facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Jägers Banden & Wielen

Jägers Banden & Wielen

Info

Jägers Banden & Wielen is een bandenservicebedrijf, bestaat al ruim 30 jaar en is gespecialiseerd in alles wat maar 'band' mag heten.

Geschiedenis

Jägers Banden & Wielen is een vooraanstaand bandenservicebedrijf in het centrum van Nederland, en bestaat al ruim 30 jaar waarvan 16 jaar onder deze naam. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat maar 'band' mag heten. Meest voorkomend zijn natuurlijk personenwagenbanden: zomer, winter, comfortabel, sportief, van 10 tot 24 inch. Wij beschikken over een (gescheiden) truckafdeling. Tevens leveren en monteren we banden voor landbouwvoertuigen, industrievoertuigen, motoren, scooters, oldtimers, enz. Onafscheidelijk van banden zijn natuurlijk wielen. Wij leveren voor praktisch alle voertuigen wielen: staal, licht metaal, gebruikt en nieuw. Goed geschoold en vaktechnisch personeel in combinatie met state-of-the-art apparatuur zorgen voor een hoge kwaliteitsstandaard binnen ons bedrijf. Tevens zijn wij aangesloten bij de VACO, de brancheorganisatie die service, kwaliteit, zekerheid en betrouwbaarheid waarborgt.

In de loop der jaren zijn we ons ook steeds meer gaan toeleggen op hetgeen rondom de banden, denk hierbij aan remmen, schokdempers, vering, verlaging (Peugeot torsie specialist!!) stuurdelen, lagers enz. Je kan zeggen dat we, vooral de laatste jaren, een behoorlijke onderstelspecialist zijn geworden, met als kroon onze hi-tech uitlijnapparatuur en ervaren en geschoold personeel die samen jaarlijks zo'n 1600 uitlijningen uitvoeren.

Verder kunt u bij ons terecht voor: (sport)uitlaten, accu's, trekhaken, dieseltuning en accessoires.

Jägers Banden & Wielen Pascalweg 8 4104 BG Culemborg tel. 0345-513738 fax. 0345-531412

Onze openingstijden zijn dagelijks van 08.00 uur tot 18.00 uur. Houdt alstublieft rekening met onze lunchpauze tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Zaterdags zijn wij van 08.00 uur tot 13.00 uur geopend !!!

Adres: Pascalweg 8, 4104 BG Culemborg
Telefoonnummer: 0345 513 738
Stad: Culemborg
Route: Pascalweg 8
Postcode: 4104 BG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Premio Jägers Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Premio Premio 49 meter Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Na een klapband hier een noodband op de v...
Booij Banden Booij Banden 690 meter Snelle service! Ze hebben zonder de velgen te beschadigen mooie Bridgestone banden g...
Recensies
Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Na een klapband hier een noodband op de velg laten zetten, vervolgens hebben ze de velg op meerdere plekken beschadigd. Hier hen op geattendeerd, gaven ze aan dat het onvermijdelijk was. Na wat moeite hebben ze de velg opnieuw laten spuiten. Vervolgens krijg ik de velg terug in een donkere tint mét schade. Hier moest ik het maar mee doen. Erg teleurgesteld in hun diensten. Op foto 1 zie je de schade met de gespoten kleur en foto 2 hoe de kleur hoort te zijn.
Geweldige service! Binnen een kwartier geholpen met een lekke band en dat op zaterdag en voor een hele nette prijs
Top service voor een goede prijs .hier me velgen laten poedercoaten en remklauwen rood laten maken .
Zeer tevreden van de service, klantvriendelijkheid, professionaliteit en vakkundigheid. Velgen gebracht voor opknappen en ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Update 30-12-'22 Wat een helden zijn ze hier! Na de kerst de auto met schade terug gevonden op de parkeerplaats bij huis @# vloek €%. Naar Jägers gereden om naar te laten kijken, vandaag terug komen, nieuwe lichtunit geplaatst, schade weggepoetst in no time, en dat met 3 medewerkers vrij! Snelle professionele service. Serieus verstand van banden en aanverwanten. Stipt op de online gemaakte afspraak, daarom nooit lang wachten bij een bandenwissel. Onderhoud in samenspraak, en goede communicatie en overleg bij e.v.t. extra werkzaamheden of gevonden storingen.
Word er altijd bijzonder prettig te woord gestaan. Ook in grote drukte neemt men de tijd voor elke klant. Dit bedrijf verdient niet 5 maar 6 sterren! TOP!
Vriendelijk personeel goeie service en advies
service en prijs zijn hier meer dan voldoende, maar let op: spreek goed af welke banden je onder je auto laat leggen. Mij werden banden van een premium merk beloofd, toen ik hem ophaalde zat er een goedkoop chinees b-merk onder van lage kwaliteit. Nu voel ik me toch een beetje bedonderd, ik had graag iets meer betaald voor een beter merk.
Jagers. Binnen 20 minuten een nieuwe band erom. Service met een glimlach!
Vandaag zonder afspraak langsgereden omdat het niet lukte één van de vier autobanden op te pompen bij de benzinepomp gaf een foutmelding. Ik moest mijn auto naar de werkplaats rijden en hier hebben ze de band gecheckt en opgepompt. Dit was service kreeg ik te horen en hoefde hiervoor niets te betalen. Hiermee een nieuwe klant gewonnen omdat dit vertrouwen geeft.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid