facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Iwan Hegeman Autobedrijf

Iwan Hegeman Autobedrijf

Info

Wij zijn al tientallen jaren bekend in Huissen, Bemmel en omstreken. Wij verkopen alle merken auto's en ook voor onderhoud en apk kunt u bij ons terecht.



"Wij zijn een universeel autobedrijf dat auto's verkoopt en inkoopt. Ook voor het onderhoud van alle merken auto's bent u bij ons in goede handen.Inmiddels zijn we al 30 jaar een begrip in de regio. Wellicht tot ziens bij ons in de showroom."
Adres: De Houtakker 2, 6681 CW Bemmel
Telefoonnummer: 0267601010
Stad: Bemmel
Route: De Houtakker 2
Postcode: 6681 CW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Paul van Dalen, Van Meegen Bemmel, Autobedrijf Huissen, Van Dalen Huissen Auto, Auto occasion Bemmel, Autobedrijf Gendt, Tweedehands auto Huissen, Gaspedaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Alliance Bemmel Auto Alliance Bemmel 147 meter Goede service, snelle reparatie en vriendelijk personeel. Ook goed vervangend vervoer...
Bulters Auto's Bulters Auto's 173 meter Prima bedrijf! In mei 2020 een MX-5 gekocht die echt in topconditie was. Gelukkig maa...
Autobedrijf van Meegen Autobedrijf van Meegen 1 km Auto gekocht bij Autobedrijf van Meegen te Bemmel. Vriendelijke ontvangst bij bezoek ...
Autoservice Driel Autoservice Driel 1 km Op 5 december een Volkswagen Polo gekocht, deuk in het voorscherm wat niet vermeld wa...
Check: Doe Het Zelf Garage Check: Doe Het Zelf Garage 1 km Was een super goeie doehetzelf-garage...goede service en hulp...goede kennis en uiter...
Recensies
Begin dit jaar een tweedehands auto hier gekocht. Keurig bedrijf, waar ik heel netjes geholpen ben. Een aantal dingen die nog verholpen moesten worden zijn bij aflevering keurig opgelost. Ook na de aankoop was het geen probleem om een issue op te lossen die onder garantie viel. Ook buiten de garantie om ben ik bij de garage sindsdien super geholpen. Fijne mensen die met je meedenken.
Ik heb hier een mijn eerste auto gekocht! Heel erg tevreden over het gesprek met Nick. Geen enkele vraag was te gek, ik mocht gelijk een proefrit maken en heb daarna gelijk de auto gekocht! Na een weekje kon ik de BMW ophalen en tot op de dag van vandaag ben ik er super blij mee.
Wij hebben hier in oktober een youngtimer BMW 1-serie gekocht. Aanvankelijk zijn wij hier prettig ontvangen met koffie en thee en werd er fatsoenlijk geluisterd. We konden direct een proefrit maken en hebben de auto daarna gekocht. Nu enkele maanden verder zijn we wel een aantal keer teruggegaan i.v.m. garantie, maar dat is het youngtimer leven denk ik. Wij zijn telkens wel keurig geholpen en zouden sowieso onze volgende auto weer kopen!
Vandaag onze nieuwe aanwinst, een Mini Cooper, opgehaald. Deze ziet er ondanks zijn 10 jaar als nieuw uit. Jullie bedrijf is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een mooie en goede auto. Frank, bedankt voor alles, we zijn er superblij mee!
Prima bedtijf. Mooi materiaal, uitstekende garage.
Wat een slechte service. Onderhoud geschiedenis opgevraagd van een auto die wij wilden kopen. Deze informatie konden zij ons maandag pas leveren waarna wij langs zouden komen om de auto mee te nemen. Worden we begin maandag middag opgebeld dat ze de juiste informatie toch nog niet konden vinden en dat de auto net tussendoor verkocht is. Wij komen hier in ieder geval nooit meer terug en zullen het bij iedereen afraden.
Fijn garage bedrijf familiebedrijf met goede service en begeleiding, en heel redelijke prijzen. Als je auto zoekt wat gewoon goed betrouwbaar maar gebruikt is is dit zeker het overwegen waard. Verschillende merken in meerdere prijsklasse.
Wij hebben hier een hele mooie Audi TT roadster mogen vinden, ook mooie deal kunnen sluiten met een andere cabrio BMW die we hadden maar niet ons ding was helaas. Verder nadien nog een probleempje gehad met de velgen maar dat hebben ze prima voor ons opgelost. Zeer vertrouwd gevoel vanaf het eerste contact en in de showroom, en dat bleek ook wel. Geen moeilijk gedoe ze hebben ons echt super geholpen. Dikke aanrader deze garage. Bedankt voor de goede zorg autobedrijf Hegeman.
Ik was opzoek naar een BMW, Iwan Hegeman had er een staan die mij beviel. Via de app contact gehad en hier wordt netjes, duidelijk en snel op gereageerd. Bij aankomst in een nette showroom ontvangen. Nette mensen werken er en ik kon ook zonder problemen een proefritje maken. Bij terugkomst de BMW gekocht. Na een paar weken wat problemen ondervonden met de remmen en de reserve sleutel wou niet opladen. Dit gemeld bij dit bedrijf, geen enkel probleem. Ik kon de auto terugbrengen en kreeg een vervangende auto. De remschijven zijn vervangen in de garantie.dus niet gierig afdraaien. Ook de reservesleutel hebben ze vervangen voor een nieuwe sleutel. Ik heb een zeer positieve ervaring, dank voor de goede en nette service!
Fam Dauwerse heeft daar een nieuwe auto gekocht en ben super blij en tevreden. Niet dat opdringende gedoe, lekker op ons gemak, kreeg ook een goed prijs voor mijn ingeruilde BMW. Super behandeld door Frend een top verkoper. Super frisse nieuwe toonzaal. Een aanrader om daar eens een bezoek te brengen. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid