facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor J.P. Audio Visueel BV

J.P. Audio Visueel BV

Info

Het beste AV bedrijf van Nederland!

Geschiedenis

Mogen wij u van dienst zijn?

J.P. Audio Visueel BV staat bekend bij haar klanten vanwege de unieke dienstverlening.

Met veel plezier en passie voor het vak zijn we in de afgelopen jaren met onze klanten aan het werk gegaan om onze dienstverlening steeds verder te optimaliseren. Onze dienstverlening staat in hoog aanzien en wij hebben met gepaste trots een unieke en eenzame positie bereikt binnen de huidige audiovisuele aanbieders.

Onze dienstverlening kenmerkt zich door verregaande flexibiliteit en service, duidelijke offertes en scherpe tarieven, uitstekende technici die uw hotelgasten correct van dienst zijn, razendsnelle leveringen en 24 uur per dag bereikbaarheid! Ook in het weekend.

Thans zijn wij door deze unieke dienstverlening ‘preferred supplier’ voor veel hotels, bijzondere locaties en zakelijke opdrachtgevers. Onze unieke dienstverlening en het gewenste eindresultaat is de reden om graag met ons samen te werken.
Mede door de volgende pluspunten worden wij door steeds meer hotels, evenementenlocaties en congrescentra ingeschakeld:

De zekerheid die wij bieden dat uw zakelijke gast de gewenste technische apparatuur en ondersteuning krijgt.
Het gemak wat onze binnendienst in het offertetraject u geeft bespaart u tijd en geld. Wij nemen veel werk en zorg uit handen.
Spoedleveringen, inzet technici etc. zijn voorkomende situaties die snel worden opgelost.
Buiten kantoortijden en in het weekend zijn wij gewoon bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en eventuele spoedleveringen te realiseren.
Graag stemmen wij onze diensten af op uw specifieke wensen.

Stuur een e-mail of bel ons voor informatie als u vragen hebt. Wij zijn u graag van dienst.



"J.P. Audio Visueel is het toonaangevende audio visuele bedrijf in Noord-Holland. We staan 24/7 voor u klaar om uw events een succes te laten zijn!"
Adres: Zandvoortstraat 106, 1976 BN IJmuiden
Telefoonnummer: 0255521680
Stad: IJmuiden
Route: Zandvoortstraat 106
Postcode: 1976 BN


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Av installatie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bose Dealer Benelux Bose Dealer Benelux 0 meter EP-Tol van alles te koop en gratis koffie
Expert Wisker Expert Wisker 3 km Ik ben al jaren klant en niet voor niets. Groot assortiment, tegen concurrerende prij...
Recensies
Meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van de diensten van dit mooie bedrijf. Altijd proffesioneel advies en oplossingen op maat. Hier heb je bovendien nog ouderwets het gevoel dat de klant koning is. Bij volgende gelegenheden staan ze dus zeker bovenaan mijn lijst om te bellen.
Als je op zoek bent naar een eerlijke, stabiele en betrouwbare partner in de AV branche met veel ervaring en kennis van zaken, dan adviseer ik je JP Audiovisueel zeker aan, en aardige gasten ook nog
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid