facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jaap Eden IJsbanen

Info

Jaap Eden IJsbaan is een dienstverlenende organisatie op het gebied van schaatssport en andere vormen van sport, ontspanning en evenementen.

Geschiedenis

De Jaap Eden IJsbaan is een dienstverlenende organisatie op het gebied van schaatssport en andere vormen van sport, ontspanning en evenementen. Jaap Eden IJsbaan is daarnaast productiebedrijf van ijs. Voor het maken en ter beschikking stellen van ijs is Jaap Eden een bijna continu bedrijf. Daarnaast is Jaap Eden een (sport)lokatie. De organisatie van het bedrijf Jaap Eden IJsbanen is hierop gericht.

Jaap Eden IJsbaan omvat een overdekte binnenbaan en een onoverdekte 400 meter buitenbaan met krabbelbaan en gebouwen waarin twee horecagelegenheden, een schaatsverhuur, een sportinstructie bedrijf, een schaatswinkel en een fitnessgelegenheid worden geëxploiteerd.
Gedurende het winterseizoen is Jaap Eden IJsbaan vrijwel continu in bedrijf. In deze periode wordt gedurende alle dagen van de week geschaatst van ongeveer acht uur in de morgen tot circa half twaalf ‘s avonds. De drukste uren met schaatsers zijn geconcentreerd in de avonden van de week en in het weekend.



"Komende winter van zaterdag 8 oktober 2022 tot en met zondag 19 maart 2023 geopend. Publieke openingstijden kan je vinden op onze website.The ice rink is open from the 8th of october 2022 till the 19th of march 2023.Public skating hours can be found on our website."
Adres:
Telefoonnummer: 020-6949652
Stad: Amsterdam


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stadion De Meer Stadion De Meer 585 meter Stadion De Meer, kortweg De Meer genoemd, was een voetbalstadion aan de Middenweg 401...
Koningskerk Koningskerk 603 meter Evangelische Broeder gemeente Amsterdam. Een warme Surinaamse gemeenschap waar ik lid...
Nieuwe Diep Nieuwe Diep 2 km Leuk om te schaatsen, wel druk daardoor uitkijken voor wakken en scheuren.
Javakwartier Javakwartier 2 km Het Amsterdamse {Javakwartier} is een unieke wijk: je vindt er mensen en keukens uit ...
Bijlmerbajes Bijlmerbajes 2 km Van de voormalige Bijlmerbajes is van de 6 torens deze de meest zuidwestelijke bewaar...
Bijlmerbajes Bijlmerbajes 2 km De Bijlmerbajes, officiële naam Penitentiaire Inrichting Amsterdam Over-Amstel, was e...
Spaklerweg Spaklerweg 2 km Je kan er de metro pakken, verder voegt het niet zoveel toe
Dapperbuurt Dapperbuurt 2 km Dapperbuurt is a neighborhood of Amsterdam, Netherlands.
Dapperbuurt Dapperbuurt 2 km Le Dapperbuurt est un quartier populaire de l'arrondissement Oost d'Amsterdam, aux Pa...
Rembrandt Tower Rembrandt Tower 2 km Rembrandt Tower is an office skyscraper in Amsterdam. It has a height of 135 metres, ...
Oosterpark Oosterpark 2 km Deze pagina is in beheer bij Stadsdeel Oost, in samenwerking met partners rond het Oo...
Cruquius Cruquius 2 km Het Cruquiusgebied of Cruquiuseiland in het Oostelijk Havengebied in Amsterdam-Oost i...
De Gooyer, Amsterdam De Gooyer, Amsterdam 2 km De Gooyer is a windmill in Amsterdam located between Funenkade and Zeeburgerstraat. I...
Overamstel metro station Overamstel metro station 3 km Het is een tussenstation met de verbindingen aansluitend richting Spaklerweg met de m...
Python Bridge Python Bridge 3 km Mijn invalide zoon is er van afgevallen met zijn rolstoel
Sint-Urbanuskerk (Duivendrecht) Sint-Urbanuskerk (Duivendrecht) 3 km Mooie Rooms Katholieke kerk naast het station Duivendrecht. Eucharistievieringen op z...
Enneüs Heermabrug Enneüs Heermabrug 3 km Prachtige architectuur van een metalen brug. Eigenlijk onhollands. Ik kijk er met vee...
ARTIS ARTIS 3 km Mooie dierentuin midden in de stad. Het is duidelijk dat de medewerkers erg van dier...
Recensies
+ Gezellige schaatsbaan voor alle niveaus. + Groot & professioneel complex. + Diverse horeca + curling baantje voor partijen + schaats huur mogelijkheid kom wat eerder ivm drukte + adequaat EHBO personeel + mogelijkheid met online ticket wat eerder de baan te betreden om je klaar te maken / Bizar druk op zaterdag met mooi weer. / drukte met parkeren / Schaatsen slijpen duurt op het moment 22 jan een hele week en is niet met 15 min klaar service zoals op de website staat.
Deze schaatsbaan is een begrip. Buiten schaatsen, in weer en wind. Desondanks ligt het ijs er keurig bij. Het voelt echt alsof je op bezoek bent bij een vereniging. In het weekend, tijdens de lessen is het vreselijk massaal. De faciliteiten zijn op orde, maar vrij eenvoudig. Het restaurantje is gezellig en tamelijk modern. Er is een winkeltje met schaatsspullen. Als je nog niet wil kopen, kan je er naast ook schaatsen huren. Het belangrijkste nadeel is de parkeergelegenheid. Het is er vaak zo druk, dat je moet parkeren in de wijk er naast. Ik kan me voorstellen dat de buurt daar niet blij mee is. Desondanks zeker een aanrader voor les of gewoon lekker schaatsen.
Goed schaats-ijs in een ontspannen sfeer. De lessen voor kinderen zijn speels en sportief, de instructeurs zijn geduldig en motiverend. Eigen schaatsen mee is het fijnst, maar er zijn ook schaatsen te huur.
Vandaag geschaatst op 10m2. Er werd niet aangeven dat er lessen waren tot 14:00. Meer dan de helft van de baan zat vol met lessers. Hierdoor nauwelijks kunnen schaatsen
Nostalgische plek. Blijft gezellig en de baan heeft ook ruimtes voor een feestje. Curling is ook leuk. Maar net als de rest kan het wel echt een opknapbeurt gebruiken.
Mooie buitenbaan van 400 meter. Entree €9,- en huurprijs van de schaatsen €11,- is goed te doen. Parkeerplaats redelijk klein maar je kan in de aangelegen woonwijk ook betaald parkeren. Voor een zondag vond ik het ook niet super druk. Vergeet niet om €0,50 muntjes mee te nemen voor de kluisjes.
Kwam al sinds ik klein was bij Jaap Eden baan. Ik vond het altijd een prima plek om te schaatsen, maar deze review plaats ik puur omdat ik hun beleid goed vind. Ik had geklaagd over vervelende lui op de schaatsbaan en pesterijen. Jaap Eden nam dit serieus en er werd echt geluisterd. Ze hadden ons niet alleen gratis tickets verstuurd, maar ook ons een veilige gevoel teruggegeven door extra toezicht te houden op de schaatsbaan. Gelukkig maar! Zou zonde zijn als we hier niet meer prettig konden schaatsen door minderjarige idioten die andere mensen lastigvallen. Dus, dankjewel Jaap Eden!
Heerlijk schaatsen in de buitenlucht op de 300 m baan en de krabbelbaan. Er zijn rekjes voor de onervaren kleine schaatser en ze verhuren schaatsen vanaf maat 26. Het kan wel druk zijn, en een rekje bemachtigen vergt enige assertiviteit.
Ijsbaan was gezellig en niet te druk gisteren. Wij deden een workshop Eisstockschieben. Dat was erg leuk om te doen. We hadden alleen graag meer uitleg gehad over de techniek van het gooien.
Enorme nostalgie om hier te zijn. Kan inderdaad een opknapbeurt krijgen. Maar desalniettemin geweldig om deze baan in Amsterdam te hebben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid