facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Expert Wisker

Expert Wisker
"Service, service,service! Expert IJmuiden begrijpt dat jij niet zonder wasmachine, TV of andere huishoudelijke apparaten kunt. Dus een snelle reparatie-servicedienst of een vlotte bezorgdienst staat altijd voor jou klaar. Wij voeren een breed assortiment aan merken zoals Samsung, Sony, Sonos, Bosch, Siemens & Miele. We nemen je mee in de wereld van innovaties op het gebied van televisie, wasmachines, koelkasten en nog veel meer! Ook voor de beste prijs kun je bij ons terecht, zie je het product ergens anders goedkoper? Laat het ons weten! Bekijk ons aanbod op www.expert.nl, bestel online óf ga naar de winkel. Wij helpen je graag!"
Adres: Lange Nieuwstraat 457, 1971 GE IJmuiden
Telefoonnummer: 0255517350
Stad: IJmuiden
Route: Lange Nieuwstraat 457
Postcode: 1971 GE


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: EP Tol IJmuiden, BCC IJmuiden, Expert Electro, Expert Logo, Expert Hoorn, Expert Zevenaar, Expert Heerhugowaard, Www Expert de online shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
van Brienen audiovisueel en meer van Brienen audiovisueel en meer 706 meter goede service
J.P. Audio Visueel BV J.P. Audio Visueel BV 3 km Meerdere keren heb ik gebruik gemaakt van de diensten van dit mooie bedrijf. Altijd p...
Bose Dealer Benelux Bose Dealer Benelux 3 km EP-Tol van alles te koop en gratis koffie
Recensies
Ik ben al jaren klant en niet voor niets. Groot assortiment, tegen concurrerende prijs, korte leveringstijd mede vanwege een eigen bezorgdienst en vooral om de service en het uiterst vriendelijke en vakkundige personeel. En ja, ik koop bij voorkeur lokaal.
Probleem met Hisense koelkast opgelost. Bedankt. Top Service!
Wil graag 5 sterren aan jullie geven vanmorgen is mijn tv bezorgd door vriendelijke monteur alles goed maar Smiddags had ik probleem dus belde ik op wat probleem was hij legde het uit hoe ik het moest doen en het is weer prima bedankt dank je wel groetjes sonja
Wat fijn dat er in IJmuiden een elektronicazaak huist die weet wat service is! Wij hebben een vriezer gekocht via internet, maar wel bewust bij Expert. Eerst een type uitgezocht en toen snel naar Expertsite met hoop dat ze een van de uitgezochte exemplaren hadden. De prijs was ook nog eens OK. De locatie in IJmuiden belde heel snel, dacht prima mee en leverde echt keurig af. Zeer vriendelijk en vakkundig. Zo hoort het! En de Liebherr vriezer... die doet het al weken prima.
Een prettige, klantgerichte en waar mogelijk dienstverlenende zaak. Fijne ervaringen mee!
Een dag voor lockdown een tv lg48cx 4k laten plaatsen door Expert .Met het mooiste beeld en geluid een aanrader Zeer goed advies van Roy en belde mij nog een dag voor de plaatsing, dat de tv goedkoper was geworden en waardeer dit zeer. Aardig en rustig personeel, en goed uitleg gehad met plaatsen. Expert bedankt allemaal !
Wat een super winkel met fantastische service! Tijdens de feestdagen was onze Miele wasmachine na 7,5 jaar volledig bezweken gebroken arm. Snel naar Expert die ons echt super fantastisch heeft geholpen. In eerste instantie bleek de eerst gekozen wasmachine te diep te zijn voor onze inbouwkast en zodoende ging deze weer retour. Hiervoor in de plaats een Asko wasmachine geleverd die als één van de zeer weinigen nog wel past in onze inbouwkast 9 kg, 1600 toeren! door de niet uitstekende deur. Van begin tot eind heeft het personeel van de winkel én de bezorgers ons echt super vriendelijk geholpen, waardoor we nog tijdig al onze was en van onze studerende kinderen kunnen wassen. Echt een aanrader voor iedereen!!!!!
In de moeilijke lockdown periode uitstekend telefonisch een aankoop kunnen doen. Het betreft een Samsung oven/ magnetron. Vanmiddag geïnstalleerd, snel, vriendelijk en vakkundig. Wij zijn zeer tevreden over de hele afhandeling.
Sinds we in 2018 in IJmuiden zijn komen wonen, verschillende apparaten aangeschaft bij Expert. Altijd super service en prettige installatie. Ook telefonisch advies in de lockdown. Écht een top zaak. Ik raad hen aan!
Goed geholpen bij het uitzoeken van een televisie. Aardige verkoopmedewerker die goed advies gaf. Prees uiteindelijk een goedkoper toestel aan dan die we eigenlijk wilden nemen. Ze kwamen hem ook thuis bezorgen en installeren, en uitleggen! Service !!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid