facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Booij Banden

Booij Banden

Info

Booij banden is in 1992 begonnen met het monteren van gebruikte banden.
Inmiddels is Booij Banden een bekende naam in Midden Nederland.

Adres: Plantijnweg 30, 4104 BB Culemborg
Telefoonnummer: 0345-512861
Stad: Culemborg
Route: Plantijnweg 30
Postcode: 4104 BB



op zoek naar gerelateerd: Booij BANDEN Marktplaats, Booij Banden review, Plantijnweg 30 in Culemborg, Autobanden, KwikFit, Premio Jägers Culemborg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ABC-Aanhangwagens ABC-Aanhangwagens 583 meter
Jägers Banden & Wielen Jägers Banden & Wielen 690 meter Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Na een klapband hier een noodband op de v...
Premio Premio 739 meter Helaas geen goede ervaring met dit bedrijf. Na een klapband hier een noodband op de v...
AutomotivebyMali AutomotivebyMali 2 km Welkom op de Facebook pagina van AutomotiveByMali! Auto-onderdelen of accessoires nod...
Recensies
Snelle service! Ze hebben zonder de velgen te beschadigen mooie Bridgestone banden gemonteerd op mijn Mazda. Net een maatje breder 225/45WR17 want die vielen ook mooier op mijn velgen. Zeer schappelijke prijs!!
Topbedrijf, vrijwel nieuwe bandjes voor een prikkie onder je auto gezet. Vriendelijke baas en medewerkers.
Merk en maat hier gevonden, nog 6 mm profiel, voor een kennis. Om technische redenen moesten ze niet nieuw zijn vandaar dat we bij dit bedrijf uitkwamen. Gevraagd naar de staat en zou ze de volgende week ophalen. Later nog terug gebeld en gevraagd of ze toch veilig zijn en voor hoge snelheid. Dat was uiteraard zo. Maar wanneer ik vroeg of ze toch niet geplakt waren werd het gesprek ineens onaangenaam, dat ik maar beter nieuwe moest kopen enz. maar hij zou nog kijken en terug e-mailen. Nog een keer eraan herinnerd, maar wanneer doorgaans direct geantwoord wordt blijft elke reactie uit. Wanneer je een bon wil hebben dan komt er ineens de BTW erbij. Dus zo werkt het daar.
Super kwaliteit banden tegen eerlijk prijzen! A merk dus ekel kwaliteit. Dankjewel Booij!
Inmiddels voor mijn auto geweest, als autoliefhebber heb ik veel verstand van nodige zaken. Maar ga niet adverteren met 7,9 mm als je banden 5.5 mm zijn, ook de productiedatum van de banden zijn ongelijk. Verder is het netjes maar wees wel eerlijk met de profiel van de banden. Dan mag er ook uiteraard wat aan de prijs gedaan worden vind ik.
Super team, kwam een kwatier vóór opening, en ik had eigenlijk wel haast, kon mijn auto gelijk binnen zetten, en binnen 20 minuten had ik 4 andere banden onder mijn auto , gemonteerd en gebalanceerd. Ook de prijs was fantastisch. Een echte aanrader voor gebruikte banden met 7mm profiel of nieuwe banden.
De gemonteerde Michelin winterbanden voldeden niet aan het afgesproken profiel van 7-8 mm. Deze konden, na overleg, kosteloos omgeruild worden voor een andere set Vredestein-winterbanden met een profiel van minimaal 7 mm. Dit is wat je noemt een prima service!
Goede service, lekkere koffie. Als het druk is moet je even op je beurt wachten, dat hoort bij een inloopservice bedrijf. Kan er altijd terecht. Mooie banden veel profiel voor weinig kosten.
Ik koop vaker gebruikte banden maar heb nog nooit zo'n top service gehad als bij booij banden schappelijke prijs vriendelijk personeel en ze weten wat ze doen! Ik raad iedereen aan hier eens langs te gaan!
We komen hier al jaren, en altijd uitstekende service en goede prijzen. Booij banden is echt een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid