten, dus mijn mening is dat ik hier NOOIT meer naar toe ga. De rest is uw eigen keuze.
Erg slecht! Zowel over de beheerder als de plek, die ons is toegewezen zijn wij allerminst tevreden! De foto toont de grasmat in onze voortent. Ook zaten er gaten in de grond waardoor mijn man meerdere keren op de grond lag. Naast dit alles moesten we onze Combi-Camp ook nog zetten op een plek, die al grotendeels bezet was door zowel een boottrailer met boot en een aanhanger
Met de camper op pad. Medio oktober.Coronatijd. Thema is Hanzesteden. Kampen op de lijst. Mooie stad. Op fietsafstand van de camping. Camping is voor 95% vaste gasten in stacaravans. Paar plekken voor passanten. Wel een mooi met matten verhard veld. Aardige beheermevrouw. Geen oordeel over sanitair. Wij zijn zelfvoorzienend. Wij betaalden 15 euro al inn. Prima voor rustige en afgeschermde plek. Dank.
Camping met veel stacaravans. Wij waren met de camper en omdat de camperplaats in Kampen dicht is, komt iedere camperaar nu hier terecht. Camperveld was vol, maar ze zoeken vlgs mij altijd een plek voor je. Op loopafstand van centrum Kampen.
Nette camping, schoon sanitair. 2 km wandelen van centrum Kampen.
Ruime en gezellige camping met speelveld voor kinderen. Beperkt sanitair en douches waar muntjes in moeten. Geen winkel of eetgelegenheid, maar Kampen is niet heel ver lopen/fietsen. Prima plek als uitvalsbasis voor dagtochtjes vanuit een caravan of grote tent.
Prima camping, overdekte plek om te zitten Veel ruimte voor tentjes. Ideaale trekkers camping vlak bij stad kampen.
Mooie camping met veel vaste gasten maar ook met ruimte voor trekkers. Er is goed en netjes onderhouden sanitair aanwezig. Kindvriendelijk, gelegen direct aan het water met mogelijkheid om te zwemmen. Niet onbelangrijk om te noemen is de vriendelijke ontvangst.
In het voorjaar hebben we twee keer een weekend met onze camper op deze camping doorgebracht. Uitstekende faciliteiten en een vriendelijke klantgerichte beheerder. Een tip die we hem bij ons eerste bezoek gaven leuning langs trapje bij sanitair was bij ons tweede bezoek al gerealiseerd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid